Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

Tablet Genius rr4u | Stokis rr4u | RR4U Murah | RR4U Supplement | RR4U Vitamin Tablet Genius rr4u | Stokis rr4u | RR4U Murah | RR4U Supplement | RR4U Vitamin
5
  Tablet Genius rr4u | Stokis rr4u | RR4U Murah | RR4U Supplement | RR4U Vitamin | produk minda | makanan tambahan untuk minda... Tablet Genius rr4u | Stokis rr4u | RR4U Murah | RR4U Supplement | RR4U Vitamin

 

Tablet Genius rr4u

Tablet Genius rr4u | Stokis rr4u | RR4U Murah | RR4U Supplement | RR4U Vitamin | produk minda | makanan tambahan untuk minda

SIAPA KATA ANAK ANDA TAK BOLEH BERUBAH?
 
Anak anda menghadapi masalah seperti berikut?
 
Sukar bangun pagi
Tidak mendengar kata
Malas belajar
anak lambat bercakap
Pelat
Sukar mengingati pelajaran
 
Segala masalah ini mungkin berpunca dr kekurangan zat dan khasiat dalam badan. Perkenalkan RR4U-Tablet Genius. Produk yg dihasilkan secara homeophaty dan telah diluluskan oleh KKM.(MAL07051021T) Berasaskan garam mineral dan anti oksida (berasal dari galian bumi)
 
Tablet Genius RR4U ialah ubat minda berasaskan homopaty yg baik untuk perkembangan minda anak dan seterusnya insyaALLAH dapat bantu memberi perubahan positif dari segi sahsiah dan akademik.Tablet Genius RR4U diasaskan dari hemeopathy serta 100% semulajadi yang merangsang
penyaluran oksigen penuh ke minda, membolehkan anak-anak mudah faham serta meningkatkan konsentrasi mereka di dalam kelas.
 
Minda adalah suatu entiti yang berbeza daripada otak.Ia adalah suatu bentuk tenaga bukan organ.Minda melibatkan keseluruhan daripadafikiran, tanggapan,persepsi,memori,mimpi dan sebagainya.Minda juga dapat ditakrifkan sebagai keupayaan kognitif seperti kebolehan berfikir dan menaakul.Setiap ibubapa perlu memberi yang terbaik untuk anak-anak mereka.Ibubapa yang mengalami masalah anak-anak kurang IQ tidak perlu kelam kabut lagi cari produk untuk kembali mempertingkatkan IQ anak-anak mereka.
 
Tablet Genius RR4U diperbuat dari garam mineral dan anti oksidan yang dijamin selamat & mendapat sijil dari KKM…Snguh diluar jgkaan.. 9/10 drpd ibu-bapa yg gmbira dgan perubahan anak mereka memberikan feedback yang sangat mengagumkan..Alhamdulillah dengan izinNya..
 

FUNGSI/KEBAIKAN/KELEBIHAN/MANFAAT TABLET GENIUS RR4U

Anak makin rajin belajar.
Rajin buat kerja sekolah.
Semakin fokus.
Sudah mendengar kata.
Makin tinggi keyakinan diri.
Mudah memahami pelajaran.
Tak pelat ketika bercakap.
Meningkat dalam peperiksaan.
Mudah & rajin sangat nak solat.
 

KANDUNGAN TABLET GENIUS RR4U

Produk ini menggunakan 100% bahan semulajadi terbaik iaitu berasaskan garam mineral dan anti oksida yang berasal dari galian bumi.
 

CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN/CARA MAKAN TABLET GENIUS RR4U

1 hingga 3 tahun : 1 biji pada waktu pagi
**utk kesan yg lebih cepat makan 1 biji pagi dan 1 biji malam
 
4 ke 12 tahun atas : 1 biji pagi 1 biji malam
 
12 tahun ke atas : 2 biji pagi 2 biji malam
 
 
Untuk Anak yang tidak dengar kata : 2 biji pagi 2 biji malam
 
p/s= tablet ni takda kesan negatif pun kalau ambil lebih
Perasa tablet ini adalah perasa original. Walaupun perasa original ramai kanak-kanak suka sebab rasanya manis macam gula-gula

SOALAN LAZIM MENGENAI RR4U

Bolehkah diambil/makan bersama suplement yang lain?
Boleh, Tablet Genius RR4U boleh diambil bersama-sama supplement minda yang lain.
 
Berapa kandungan tablet dalam 1 botol dan berapa lama penggunaan untuk setiap botol?
Setiap botol mengandungi 60 biji tablet manis untuk penggunaan selama 30 hari hingga 60 hari bergantung pada umur anak.
 
Bagaimanakah cara pengambilannya?
 
Untuk umur 1 hingga 3 tahun, makan 1 biji sehari.Dimakan waktu pagi. Untuk 4 hingga 18 tahun makan 2 biji sehari. 1 biji pagi dan 1 biji malam.
 
Apakah bahan-bahan yang terkandung dalam Tablet GeniusRR4U?
 
Produk ini menggunakan 100% bahan semulajadi terbaik iaitu berasaskan garam mineral dan anti oksida yang berasal dari galian bumi.
 
Adakah tablet ini selamat?
 
Ya,Tablet GeniusRR4U selamat dimakan.Ia telah mendapat kelulusan KKM.Ia berasaskan bahan semulajadi sahaja.Bebas bahan kimia atau dadah.
 
Apakah perisa tablet ini?
 
TabletRR4U berperisa original.Rasanya manis seperti gula-gula.Kanak-kanak sukakannya berdasarkan perkongsian ibu-ibu yang telah mencubanya untuk anak.

Dah tau khasiat tablet genius rr4u dan cara makan rr4u tablet genius now kita tengok testimoni rr4u pilihan dia pula

Testimoni rr4u

testimoni rr4u

Rr4u review

rr4u review

Rr4u testimoni

rr4u testimoni

Testimoni tablet rr4u

testimoni tablet rr4u

Tablet rr4u testimoni

tablet rr4u testimoni

Tablet rr4u review

tablet rr4u review

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

Dapatkan rr4u murah disini..dan pastinya rr4u tablet genius Original. Money back guarantee if not Original. Awas dengan RR4U tiruan.

CARA-ORDER

1)Langkah 1: rr4u harga / harga tabletrr4u / Tablet genius rr4u price

RR4U-Murah

RR4U borong min 10: Whatsapp 01126271834 Stokis rr4u

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – CantikEmpire@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE 601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order: RR4U
Kuantiti:
Baki:(jika ada)

Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Nama Produk,Kuantiti Produk,Jumlah Bayaran,Tarikh, Masa,Nama, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Contoh:Produk rr4u tablet genius,5 botol,RM175, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. 0123456789

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah-sekarang

PRODUK LAIN

Pink Lady Perfection : Pink Lady Perfection

Jus Goyang Rapat Che Ta : Jus Goyang Rapat Che Ta

Save

Save

Save

Save

Save

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published.