Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

Toujours Advanced Collagen Shot | Toujours Advanced Review | Toujours Advanced Testimoni Toujours Advanced Collagen Shot | Toujours Advanced Review | Toujours Advanced Testimoni
5
  Toujours Advanced Collagen Shot | Toujours Advanced Review | Toujours Advanced Testimoni | Toujours Advanced 2017 Uolls Tau tak Toujours advanced Collagen Shots... Toujours Advanced Collagen Shot | Toujours Advanced Review | Toujours Advanced Testimoni

 

Toujours Advanced Collagen Shot

Toujours Advanced Collagen Shot | Toujours Advanced Review | Toujours Advanced Testimoni | Toujours Advanced 2017

Uolls Tau tak Toujours advanced Collagen Shots ni tgh viral & hot dilaman social sbb lelaki yg guna pon boleh lihat perubahan drastik? Perubahan ape uolls tanya? Kulit pengguna yang makin sihat, glowing & tona cerah sekata! That’s what we want!
 
Kita kan selalu terdedah dgn cahaya matahari bila keluar… kadang tak ade masa nak pakai sunblock @ tak rajin sgt nak pakai product skincare yg ada 6,7,8 item tapi uolls pon still nak kulit cantik kan?? Toujours Advanced hanya perlu koyak & minum sahaja. Dengan rasa yg sedap, sejuk, kami perkenalkan supplement mudah dimakan, transformasi kulit cantik seawal 1 kotak pengambilan~

Toujours Advanced Collagen Shots!

Nak cerahkan muka & seluruh badan dengan kesan jelas seawal 3 hari?!
Toujours Advanced Collagen Shots fenomena beauty + whitening collagen yg digilai ramai mencecah puluhan ribu pengguna! Siyesly, toujours memang lain dari yg lain dari segi kualiti n keberkesanan. Dengan Kualiti premium collagen gred AAA, ekstrak buah buahan & gandingan 3 makanan sunnah; Kurma, Madu dan Delima mempercepatkan kesan!! Uolls just Koyak n minum santai2 jer, tak perlu bancuh @ kemam. Mudah kan??
 

BAHAN2 TOUJOURS ADVANCED COLLAGEN SHOT (toujours advanced ingredients)

– Collagen Berkualiti Tinggi Grade AAA
– Vitamin C dari ekstrak buah-buahan
– Makanan sunnah ; madu, kurma, delima
– Purasweet yg baik untuk penghidap diabetes (pengganti gula)
– Reverse Osmosis
 
Rasa yg sangat sedap menjadikannya collagen kegemaran ramai!
 
Toujours Advanced Collagen Shots menyerap jauh ke dlm sistem badan & berkesan seawal 3 hari untuk Kulit menjadi LICIN, bertambah ANJAL serta badan makin KURUS! Senangnya nak cantik & sihat! Kalau kita tak perasan perubahan sendiri, suami /office mate/ jiran yang akan tegur! Eh kenapa makin cantik naik seri muka? Memang patutlah Toujours Advanced jadi pilihan BAKAL PENGANTIN berbulan sebelum majlis! Senang naik seri bila naik pelamin, kulit gebu, pipi merah jambu!
 
Psssst, Toujour advance ni produk unisex tau, lelaki pun ramai minum! Ehh…mana boleh perempuan je kulit flawless…cik2 abang sado pun nak jugak…hehehe…Yang penting diorg semua berpuas hati masalah kulit hilang, barulah kaum lelaki paham kegunaan beauty collagen yang wanita gila2 kan!
 

FAQ TOUJOURS ADVANCED COLLAGEN SHOTS

Kenapa badan kita perlukan collagen tambahan?
Anda harus tahu, semakin usia meningkat penghasilan collagen dalam badan akan mula berkurang. Kulit kita tak lagi seanjal, segebu & semulus seperti waktu bayi, kanak2 dan awal remaja. Selain penghasilan collagen yg makin lambat, collagen badan kita juga byk dimusnahkan oleh kesan radikal bebas, keracunan dlm sistem badan disebabkan amalan pemakanan yg buruk, stress & kesan pencemaran kosmetik, wangian, aksesori serta alam sekitar. Manfaat Makanan collagen tambahan mampu memperbetulkan sistem penghasilan collagen badan secara semulajadi & kembali mencantikkan kulit anda!
 

Apakah produk Toujours Advanced Collagen Shots?

Toujours Advanced Collagen Shots adalah minuman collagen tambahan utk kecantikan & kesihatan yg digandakan keberkesanannya dgn extract buah-buahan serta makanan sunnah seperti delima, madu dan kurma. Ia diperbuat daripada collagen klas tertinggi gred AAA dari ikan kod, Toujours Advanced adalah yg terbaik dlm kalangannya. Ia telah tersedia dlm bancuhan yg sedap & mudah diambil, hanya koyak dan minum.
 

Ekstrak buah-buahan apa yg terdapat dlm Toujours Advanced dan khasiatnya?

Blueberry, Epal, Strawberry, Acai berry & Lemon. Manfaatnya terlalu BANYAK utk disenaraikan. Setiap satu penuh dgn kandungan vitamin & antioksida yg tinggi. Boleh refer dipertengahan artikel ini utk khasiatnya..
 

Ada pantang larang tak sekiranya mengambil toujours advanced?

Tak ada pantang larang. tapi jika anda mengambil kafein @ alkohol boleh melambatkan keberkesanan collagen. Elakkan ambil kafein/alkohol atleast 3 jam selepas mengambil Toujours
 

Bolehkah Toujours advanced disimpan diluar peti sejuk?

Boleh letak disuhu bilik & khasiatnya tidaklah terjejas, namun peti sejuk tempat paling baik utk menjaga khasiat toujours & ianya lebih sedap diminum sejuk!
 

Seawal usia berapa tahun boleh mula mengambil Toujours?

Seawal usia semuda 3 tahun sehinggalah umur yg tertua. tak ada had sebab toujours adalah 100% natural tanpa bhn kimia berbahaya
 

Ibu mengandung/ berpantang/ menyusukan anak bolehkah mengambil toujours advanced?

Ya, Boleh diambil dan Tiada Masalah!

Siapakah golongan yang paling memerlukan Toujours Advanced™ Collagen Shots?

1. Remaja dengan macam-macam masalah kulit sampai insecure.
2. Si dia berkulit kusam yang kuat bersukan dan terdedah matahari.
3. Kakak yang suka bersolek tapi still tak berseri.
4. Gadis minimal yang suka keluar rumah tanpa mekap, #nofilter.
5. Brader-brader nak handsome tapi malas pakai apa-apa kat muka.
6. Officemate yang suka kira kalori makanan sebab takut gemuk.
7. Makcik up-to-date yang suka bercantik dengan produk terkini dan terhangat.
8. Pakcik dengan masalah kesihatan yang malas makan buah-buahan dan sayuran.
9. Bakal pengantin yang dah kesuntukan masa nak cantikkan kulit + body.
10. Berkulit gelap tapi benci gelap kusam, nak glowing macam Beyonce.
11. Isteri yang ‘pasang badan’ sayangkan suami.
12. Kawan baik yang perlukan makeover untuk gembirakan hati.
13. Aunty yang dah tak sanggup body kendur dan kulit kedut.
14. ‘Young parents’ bermuka lesu, tak cukup rehat asyik berjaga malam.
15. Abang jaga badan nak juga jaga kulit.
 

KEBAIKAN TOUJOURS ADVANCED COLLAGEN SHOTS

Dengan 3 hari pengambilan, perubahan seri wajah dpt dilihat jelas. Bibir & pipi mnjadi lebih merah jambu secara semulajadi, serta kulit tak lagi kusam
Mengecut & menghilangkan jerawat dimuka
Memudarkan kesan parut jerawat serta jeragat
Lingkaran gelap & lebam bawah mata semakin cerah + hilang dgn penggunaan berterusan
Mengecilkan liang pori2 di wajah
Kulit makin berseri (‘glowing effect’) serta cerah sekata seluruh badan
Membaiki & memperbaharui sel2 kulit mati
Menganjal, menggebukan kulit sambil mengurangkan kedutan
Kulit menjadi anjal tidak tertumpu pada wajah sahaja, cuba perhatikan perubahan positif pada buah dada (bagi wanita) & bahagian punggung
Berat badan menurun apabila metabolisma ditingkatkan dgn penggunaan berterusan
Makin hari kandungan collagen dlm badan kita berkurangan, Toujours Advanced Collagen Shots ternyata meningkatkan penghasilan collagen tubuh badan
 

KELEBIHAN TOUJOURS ADVANCED COLLAGEN SHOTS PADA KESIHATAN

Menstabilkan tekanan darah serta meningkatkan ketahanan badan
Menguatkan sendi-sendi
Membantu menyembuhkan resdung & diabetes (kencing manis)
Membantu mencegah & mengelakkan kanser
Membantu merawat & menyuci buah pinggang
 

Cara Pengambilan Toujours Advanced Collagen Shot

Untuk hasil yg terbaik + terpantas disarankan ambil 2 paket sehari, namun 1 kotak boleh tahan untuk sebulan (jika ambil 1 paket sehari)
 
Cara consume hanya perlu koyak + minum, tak perlu bancuh
Sesuai & senang diambil untuk semua (terutama lelaki) yang x sukakan proses yg leceh
 
Boleh diconsume oleh ibu mengandung, yg berpantang & menyusu bayi
 
Kandungannya terdapat makanan SUNNAH sebagai penyumbang terbesar manfaat toujours advanced collagen shots
 
Kesan yg memberansangkan tanpa apa2 kesan sampingan negatif
Bahan 100% semulajadi & tiada sebarang bahan kimia
 
Telah dijamin HALAL dari JAKIM serta ada kelulusan KKM
 
Dah tau kebaikan toujours advanced collagen shot dan cara makan toujours advanced collagen shot now kita tengok Testimoni toujours advanced collagen shot pilihan dia pula

Toujours advanced testimoni

Toujours advanced testimoni

Toujours advanced review

toujours advanced review

Toujour advanced collagen review

toujour advanced collagen review

Toujours advanced collagen testimoni

toujours advanced collagen testimoni

Toujours advanced collagen shots testimoni

toujours advanced collagen shots testimoni

Toujours advanced collagen shots review

toujours advanced collagen shots review

 

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.
Dapatkan toujours advanced murah disini..dan pastinya toujours advanced original. Money back guarantee if not Original. toujours advanced tak berkesan dan toujours advanced bahaya ialah toujours advanced fake. Awas terbeli yang toujours advanced tiruan.
BERMINAT?
JOM ORDER .
CARA ORDER

1)Langkah 1: Harga toujours advanced  / toujours advanced price

Toujours advanced harga Pasaran

RM199 SM, RM209 SS
 
 
HARGA CANTIK EMPIRE :
RM180
FREE POSTAGE

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – CantikEmpire@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:Produk Toujours Advanced Collagen Shot,1 kotak ,RM180, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. 0123456789

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

 

Save

Save

Save

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published.