Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

Tati Skincare Original | Tati Skincare Review | Tati Skincare Testimoni 2017 Tati Skincare Original | Tati Skincare Review | Tati Skincare Testimoni 2017
5
  Tati Skincare Original | Tati Skin Care Testimoni 2017 | Tati Skincare Original | Tati Skincare Review | tati skincare testimoni sendiri |... Tati Skincare Original | Tati Skincare Review | Tati Skincare Testimoni 2017

 

tati skincare

Tati Skincare Original | Tati Skin Care Testimoni 2017 | Tati Skincare Original | Tati Skincare Review | tati skincare testimoni sendiri | tati skincare cara pakai | tati skincare 5 in 1

Anda hadapi masalah seperti di bawah
✔️Jerawat yang kunjung tak hilang-hilang.
✔️Jerawat bernanah.
✔️Kulit kusam dan gelap
✔️Pigmentasi dan jeragat
✔️Parut jerawat hitam
✔️Kulit tak sekata
✔️Pori-pori kasar
 
Pernah anda impikan kulit wajah yang nuteral serta asli tanpa make up? Sudah terbukti pada ramai pengguna Tati Skin Care. Jika anda tergolong di antara salah seorang yang inginkan kecantikan kulit wajah secara asli ,produk Tati Skin Care adalah jawapannya! Rahsia hebat dgn produk Tati Skin Care mampu merawat kulit muka anda.
 
Tidak kira la anda mempunyai jerawat, jeragat serta kulit kusam, pasti Produk Tati Skincare mampu membuatkan anda gembira dgn hasilnya. Tak percaya? Sahutlah cabaran ini!
 
Produk Tati Skin Care ini boleh digunakan oleh perempuan mahupun lelaki. Dan yang paling utama, produk Tati Skin Care mendapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia.
 
Terbukti dengan pelbagai feedback testimoni positif dari pengguna-pengguna Tati Skincare!
Tati Skin Care

Tati Skincare | Tati Skin Care | Tati Skincare Original

 
PRODUK TATI SKINCARE Lulus KKM, Tati Skincare KKM Selamat & Tanpa pengelupasan!
 
Merawat masalah KULIT KUSAM,KASAR,JERAWAT dan JERAGAT seawal 3-7 hari…
 
Dengan formula berasaskan ALPHA ARBUTIN, GLUTHATION, COLLAGEN, VITAMIN E dan C. Wajah kembali pinkish, glowing dan cerah sekata mulus bak bayi.
 

KELEBIHAN SET TATI SKINCARE 5 IN 1

✔️Harga berpatutan & mampu milik
✔️Sesuai untuk semua jenis kulit
✔️Dijamin tiada pengelupasan
✔️100% Bebas bahan kimia berbahaya
 

KEHEBATAN BAHAN ALPHA ARBUTIN DIDALAM TATI SKINCARE

Arbutin adalah sejenis bahan aktif yang baru sahaja ditemui, terhasil melalui pengekstrakan tumbuh-tumbuhan tertentu seperti dari daun bearberry, cranberry, mulberry atau blueberry shrubs, juga terdapat pada kebanyakan pear.
 
Arbutin berupaya merencatkan penghasilan enzim Ty­rosinase yang membuatkan kulit gelap akibat selaran matahari. Kerana potensi nya itu ia menjadi bahan utama pengeluar kosmetik masakini dalam menghasilkan produk berkaitan pencerahan kulit, memudarkan bintik hitam dan parut secara natural dan semulajadi.
Para penyelidik memberi jaminan 100% bahawa arbutin selamat dan berkesan digunakan dalam produk pencerahan tanpa kesan sampingan berbanding merkuri. Tindakbalas nya lebih cepat dan efisien berbanding asid kojic dan hidrokuinon yang memudaratkan kulit. Arbutin juga mengandungi agen antipenuaan yang membantu kulit sihat, halus dan awet muda.
 

KEISTIMEWAAN TATI SKINCARE :

✔️Produk Tati Skincare Menghilangkan jeragat dan pigmentasi
✔️Produk Tati Skincare Menghapuskan jerawat dan parut
✔️Produk Tati Skincare Mencegah whitehead / blackhead
✔️Produk Tati Skincare Mensekata dan mencerahkan tona kulit
✔️Membuang sel2 kulit mati dan mengatasi kulit berminyak
✔️Mencerahkan warna kulit, menjadikannya gebu dan mulus
✔️Melembab, menghalus dan mengecilkan liang pori
✔️Menghilangkan kedutan halus dan menganjalkan kulit
✔️Membuatkan kulit muka nampak bercahaya dan awet muda
✔️Kulit lebih berseri dan glowing semulajadi
✔️tanpa penggelupasan
✔️tanpa hyroquinon
✔️perubahan kulit muka boleh dilihat dalam masa 7 hari sahaja.
 

KEBAIKAN TATI SKINCARE

✔ Menghapuskan pigmentasi & jeragat
✔ Menghilangkan jerawat & kesan parut jerawat
✔ Mencegah bintik hitam (blackhead + whitehead)
✔ Mencerah serta menyekatakan tona kulit
✔ Mengatasi masalah kulit berminyak
✔ Membuang sel kulit mati dimuka
✔ Mencerah & melembutkan kulit menjadi mulus gebu
✔ Menghalus, melembab serta mengecilkan liang pori
✔ Menghapuskan kedutan & menjadikan kulit lebih anjal
✔ Menjadikan kulit muka berseri-seri & awet muda
✔ Kulit lebih bercahaya dan glowing secara semulajadi
Tati Skincare Original

Tati skincare product | Tati Skincare New Packaging | Tati Skincare Original | tati skincare online | tati skincare official | tati skincare ok ke | tati skincare ori | tati skincare new packaging

TATI SKINCARE 5 IN 1

1 Set Tati Skincare mengandungi 5 item & semuanya telah mendapat kelulusan KKM
 
1. CLEANSER 60ml: NOT150200978K
2. DAY CREAM 5gm: NOT150200976K
3. SUNBLOCK CREAM 5gm : NOT150200977K
4. NIGHT CREAM 5gm: NOT150200975K
5. TREATMENT CREAM 5gm : NOT150200974K
tati skincare kkm

Tati Skincare KKM

 Kandungan tati skincare

BEAUTY SOAP CLEANSER (60ml) – NOT150200978K
✔️Membersihkan kotoran & pori tersumbat di wajah
✔️Membuang sel-sel kulit mati
✔️Mengecut serta mematikan jerawat
 
DAY CREAM (5gm) – NOT150200976K
✔️Melindungi kulit dpd sinaran UV yg boleh menggelapkan muka
✔️Berfungsi sebagai alas bedak (makeup base)
 
SUNBLOCK CREAM (5gm)
NOT150200977K
✔️Digunakan selepas memakai day cream
✔️Memberikan extra protection pada kulit
✔️Menjadikan kulit semakin gebu & glowing
 
NIGHT CREAM (5gm) – NOT150200975K
✔️Menghalus serta melembutkan kulit
✔️Membantu pembuangan sel kulit mati
✔️Mengekalkan kelembapan kulit
✔️Menghilangkan kedutan & garis2 halus
✔️Mengecilkan liang pori yang terbuka
✔️Mencerahkan kulit tanpa berlaku pengelupasan
✔️Menaikkan seri wajah
 
TREATMENT CREAM (5gm) – NOT150200974K
✔️Mengecutkan jerawat baru + lama
✔️Menyingkirkan jeragat, whitehead & blackhead
✔️Memudarkan serta menghilangkan parut
✔️Membantu pencerahan berganda
✔️Melicin & menyerikan kulit muka
 
Selain Set 5in1 Tati Skincare juga didatangkan dengan Serum dan Toner (Dijual berasingan)

Tati Skincare Toner

 tati skincare toner

GLOW WHITE COLLAGEN TONER (30ML) – NOT150701611K

✔️Tati skincare toner Menyegarkan & merawat kulit berminyak & berjerawat
✔️Extract Papaya & Alpha Arbutin membantu pencerahan serta membunuh bakteria yang menyebabkan jerawat & jeragat
✔️Tati skincare toner Menganjal, menggebu & memutihkan kulit
✔️Mengecilkan liang pori
✔️Memudar & menghilangkan parut jerawat
✔️Melembabkan kulit serta berfungsi menghilangkan tanda-tanda penuaan serta garis kedutan
✔️Membuatkan kulit muka bersinar, glowing & pinkish
✔️Merupakan penyegar untuk merawat kulit berminyak dan berjerawat selain membersihkan sisa kotoran yang masih ada selepas wajah dicuci.
✔️Mengandungi Ekstrak Betik dan Alpha Arbuntin yang bertindak menghalang bakteria penyebab jerawat selain mencerah, memudarkan parut dan jeragat, menganjal serta menegangkan kulit.
 

KELEBIHAN GLOW WHITE COLLAGEN TONER :-

✔️Penyegar untuk merawat kulit berminyak dan berjerawat
✔️Mengandungi estrak Papaya dan Alpha Arbuntin yang membantu mencerahkan dan melawan bakteria penyebab jerawat dan jeragat,
✔️Menganjalkan dan mencerahkan kulit
✔️Mengecilkan pori-pori,
✔️Memudarkan parut jerawat,
✔️Melembabkan kulit serta bertindak membantu menghilangkan tanda-tanda penuaan dan garis kedutan pada wajah
✔️Menjadikan wajah glowing dan pinkish
 

CARA GUNA GLOW WHITE COLLAGEN TONER TATI SKINCARE :-

1) Cuci muka menggunakan sabun dan dibilas bersih
2) Sapu Glow White Collagen Toner ke kulit secara lembut

Tati Skincare Serum

 Tati Skincare Serum

GLOW WHITE COLLAGEN SERUM

GLOW WHITE COLLAGEN SERUM (20ML) – NOT150701610K

✔️Mempercepatkan Proses Pencerahan Sehingga 3x Ganda
✔️Menghilangkan Jerawat Dan Parut Jeragat
✔️Mengurangkan Kedutan Menghilangkan Jeragat
✔️Menghalang Proses Melanin Yang Boleh Mengakibatkan Jeragat
✔️Menjadikan Tona Kulit Lebih Sekata Dan Menghalang Dari Pigmentasi
✔️Menegangkan Kulit, Menjadikan Kulit Lebih Lembut Dan Berseri.
✔️Kulit Muka Akan Kelihatan Awet Muda Seawal 7 Hari .
 

KELEBIHAN GLOW WHITE COLLAGEN SERUM TATI SKINCARE ✔️Mempercepatkan Proses Pencerahan Sehingga 3x Ganda

✔️Menghilangkan Jerawat Dan Parut Jeragat
✔️Mengurangkan Kedutan Menghilangkan Jeragat
✔️Menghalang Proses Melanin Yang Boleh Mengakibatkan Jeragat
✔️Menjadikan Tona Kulit Lebih Sekata Dan Menghalang Dari Pigmentasi
✔️Menegangkan Kulit, Menjadikan Kulit Lebih Lembut Dan Berseri
✔️Kulit Muka Akan Kelihatan Awet Muda Seawal 7 Hari
 

CARA GUNA GLOW WHITE COLLAGEN SERUM TATI SKINCARE :-

Apply after cleansing and before apply night and treatment cream

Tati Skincare Foundation

 tati skincare foundation

TATI GLOW WHITE FOUNDATION

TATI GLOW WHITE FOUNDATION (15G) – NOT150701610K

✔️tati skincare foundation Sesuai untuk semua jenis kulit
✔️tati skincare foundation Tidak berminyak dan tahan lama
✔️tati skincare foundation Berbentuk Cecair unik yang berkrim
✔️tati skincare foundation Melindungi kulit dari sinaran UV
✔️Anti penuaan dan boleh bertindak sebagai alas bedak
✔️Melembabkan kulit
✔️Tidak bercapuk ketika berpeluh
✔️Kulit menjdi flawless dan glowing selepas sapuan
✔️Menutup cela/parut jerawat serta merta
✔️Mudah di cuci dan mesra solat
✔️Makeup tahan lebih lama
✔️Mengurangkan ketidaksempurnaan dan garis-garis halus
✔️Membantu untuk meresap warna kulit
✔️Mempunyai SPF 50
 
CODE 1 : BEIGE (UNTUK KULIT CERAH)
CODE 2 : NATURAL (UNTUK KULIT SEDERHANA CERAH & SAWO MATANG)

Tati skincare compact powder

tati skincare compact powder

 

 TATI GLOW WHITE COMPACT POWDER :-

GLOW WHITE COMPACT POWDER cantik sungguh warna nya!
Sesuai untuk semua kulit.. 2 tona dalam 1.. blend kan dua nya untuk sesuaikan dengan warna kulit kita.
 
Satu-satunya compact powder yg ade lapisan GLUTA yeeee, yang boleh buat kulit nampak sihat berseri-seri dan semakin lama pakai kulit semakin cerah
 
Tidak merekah
Tektur Lembut dan Ringan
 
TATI GLOW WHITE COMPACT POWDER ni terdapat 2 layer powder yang berlainan fungsi di tambahkan lagi dengan Glutha untuk membantu kulit anda tampak lagi halus licin cerah berseri.
TATI GLOW WHITE COMPACT POWDER ini juga membantu agar makeup anda tahan lebih lama -Gluta berfungsi memberikan kesan kulit anda tampak lebih cerah & berseri -Selain fungsi Glutha mencerahkan kulit.,ia juga memberi kesan menutupi cela2 yang ada supaya muka tampak lebih halus mulus cerah sekata
 
CARA GUNA TATI GLOW WHITE COMPACT POWDER :-
Blend kan dua nya untuk sesuaikan dengan warna kulit kita

CARA PAKAI TATI SKINCARE

LANGKAH (sekiranya menggunakan Set 5 in 1)
✔️Cara guna tati skincare mula2 Cuci muka menggunakan Beauty Soap cleanser 2 kali sehari (pagi + malam)
✔️Tati skincare cara pakai Pada waktu pagi, Sapukan Sunblock secara nipis keseluruh muka hingga leher sehingga rata.
✔️Kemudian sapu Day Cream.
✔️Tati skincare cara pakai Malam sebelum tidur, sapu Night Cream & Treatment Cream secara rata pada kulit muka
 
**nak sapu day cream dulu boleh..diikuti sun block, or nak sapu sun block dulu diikuti day cream pun boleh. ikut yg mana selesa.
 
LANGKAH 2 (sekiranya menggunakan Set 5 in 1 & toner/serum)
✔️Cuci muka menggunakan Beauty Soap cleanser 2 kali sehari (pagi + malam)
✔️Sapu toner/serum ke seleruh wajah (pagi + malam)
✔️Pada waktu pagi, Sapukan Sunblock secara nipis keseluruh muka hingga leher sehingga rata.
✔️Kemudian sapu Day Cream.
✔️Malam sebelum tidur, sapu Night Cream & Treatment Cream secara rata pada kulit muka
 
* Guna toner utk Minggu Pertama & Kedua.
** Guna serum utk Minggu Ketiga & seterusnya.***1 set tahan sebulan bergantung pada penggunaan
 
Selamat untuk digunakan oleh ibu mengandung. Tati Skincare boleh dipakai oleh ibu mengandung mulai trimester ke 2
 
Nak result yang terbaikk??
 
Untuk mendapatkan hasil terbaik dengan menggunakan produk dari rangkaian tati skincare..sesiapa yang ikut step dibawah, insyaAllah anda akan mendapat kulit wajah idaman seperti mana jelitawan2 TS yang lain..selamat mencuba..
 
Step 1 (set 5in1 + toner)
Proses pemulihan kulit wajah. Menyingkirkan sel kulit mati. Merawat & memulihkan kulit wajah supaya bersih & licin.
 
Selepas 2 minggu dengan step 1..teruskan ke step 2 pula ye..
 
Step 2 (glow white collagen serum)
vitamin tambahan untuk kulit wajah akibat dr (step 1) proses pembuangan sel kulit mati. Menjadikan kulit lebih cantik, mengekalkan kesihatan kulit & kelihatan lebih glowing.
 
IKUTI STEP PEMAKAIAN SET LENGKAP TATI:-
** Mulakan pemakaian Tati Glow White Collagen Serum selepas 2 minggu penggunaan set asas Tati Skincare 5in1
** Pada masa ini sel2 kulit mati telah disingkirkan dan kulit sudah bersedia menyerap khasiat serum pada kadar optimum
** Bersihkan wajah dengan Tati Cleanser, diikuti pemakaian Tati Toner (bagi mereka yang menggunakan toner), kemudian baru sapu Tati Glow White Collagen Serum. Selepas itu sapu Tati Night Cream dan Tati Treatment Cream.
** Penggunaan di waktu malam memastikan kulit terawat dengan sempurna tanpa gangguan semasa kita tidur. Rasai perbezaannya dari hari ke hari setiap kali bangun pagi!
**Kesan sesuatu produk bergantung kepada kulit masing2, ada cepat ada lambat.Yang penting SELAMAT!!!
 
Halal & Lulus KKM
Tahniah pengasas tati skincare
Made in Malaysia (Kelantan)
Dah tau khasiat tati skincare malaysia dan cara guna tati skincare now kita tengok tati skincare testimoni pilihan dia pula

Tati skincare testimoni

tati skincare testimoni

Testimoni tati skincare

Testimoni tati skincare

Tati skincare review

Tati skincare review

Tati skin care testimoni

Tati skin care testimoni

Testimoni tati skin care  

Testimoni tati skin care

Tati skin care review

tati skin care review

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

SOALAN YANG SELALU DIAJUKAN BERKENAAN TATI SKINCARE

1. Saya dah pakai TATI SKINCARE, tapi rasa pedih dan gatal??
Itu Normal …proses rawatan sedang berlaku. Gatal terjadi akibat pengeluaran toksin (proses detox) dan kemungkinan ada resdung sis.
2. Kenapa saya gunkan TATI SKINCARE keluar jerawat?
Kulit individu tak sama, ada kesan yg cepat dan ada juga yg lambat, bergantung pada jenis kulit dan masalah yg dihadapi. Juga kesan daripada penggunaan produk yg terdahulu yg dikhuatiri mengandungi bahan kimia.
 
Tapi tak perlu risau, semua proses ni bersifat sementara.
Bagusnya semua kotoran dikeluarkan dari muka, cuma perlu bersabar untuk seketika.
3. Jika ada memakai produk kecantikkan yang lain dan ingin menukar kepada TATI SKINCARE bagaimana?
Rehatkan kulit selama 3-4 hari sebelum continue dengan produk baru
 

Cara penggunaan tati skincare

Tips pemakaian untuk awak:
Pagi
Cuci muka >>serum>>sunblock >>day cream
 
Malam
Cuci muka >>serum>>night cream
 
* stop penggunaan toner dan treatment cream buat sementara. Bila jerawat dah stop boleh guna toner dan treatment cream.
 
1 set tahan 3-4 minggu bergantung kepada penggunaan

Tati Glow White Shapers Chewable Tablets

TATI GLOW WHITE SHAPERS

 

Testimoni tati glow white shapers | glow white shapers tati testimoni | testimoni glow white shapers | tati glow white shapers review

TOKSIN byk dlm badan buat anda cepat lesu & letih?
Perut makin maju kedepan, berat susah nak turun?
Masalah sistem pembuangan tidak lancar?
Nak badan langsing tapi SELERA makan tak terkawal?
 
Siapa Suka Dengan Produk Tati?
Dari rangkaian skincare, foundation sampailah compact powder hasilnya memang tip top kan? Lepas kejayaan Tati Skincare yg berkesan merawat ribuan kulit muka lelaki & wanita yg bermasalah, Kini HQ Tati dah mengeluarkan 1 lagi produk yg bakal meletop di pasaran!
Haa.. Kulit muka dah settle, comel gebu dgn tati skincare, Now kita nak bagi uolls slim melim, badan ramping, ada shape & kulit cantik dari dalaman pulak. Perkenalkan,
 
Tati Glow White Shapers chewable tablets
 
Apa tu Tati Glow White Shapers?
Meh nak introducekan.. Tati Glow White Shapers adalah produk 2In1 utk kurus dan kulit cantik. Ia berfungsi untuk mengurangkan berat badan anda disamping mencerah & menghilangkan cela di muka
 
Nak kulit putih gebu gebas ke nak kurus?? Adoiii pening betul nak pilih mana satu ni.. Nak dua2 pulak tak cukup bajet. Kena beli supplement kurus 1, supplement putih 1. Hmm.. Kopak laa poket
 
Haaa.. disinilah Tati glow white shapers dapat membantu anda. Dengan hanya 1 produk sahaja anda dapat combo kurus + flawless. Uolls suka kan? Harga pula? Confirm mampu milik!
 
Tati Glow White Shapers bertindak dgn membuang toksin & mempercepatkan metabolism anda untuk pembakaran lemak berlebihan.
 
Sibuk atau Bz selalu buatkan kita jarang ada masa nak bersenam.. Ditambah suasana kat ofis dgn aircond lagi lah buat badan kita jarang berpeluh. Makanan pulak jgn cerita, kat tempat kerja semua sedap2 & susah nak berdiet! Akhirnya setiap hari badan kumpul toksin je lalu menyebabkan byk masalah kesihatan & masalah kulit.
Ini Petanda Badan Kita Perlu DETOX dgn kadar segera!
 
Tati Glow White Shapers membantu anda Detox & Hilang Berat secara Semulajadi
 
Nak kulit flawless tak nak parut & jerawat…
Nak nampak awet muda, hilangkan kedut & jeragat…
 
Jom amalkan produk terbaru dari rangkaian Tati..
Badan Solid serta cerah gebu dlm 1 masa!
 

KANDUNGAN TATI GLOW WHITE SHAPERS :

Vit. C
Kollagen Ikan
Berry
Tremella
L-Cysteine
Ceramide
Yeast Extract
Salmon Ovary Peptide
 
Nak cantik? Nak hubby makin sayang? Jom cuba Tati Glow White Shapers sekarang. Jangan malu-malu yer. Kita akan guide uolls !
 

FUNGSI & MANFAAT TATI GLOW WHITE SHAPERS :

Wajah sentiasa awet muda & kedutan halus hilang
Membantu kawal berat badan sehingga capai berat ideal secara semulajadi
Metabolisme booster- menaikkan metabolisma bdn utk bakar lemak berlebihan
Melembabkan kulit & mencerahkan satu badan sepantas 1 minggu
Kulit wajah & 1 badan makin gebu, anjal & terselah glowing
Melancarkan pengaliran darah
Menghilangkan masalah tompok penuaan, jerawat & jeragat
Tak perlu susah payah berdiet lagi!
 
Bagaimana Tati Glow White Shapers Bertindak?
 
Menaikkan metabolisma badan utk bakar lemak
Kawal & kekalkan berat ideal secara semujadi
Melembap, menghalus & mencerahkan Kulit
Melancarkan aliran darah & sistem penghadaman
Melambatkan tanda penuaan
Mengatasi masalah jerawat, jeragat
Membuatkan kulit gebu, anjal & segar
 
Kesan Yg Anda Bakal Dpt Selepas Guna Tati Glow White Shapers
 
❤Kurus Secara Sihat & Semulajadi
❤Mencerah serta Melembutkan Kulit
❤Kulit Cerah, Glowing berseri & Pinkish
❤Minda Lebih Segar, badan bertenaga & Aktif
❤Menghilangkan Lingkaran Gelap & Hitam bawah mata
 
Nak Kulit Cantik @ Badan Slim Langsing??
 
Of coz uolls nak semua kan… Tati Glow white shapers adalah jalan penyelesaian utk uolls..
 
Insyaallah lepas seminggu consume, Bukan muka je glowing tau, kaki & tangan semua boleh glowing. Kesannya 1 badan. Tati Glow White Shapers bakal jadi fenomena, stok selalu sold out ye.. Uolls jadilah antara yg terawal utk cuba produk ni. Fungsi hebatnya untuk turunkan berat badan sekaligus mencantikkan kulit anda
 
Kenapa Perempuan Nak Sangat Flawless & Glowing Skin Yerr ?
 
Ops.. rupa-rupanya nak pikat encik suami! Sekarang ni dah tak asing lagi klu nak cantik. TAPI yg asingnya bila uolls tak ambik peluang untuk try tati glow white shapers
 
Dah cuba baru tau macam mana effectnya. hanya dgn Tati Glow White Shapers jerr korang akan mengalami apa orang yg dah kurus, slim & flawless rasa tau. PERUBAHAN!
Kulit jadi PUTIH & GLOWING, Badan makin turun berat & kekal ideal. Pendek kata, mula bertukar cantik dgn perubahan semulajadi
Perubahan semulajadi tu la yang kita inginkan yerr~
 
P/S : Jangan Risau, Lelaki & Perempuan dua2 boleh pakai
 

CARA MAKAN TATI GLOW WHITE SHAPERS :

Kemam atau kunyah 1 tablet glow white shapers selepas makan
Banyakkan pengambilan air kosong sepanjang hari. Atleast 2 Liter
 
Cara makan 1 Hari, 1 Tablet. Mudahkan ?
 
1 Botol mengandungi 30 TABLET Penggunaan tahan sebulan
Tati Glow White Shapers 100% Original, dijamin HALAL & disahkan KKM !

Testimoni tati glow white shapers

testimoni tati glow white shapers

Tati glow white shapers testimoni 

Tati glow white shapers review

Tati glow white shapers review

Testimoni glow white shapers

Testimoni glow white shapers

Glow white shapers testimoni

Glow white shapers review

Glow white shapers review

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

Tati glow white shapers harga pasaran Rm69

HARGA TATI GLOW WHITE SHAPERS CANTIKEMPIRE.COM

RM55 SEMENANJUNG
RM60 SABAH SARAWAK

FREE POSLAJU


Dapatkan tati skincare murah disini..dan pastinya tati skincare original. Money back guarantee if not tati skincare original. Awas dengan tati skincare tiruantati skincare bahaya ialah yang tati skincare fake. keburukan tati skincare tiruan adalah tati skin care bahaya. ingat tu tati skincare bahaya ialah yang tiruan iaitu tati skincare ada merkuri .

CARA-ORDER

1)Langkah 1: Tati skincare harga / Tati skincare price

Tati skincare harga pasaran: RM90 SM/ RM95 SS

tati skincare murah

 

Harga borong tati skincare min 10 kotak: Whatsapp 01126271834 Stokis Tati skin care Original..stok direct tati skincare hq

Harga Tati Skincare Toner

 tati skincare toner

GLOW WHITE COLLAGEN TONER (30ML) – NOT150701611K

HARGA PASARAN : RM25

HARGA TATI SKINCARE TONER :-

30ML – RM20
+ RM7 SM / RM10 SS (postage)

Tati Skincare Serum

 Tati Skincare Serum

GLOW WHITE COLLAGEN SERUM

HARGA PASARAN : RM69.90

GLOW WHITE COLLAGEN SERUM (20ML) – NOT150701610K

HARGA TATI SKINCARE SERUM:
20ML – RM45
+ RM7 SM / RM10 SS (postage)

SET COMBO TATI SKIN CARE + TONER+ SERUM

set combo tati toner serum

HARGA SET COMBO TATI SKIN CARE + TONER+ SERUM

RM125 SM/ RM130 SS
Free Postage

Tati Skincare Foundation

 tati skincare foundation

TATI GLOW WHITE FOUNDATION

HARGA PASARAN : RM60

TATI GLOW WHITE FOUNDATION (15G) – NOT150701610K

HARGA TATI SKINCARE FOUNDATION
15G – RM43
+ RM7 SM / RM10 SS (postage)

Tati skincare compact powder

tati skincare compact powder

 

 TATI GLOW WHITE COMPACT POWDER :-

HARGA PASARAN : RM60

HARGA

 TATI GLOW WHITE COMPACT POWDER

 RM43
+ RM7 SM / RM10 SS (postage)
 TATI GLOW WHITE SHAPERS

Harga glow white shapers | Harga tati glow white shapers

RM55 SEMENANJUNG
RM60 SABAH SARAWAK

FREE POSLAJU

Tati Skincare Loose Item

tati skincare loose item

Harga Tati Skincare Loose Item (exc Postage)

SET KECIL
Beauty Soap (Cleanser) 60ml RM20 –  RM13
Sunblock 5g RM25 –  RM15
Day cream 5g RM25 –  RM15
Treatment 5g RM25 – RM15
Night cream 5g RM25 – RM15
SET BESAR

Tati skincare set besar

Beauty Soap (Cleanser)  120ml RM35 –  RM25
Sunblock 10g RM45 – RM30
Day cream 10g RM45 – RM30
Treatment 10g RM45 – RM30
Night cream 10g RM45 – RM30
Loose item Tambah +POSTAGE RM7 SM/ RM10 SS

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – CantikEmpire@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://tatiskincare.wasap.my

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://tatiskincare.wasap.my

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Nama Produk,Kuantiti Produk,Jumlah Bayaran,Tarikh, Masa,Nama, Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Contoh:Produk Tati Skin Care ,3 kotak,RM165, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. 0123456789

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:30 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah-sekarang

Tati skincare Borong min 10 kotak Whatsapp 01126271834 stokis tati skincare item smua direct dari tati skincare hq

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

  • Anonymous

    October 26, 2016 #1 Author

    Macam mana nk beza Tati tiruan dan Tati Original?

    Reply

    • admin

      November 3, 2016 #2 Author

      cream dia berbeza warna..bleh google gmbr yang tiruan pny

      Reply

  • Anonymous

    November 8, 2016 #3 Author

    Bole x klau guna tati leps tu mkan vitamin c??

    Reply

    • admin

      November 10, 2016 #4 Author

      Ya bleh guna tati xde masalah

      Reply

  • Anonymous

    November 12, 2016 #5 Author

    Sis, klit sy jnis brminyk n whitehead ssh nk hlang.. sy skincare grnier sblum ni ok tp blkhead whitehead ssh jgk nk hlg.. klo nk tkr skincare kpd tati skincare boleh ke? Ape bhn2 produk tati ye ☺

    Reply

    • Anonymous

      November 16, 2016 #6 Author

      Mengelirukan cara penggunaan day cream & sunblock cream serta night cream & treatment cream. Kat bekas lain,penerangan di blog lain

      Reply

  • Anonymous

    November 16, 2016 #7 Author

    Sy pengguna tati skincare allhamdulillah jerawat sy Makin okay..yg paling bkesan pori besar semakin mngecil..sy mgunakn produk ni dalam masa 3minggu..sebelum ni mmg puas cari produk yg okay..sbb kulit muka sangat² sensitip..tapi Bila Pakai tati allhamdulillah mmg okay..sy sangat² puas hati

    Reply

    • admin

      February 26, 2017 #8 Author

      Alhamdulillah sis.. Terima kasih atas Feedback! semoga Allah membalas jasa baik sis. Smoga ianya memberi manfaat kepada orang lain! Amin…. Terima Kasih Syukur Alhamdulillah..terus kn pakai tati skincare ye

      Reply

  • Anonymous

    November 16, 2016 #9 Author

    muka memang merah ka bila permulaan guna

    Reply

    • admin

      February 26, 2017 #10 Author

      Depend ..slalu takde..ada pakai skali dgn toner dia ke..kalu ada maybe dia tgk buang sel kulit mati..just mintak panduan dari seller yg sis beli tu

      Reply

  • Anonymous

    December 24, 2016 #11 Author

    Saya nak tnya kna cream mlm dy bertukar kuning sikit sis??

    Reply

    • admin

      February 26, 2017 #12 Author

      Sis beli kt mana?..tny seller yg jual tu

      Reply

  • sumayyah

    January 5, 2017 #13 Author

    saya beli night cream je
    boleh ke??

    Reply

    • admin

      January 6, 2017 #14 Author

      boleh sayang. price ada dekat atas dah buat bayaran whatapp detail nk pos kemana n resit transfer

      Reply

  • Anonymous

    January 16, 2017 #15 Author

    Assalamualaikum.. sy nak tanya la.. sy da beli foundation n compact powder tati.. boleh ke sy pkai due2 sekali ye?

    Reply

    • admin

      February 26, 2017 #16 Author

      ya bleh xde masalah

      Reply

  • Anonymous

    March 21, 2017 #17 Author

    Salam.nak tanye.ade x kesan awal pemakaian?contohnye kulit mengelupas n merah2?

    Reply

Your email address will not be published.