Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

Satin Skinz 2017 | Satin Skinz Testimoni | Satin Skinz Review | Satin Skinz Murah Satin Skinz 2017 | Satin Skinz Testimoni | Satin Skinz Review | Satin Skinz Murah
5
  Satin Skinz 2017 | Satin Skinz Testimoni | Satin Skinz Review | Satin Skinz Murah SATIN SKINZ PREMIUM MERUPAKAN PRODUK PERTAMA DI MALAYSIA... Satin Skinz 2017 | Satin Skinz Testimoni | Satin Skinz Review | Satin Skinz Murah

 

Satin Skinz

Satin Skinz 2017 | Satin Skinz Testimoni | Satin Skinz Review | Satin Skinz Murah

SATIN SKINZ PREMIUM MERUPAKAN PRODUK PERTAMA DI MALAYSIA YANG MENGASINGKAN BAHAN-BAHAN AKTIF UNTUK MENGEKALKAN KHASIAT SEMULAJADI TANPA PERTEMBUNGAN BAHAN LAIN YANG MUNGKIN MENYEBABKAN PERUBAHAN PADA KHASIAT ASAL.

KELEBIHAN SATIN SKINZ PREMIUM

✔Membantu Menyingkirkan toksin dalam badan.
✔Membantu Perubahan tona kulit sehingga 5x lebih putih.
✔Membantu Cara Memutihkan Kulit lebih gebu, lembap dan tegang.
✔Membantu Menaikkan seri rona merah jambu pada wajah.
✔Membantu Wajah lebih segar dan berseri.
✔Kelebihan satin skinz Membantu Menyekat pertumbuhan jerawat, eczema dan ruam.
✔satin skinz ok ke? Membantu Menghilangkan parut 5x lebih cepat
✔Membantu Merangsang peningkatan/pembinaan sel kolagen semulajadi kulit.
✔Membantu Memperbaiki tekstur kulit tua & mati.
✔Kebaikan Satin Skinz Membantu dapat Mengurangkan pigmentasi.
✔Membantu Mengurangkan kedutan halus.
✔Membantu Meningkatkan sistem imunisasi.
✔Membantu Merawat penyakit resdung dan bersin.
✔Membantu Menguatkan tulang, kuku dan rambut.
✔Kebaikan Satin Skinz dapat Membantu Memberi tenaga dan mencerdaskan minda.

satin skin

SATIN SKIN

KELUARAN TERBARU YANG TELAH DI FORMULASIKAN OLEH PAKAR FARMASI & TELAH DI PROSES DI KILANG BERTARAF GMP & HALAL

Satin Skin bukan hanya cantik pada nama, tetapi menjanjikan kesan yang sangat luar biasa.

Satin bermaksud = kulit yang Putih merah jambu, halus, licin, berseri serta bersinar-sinar sehebat satin !

Skinz bermaksud = Formula whitening yang bertepatan dengan semua jenis kulit dan metabolisma KHAS untuk orang asia yang mudah gelap di celah lipatan, kulit terlalu kering dan berminyak

Satin Skin di datangkan dalam 2 botol iaitu

  • PURE GLUTATHIONE (botol pink)
  • PURE VITAMIN C ROSEHIP, HYDROLYZED COLLAGEN & PHYTOCELLTEC (botol biru)

satinz skin

 

Satinz Skin memfokuskan kesihatan dan kecantikan kulit dari dalaman. Secara tidak langsung semua masalah berkaitan kulit seperti Kulit Kusam dan gelap, Jerawat, Parut, Eczema, Ruam, Resdung, dapat di atasi dengan mudah. Khasiat tambahan lain seperti collagen ikan kod & stemcell bagus untuk minda, tulang, rambut dan memberikan tenaga yang diperlukan oleh individu normal

► Di formulasikan untuk semua peringkat umur termasuk perempuan dan lelaki dengan dos yang di sarankan
► Mendapat sijil satin skinz halal, satin skinz kkm, FDA dan HACCP. Gunakan tanpa was-was dan yakini SATIN SKINZ !!!

Penggunaan :

2 biji sehari boleh tahan = 2 bulan
4 biji sehari boleh tahan = 1 bulan

Cara Makan Satin Skinz Gluta Tabs :

► Ambil 1 biji dari botol biru + 1 biji botol pink. Perlu di telan / di hisap serentak !
► Makan sehari 2 kali iaitu pada waktu pagi (sebelum sarapan) dan sebelum tidur.
► Disarankan ambil semasa perut kosong
► Minum air masak sebanyak 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang terbaik dan sempurna.

Cara makan Satin Skinz dibulan Puasa/Ramadhan

Hi satin skinz lovers! Sedikit tip admin nak share cara-cara maintain 2.5 liter air kosong + 500ml air buah segar! Bukan kordial ya.. Kena minum jus yg kita blend sendiri utk mengelakkan terlebih haus semasa ramadhan.. Admin suggest uolls blend mangga, tembikai, tembikai susu, or carrot pun boleh.. elakkan minum fresh orange semasa sahur.. time buka boleh je… .
 
Ringkasan utk pengguna :
 
1) SATIN SKINZ PREMIUM / GLUTA TABS
Selepas Sahur : Sepasang SSP / SSGT
Sebelum Tidur : Sepasang SSP / SSGT
 
2) SATIN SKINZ PREMIUM / GLUTA TABS & SATIN SKINZ WHITE BOOSTER
Selepas Sahur : Sepasang SSP / SSGT
8.30 mlm : Sepasang SSWB
Sebelum Tidur : Sepasang SSP / SSGT
 
3) SATIN SKINZ PREMIUM / GLUTA TABS & JULIET MANJA BY SATIN SKINZ
Selepas Sahur : Sepasang SSP / SSGT
8.30 mlm : Sepasang SSP / SSGT
Sebelum Tidur : Juliet Manja 2 biji
 
Akhir sekali biarkan Satin Skinz bekerja untuk kulit anda… yg penting minum air masak dan jus buahan segar sepanjang Ramadhan.. .
 
KULIT PUN MAU RAYAA TAUUU.. JANGAN BALIK KAMPUNG DENGAN MUKA YG SAMA JE.. MESTI LEBIH CANTIK/HEMSEM DARI TAHUN LEPASS YE
Cara makan Satin Skinz dibulan Puasa Ramadhan

1 kotak satinz skin boleh tahan sehingga 2 bulan penggunaan sekiranya anda ambil 2 biji sehari. Maksimum pengambilan dalam sehari adalah 4 biji. Untuk kotak yang pertama di sarankan ambil 4 biji sehari untuk mempercepatkan proses whitening berlaku..

Flavour Satin Skinz sedikit masam dan manis. Ia boleh di hisap atau di telan. Kami menyarankan anda menelan terus bersama-sama air masak (plain water) Ia sangat bangus untuk membersihkan usus di samping mendapatkan kulit idaman yang berseri sehalus satin !

Dah tau khasiat satin skinz dan cara makan satin skinz premium now kita tengok satin skinz testimoni pilihan dia pula

Satin Skinz Testimoni

satin skinz testimoni

Satin Skinz Review

satin skinz review

Lagi Testimoni Satin Skinz

testimoni satin skinz

Satin skinz premium testimoni

satin skinz premium testimoni

Testimoni satin skinz premium

testimoni satin skinz premium

Satin skinz premium review

Satin skinz premium review

 

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

SATIN SKINZ PREMIUM SEKARANG DAH TUKAR KE

SATIN SKINZ GLUTA TABS

SATIN SKINZ GLUTA TABS

 

Ada extra glutathione dan astaxanthin

 

Satin Skinz White Booster

satin skinz white booster

HARGA SATIN SKINZ WHITE BOOSTER

RM80 SM / RM85 SS
FREE POSLAJU
Adakah anda mempunyai masalah Kulit Kusam?
Masalah Kulit Gelap?
Kulit anda Berjerawat , Berparut?
Anda juga mempunyai masalah Eczema , Ruam serta Resedung?
Kini anda TIDAK PERLU bimbang lagi…
Semua masalah pasti dapat diatasi dengan mudah dengan adanya “SATIN SKINZ WHITE BOOSTER
 
Mesti anda nak tahu kan apa yang best sangat dengan Satin Skinz Booster nih
Kalau anda nak tahu, Satin Skinz White Bosster mempunyai khasiat tambahan seperti Collagen Ikan Kod & Stemcell yang Bagus untuk Minda , Tulang , Rambut & dapat memberikan Tenaga yang sangat diperlukan oleh Individu yang Normal..
Ia telah di formulasikan untuk semua peringkat umur termasuk perempuan dan lelaki dengan dos yang di sarankan.
 
Satin Skinz Booster

Satin Skinz Booster

Satin Skinz Booster telah mendapat Sijil HALAL, KKM, FDA dan HACCP. So, anda Tidak perlu lagi berasa Ragu atau was-was untuk menggunakan SATIN SKINZ WHITE BOOSTER
 
Kini, Kulit anda akan menjadi Sehalus Satin , Kulit akan menjadi Putih Merah Hambu , Halus , Gebu serta lebih Sehebat Satin
 
SATIN SKINZ WHITE BOOSTER bukan hanya Cantik pada Nama sahaja tapi kami juga telah menjanjikan kesan yang sangat luar biasa.
 
Kalau anda nak COMEL & GEBUSSS lagi kan…
Anda amalkan sekali dengan SATIN SKINZ PREMIUM/SATIN SKINZ GLUTA TABS ..
Trust me… Memang anda akan Berpuas hati berganda-ganda…
 

CIRI – CIRI SATIN SKINZ WHITE BOOSTER

MEMPUNYAI 2 FORMULA HEBAT :
 
1. ROYAL CEREPRON-F
 
Cerepron-F, Vitamin C, Collagen
Mempunyai bahan dari Extract Yis yang sangat Berkualiti Tinggi & ianya juga bertindak sebagai PENGANTI kepada Glutathione kerana ianya mengandungi L-Cysteine Peptide dan akan merangsang Glutathione secara semula jadi dlm badan…
Ini bermakna, Glutathione yang terhasil dalam badan kita merupakan Glutathione yang ORIGINAL / SEMULAJADI ye….
Kulit akan LEBIH CEPAT CERAH , GEBU & FLAWLESS
 
2. NUTROXSUN GOLD
 
Nutroxsun,Astaxanthin, Apple Stemcell, Vitamin C Rosehip, Fish Cod Collagen, Super Orange, Super Papaya, Grape Seed��
Ia merupakan FORMULA PERTAMA DI MALAYSIA yang bersifat PHOTOPROTECTIVEatau dalam bahasa lebih mudah PELINDUNG SINARAN UV ….
Lepas nih, kite dah tak perlu lagi nak risau jika terpaksa terdedah kepada Sinaran Matahari lagi…. Memang CONFIRM tak Burn
 

KELEBIHAN SATIN SKINZ WHITE BOOSTER :

✔Satin Skinz White Booster merupakan produk pertama di Malaysia yg mengasingkan bahan-bahan aktif kpd 2 formula utk mengekalkan khasiat semulajadi tanpa pertembungan bahan lain yg mungkin menyebabkan perubahan khasiat asal
✔Produk pertama yg bersifat photoprotective (Pelindung Matahari) Siapa yg rajin berjemur tgh panas elok pakai ni..Confirm tak sunburn
✔Kesan Pencerahan 10x ganda lebih kuat tanpa kesan sampingan. SATU BADAN PUTEH
✔Mematikan kuman jerawat dgn mencuci darah kotor dan singkarkan toxin
✔Jeragat hilang secara berperingkat di samping memberikan kulit anjal tegang seperti rawatan botox!
✔Parut berlekuk dan parut jerawat hilang dgn cepat
✔Melebatkan rambut serta mencantikkam kulit supaya lebih bersinar
✔Merawat penyakit resdung dan bersin2
Kulit nampak lebih sihat dan kemerahan semulajadi
Boleh di makan serentak bersama supplement pemutih yg lain!

Dah tau khasiat satin skinz booster dan cara makan satin skinz white booster now kita tengok satin skinz testimoni pilihan dia pula

TESTIMONI SATIN SKINZ WHITE BOOSTER

TESTIMONI SATIN SKINZ WHITE BOOSTER

SATIN SKINZ WHITE BOOSTER REVIEW

SATIN SKINZ WHITE BOOSTER REVIEW

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.
Nak harga combo?
satin skinz glutatabs satin skin white booster combo
HARGA COMBO PROMOSI  :-
SET TERPAKSA CANTIK :
RM190 SM / RM195 SS
FREE POSLAJU

Satin Skinz Skincare

Rahsia Kecantikkan Maya Matahari
SATIN SKINZ FACIAL SKINCARE
ada 2 jenis
SATIN SKINZ FACIAL ROSA SKINCARE
SATIN SKINZ FACIAL GREEN TEA SKINCARE
satin skinz facial
Siapa ada masalah jerawat kronik hangkat tangan!!
Hakak dah siap2 kan formula terbaik dr ladang GREEN TEA uolls.. sesuai untuk kulit paling sensitif dan berjerawat. Uolls kena pilih yang kiri tu yaa.. .
 
Siapa tiada masalah jerawat? Tapi kulit kusam, kering, pori pori besar gedabak, jeragat merayap-rayap, parut lintang pukang, muka tua sebelum usia ?? WAJIB try rosa set yang kanan tuu… .
 
Kesimpulannya kalau setakat jerawat sebiji dua.. yang jerawat on off manja2 naik tu pakai je rosa set.. kalau jerawat yang kronik bengkak2, penghidap resdung bernanah tu boleh try green tea.
satin skinz skincare

SATIN SKINZ FACIAL 3 + 1 ROSA YUUME ROSEHIP + VITAMIN E

Anda mengalami Masalah Kulit Kusam
Lemah dan Tidak Bermaya
 
Mahu Satin Skinz bantu Anda??
KESAN SEAWAL 3 HARI!!
 
Satin Skinz Facial ROSA SKINCARE ialah set produk skincare yang mampu meghilangkan masalah kulit kusam dan kulit tidak bermaya.
 
KESAN SEAWAL 3 HARI SEHINGGA 1 BULAN.
 
Maksimum Result Dengan Pengunaan Yang Konsisten 3 Bulan.
Penggunaan Yang Berterusan Tidak Akan Merosakkan Kulit Anda
 
Formula yang lembut tanpa bahan kimia ini sesuai untuk semua jenis kulit.. Tak mengelupas dan tak mengeringkan kulit..Nampak
glowing dan gebu je lepas pakai.
satin skinz facial KKM

Satin skinz facial KKM

SATIN SKINZ FACIAL 3+1 ROSA SKINCARE mengandungi
✔Cleanser 50 ml
✔Day Cream 5g
✔Night Cream 5g
✔FreeToner 50 ml.
 
Satin skinz facial cleanser :
✔Membantu membersih dan menyerikan kulit.
✔Membuang sel kulit mati.
✔Gunakan setiap pagi dan malam.
✔Manik mikro perlahan-lahan buff dari sel-sel kulit kusam.
✔Kulit akan berasa segar dan licin.
✔Menggalakkan seri semula jadi kulit.
✔Anti-oksida yang tinggi yang membantu dalam pengeluaran kolagen dalam kulit.
✔Perlahan-lahan mengangkat kekotoran, bahan solekan dan minyak yang berlebihan di samping membantu dalam mengawal jerawat.
 
Bahan-bahan satin skinz facial cleanser :
✔Minyak Rosehip, Tocophery Acetate (Vit E), Asid askorbi
 
Satin skinz Collagen Toner:
✔Gunakan dua kali sehari selepas pembersihan. Tekapkan toner dengan pad kapas pada kulit yang kering.
✔Lap ke arah luar sehingga kapas menjadi bersih.
✔Elakkan kawasan mata. Ikuti dengan krim siang atau krim malam.
 
Bahan-bahan satin skinz facial collagen toner :
 
Rosehip, Collagen Powder, Aloe Vera Powder, Vit E, Deionised Water, Zemea Propanediol, butilena Glycol, Polysorbate-20, Gliserin, Saligon PDI-lodopropynyl,Butylcarbamate, Phytrogen Isoflavanes Soy, Sodium Hyaluronate, Beta Gel / Glyceryl Betaine / Asid Polyacrylic Ester
 
Satin skinz facial day cream:
✔Krim luar biasa yang berkesan terdiri daripada kompleks tumbuhan semula jadi dan 100% minyak rose hips. Hasil yang segera, melembapkan, meratakan dan memelihara keanjalan kulit.
✔Melicinkan garis-garis halus, kedutan dan mencerahkan kulit. Kulit menjadi lembut, licin dan berseri. Ia mengandungi tulen Vit E untuk membantu dalam mencerahkan tompok coklat atau parut pada muka anda dan mengawal pigmentasi.
✔Gunakan setiap pagi selepas cleanser dan toner. Ratakan 1 lapisan nipis keseluruh wajah dengan hujung jari bersih.
 
Bahan-bahan satin skinz facial day cream :
 
Rosehip Oil, Gliserin, Aqua, Hydroypropyl cyclodextrin, Palmitoyl Tripeptide-38, butilena Glycol, Ekstrak Siegesbeckia orientalis, Ekstrak Rabdosia Rubescens, Asid Aminoethylphosphinic, Tocopheryl Acetate (Vit E) dan Titanium Dioxide
 
Satin skinz facial night cream :
 
✔Formula eksklusif menggabungkan bahan-bahan pemutihan semulajadi yang paling berkesan (alpha Arbutin) dengan satu penyelesaian.
✔Ia membantu untuk mengimbangi warna kulit, mengurangkan bintik penuaan, hyperpigmentation dan jerawat.
✔Mengekalkan kecantikan kulit yang sempurna.
✔Gunakan setiap malam selepas dibersihkan dan toner. Ratakan 1 lapisan nipis keseluruh wajah dengan hujung jari bersih.
 
Bahan-bahan satin skinz facial night cream :
 
Rosehip Minyak, Ekstrak Bellis Perennis (Daisy) Bunga, Aqua, butilena Glycol, Ekstrak Siegesbeckia orientalis, Ekstrak Rabdosia Rubescens, Kolagen, Alpha Arbutin, Asid Aminoethylphosphinic, Tocopheryl Acetate (Vit E), Olea europaea (zaitun) Minyak Buah
 

FUNGSI SATIN SKINZ FACIAL ROSA SKINCARE

✔Merawat masalah parut akibat jerawat atau luka
✔Mencerahkan kulit yg kusam dan gelap
✔Menghilangkan kedutan halus serta membuatkan kulit
lebih muda dan anjal
✔Menghilangkan jerawat dan jeragat
✔Mengecilkan pori-pori di wajah
✔Melembabkan kulit di samping memperbaharui sel kulit mati
✔Menjadikan kulit nampak glowing dan flawless sepanjang
hari tanpa berminyak.
 

CARA PENGGUNAAN SATIN SKINZ FACIAL 3 + 1 :-

✔Cuci muka menggunakan Rosa Rosa cleanser. Picit sikit pun dah cukup sebab kami menggunakan pati Glutathione, Vitamin C, Vitamin E, Collagen,Aloe Vera dan ROSE HIP OIL.
✔Sapu secara nipis Rosa Rosa toner keseluruh muka dan leher dan biarkan kering sendiri
✔Apply day cream secara nipis utk rawatan pd waktu siang sambil menghalang sinaran UV. Di cadangkan sapu dgn compact powder utk hasil lebih cantik
✔Atau Night Cream utk menghidupkan semula sel-sel kulit yang rosak. Memadai dgn lapisan nipis shj
✔Untuk kulit yg berjerawat biasa dan kronik di sarankan menggunakan Acne Serum dan Acne Cream.
satin skin care

SATIN SKINZ FACIAL GREEN TEA SKINCARE

Produk yang di rumus khas untuk muka berjerawat batu nanah2 yang kononnya dah tiada harapan nak baik tu. Jangan risauu hokeyy.. Admin dah siap siapkan formula terbaikkkk yang di adun dengan GREEN TEA dan TEA TREE OIL untuk mematikan jerawat.
 
1. ACNE CLEANSER 50ML
2. ACNE SOLUTION 50ML
3. ACNE DAY TREATMENT CREAM 5g
4. ACNE NIGHT TREATMENT CREAM 5g
 
Dalam pack ini mengandungi :-
1) ACNE WASH
Mempunyai biji2 halus untuk mencuci kotoran dari dalam dan meresap jauh ke dalam pori2 dan akar jerawat. HASIL nya kulit bersih tanpa mengering, bakteria pun dah tak boleh nak membiak.
 
2) ACNE SOLUTION
Mempunya bahan green tea dan tea tree yang paling active untuk mengecut kecut kan jerawat dengan lebih cepat. TEXTURE adalah pekat dan tidak berminyak.. Lepas sapu ni muka rasa fresh dan ringan sebab jerawat dah tertanggal..hee.. .
 
3) ACNE DAY TREATMENT
Pelindung dari matahari.. Panas2 terik ni kulit cenderung berminyak. MAKIN SERONOK la jerawat nak naik time ni.. Tapi dengan adanya acne day treatment ni kulit muka kita akan bebas minyak dan dalam masa yang sama jerawat baru pun takutttt nak naik! syok aihhh .
 
4) ACNE NIGHT TREATMENT
Texture yang ringan tanpa minyak, formula 100% green tea ni akan merawat kulit sewaktu tidur.. Jangan menjerit bila bangun pagi je jerawat kecuttt.. Kulit pulak akan rasa lebih mengebu dan halusss.. Sehalus satin uollsss
SATIN SKINZ FACIAL GREEN TEA SKINCARE KKM

SATIN SKINZ FACIAL GREEN TEA SKINCARE KKM

CARA PENGGUNAAN SATIN SKINZ FACIAL GREE TEA :-

✔Cuci muka dengan bersih menggunakan acne wash green tea dengan urutan membulat pada wajah. Tak perlu gosok dengan kuat.. Tumpukan buih pada bahagian yang berjerawat.. dan bilas. Selepas tu biarkan kulit muka kering sendiri tanpa perlu di lap
 
✔Titiskan acne solution pada hujung jari dan calit pada dahi, pipi, hidung dan dagu. Kemudian ratakan. Tak perlu tebal sangat.. texture acne wash adalah pekat dan mudah menyerap. Tak berminyak dan tak melikit. Biarkan selama 10 minit untuk kulit muka menyerap zat 100%.
 
✔Calit day cream pada permukaan wajah dan ratakan ke seluruh muka. Boleh di sapu 2 layer untuk lebih kemasan dan akhir sekali dap dap compact powder atau bedak baby yang sesuai.
 
✔Pada sebelah malam ulang semua step di atas dan jgn lupa check wajah anda.. mesti benar2 bersih 100% ya dari day cream yang di pakai tadi.. di cadagkan lap dulu day cream dengan wet tissue baru cuci dgn acne wash
 
✔Selepas ulang semua step di atas. Sapu nite cream secara menipis kesuruh wajah.. biarkan sehingga kering. Seterusnya sapu treatment cream dan fokus lebih pada kumpulan jerawat. Lepas 10 minit dah boleh tidur.

Dah tau kebaikan satin skinz facial dan cara pakai satin skinz facial now kita tengok satin skinz facial testimoni pilihan dia pula

Satin skinz facial testimoni

satin skinz facial testimoni

Testimoni satin skinz facial

testimoni satin skinz facial

Satin skinz facial review

satin skinz facial review

Satin skin care testimoni

satin skin care testimoni

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.
HARGA ASAL SATIN SKINZ FACIAL (ROSA & GREEN TEA) :-
 RM110 SM / RM120 SS
HARGA CANTIKEMPIRE :-
RM80 SM/ RM85 SS
FREE POSLAJU

Satin Skinz Botanical Serum

satin skinz botanical serum

 

Jerawat memang tak berbahaya! .
 
Tapi kalau tak di rawat akan meninggalkan kesa parut kekal, berlopak-lopak yang sangat hodoh!! .
 
Jangan Risau…
Jerawat yang hodoh pada wajah anda bakal hilang dalam 3 hari sahaja!! .
Hadoo KKM tauuuu…. 100% Selamat dari bahan rahsia alam!!
satin skinz acne serum

Satin skinz acne serum

FUNGSI UTAMA SATIN SKINZ BOTANICAL ACNE SERUM :-

✔Mematikan kuman / bakteria yang subur di muka
✔Mengecutkan jerawat yang aktif dengan cepat!
✔Memulihkan permukaan kulit yang berparut
✔Menghalang pembiakan jerawat baru
✔Mengawal pengeluaran minyak berlebihan
✔Kulit lebih sihat dan anjal
 
SERUM AJAIB MAMPU HAPUSKAN JERAWAT DEGIL !
 

KEBAIKAN SATIN SKINZ ANCE SERUM (CECAIR AJAIB)

1) Mengandungi 3 unsur alam semulajadi yang terbukti berkesan!
 
✔Cirus Medica Limonum Fruit Extract kaya dengan Vitamin C utk menghilangkan parut dengan pantas tanpa rasa sakit. .
✔Melalueca ALternifolia Leaf Oil mempunyai kekuatan untuk mematikan Kuman Jerawat dgn serta merta. .
✔Arctium Majus Root Extract bahan paling berkesan untuk hentikan semua jenis pengeluaran jerawat supaya tiada lagi jerawat berulang .
 
2) Mampu menghilangkan bekas parut jerawat yang berlekuk dan hitam .
 
3) Di buat dlm bentuk cecair ajaib yang tidak berminyak dan mudah meresap! .
 
4) Lebih 10,000 kotak terjual dalam masa 2 bulan ! 98% mengatakan sangat berpuas hati ! .
 
5) Mempunyai Kelulusan KKM NOT150703551K .
 

CARA PENGGUNAAN SATIN SKINZ BOTANICAL ACNE SERUM :-

✔Bersihkan kulit muka menggunakan cleanser Satin Skinz Facial dan biarkan ia kering dgn sendiri. Kalau uolls pakai cleanser lain pun ok je..
 
✔Apply nipis2 pada seluruh permukaan kulit wajah atau belakang badan dan biarkan ia kering dengan sendirinya .
✔Sapukan layer kedua pada permukaan jerawat yang subur merah. Dap2 kan dgn putik kapas/tisu .
✔Untuk kesan terbaik.. sapu acne serum lebih2 skit (pada jerawat sahaja) Confirm kecutt mecutt jerawat tu .
 
Akhir sekali biarkan Satin Skinz bekerja untuk kulit anda
**Jika pakai ACNE BOTANICAL SERUM boleh ke pakai day/night cream SATIN SKINZ FACIAL?
Boleh.. tapi kena biarkan kering sepenuhnya dulu..means bagi 100% serap pada kulit baru apply cream.

Dah tau kebaikan satin skinz botanical serum dan cara pakai satin skinz ance serum now kita tengok testimoni satin skinz acne serum  pilihan dia pula

Satin Skinz Botanical Serum Testimoni

Satin Skinz Botanical Serum Testimoni

Testimoni Satin Skinz Botanical Serum

Testimoni Satin Skinz Botanical Serum

Satin Skinz Botanical Serum review

Satin Skinz Botanical Serum review

Satin Skinz Ance Serum Testimoni

Satin Skinz Ance Serum Testimoni

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.
HARGA SATIN SKINZ BOTANICAL ACNE SERUM
RM55 SEMENANJUNG / RM60 SABAH&SARAWAK
FREE POSLAJU

Satin skinz acne cream

satin skinz acne cream

HARGA SATIN SKINZ ACNE CREAM :

RM45 SM/ RM50 SS
FREE POSTAGE
WHAT?????
jerawat timbul di muka saat saat getir??
aduhai dah tumbuh…besar pulak tu…
macam mana nak attend dinnerke,meeting ke apake..n nak hadap muka orang ramai??
MALUU nye lah aii…
 
haaaa..
Nak habaq maii product TERBARU DR SATIN SKINZ
krim jerawat
“Satin skinz acne cream”
untuk segera MENGECUTKAN jerawat uolls berkesan sudah semestinya…
Texture pekat tak berminyak tau.. nampak macam krim biasa tapi sebenarnya luar biasa..uolls kena tepek di skinz dulu baru uoll tahu..tak kenal maka tak cinta..ye dok??
 
ACNE CREAM (color natural kulit) untuk tampal pada jerawat.. di samping merawat jerawat, cream ni boleh jugak hide jerawat uolls! Ini sebenarnya macam CONCEALER ACNE COVER… bila dah tampal terus tak nmpk jerawat merah2 tau…then boleh tepek2 bedak macam biasa..lepas tu uolls akan rasa sejuk2 je.. hilang gatal2 merenyam akibat jerawat tu… .
JANGAN CUBA PRODUCT NI JIKA ANDA TAK SAYANG MUKA..
hehheh

Dah tau kebaikan satin skinz ance cream dan cara pakai satin skinz ance cream now kita tengok testimoni satin skinz acne cream pilihan dia pula

SATIN SKINZ ACNE CREAM TESTIMONI

SATIN SKINZ ACNE CREAM TESTIMONI

SATIN SKINZ ACNE CREAM REVIEW

SATIN SKINZ ACNE CREAM REVIEW

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.
 
********************SET JERAWAT KRONIK**********************
 
Nak lagi Power dan Extra Vanganza berkesan tak??
Dapatkan Satin skinz acne cream & Satin skinz acne serum serentak
satin skinz facial serum cream combo
STEP 1 :-
SATIN SKINZ ACNE SERUM ( Cecair Ajaib)
satin skinz botanical serum
Produk ni wajib cuba kalau nak kulit muka bersih tanpa jerawat.
 
✔Acne Serum ini bekerja secara cepat untuk hapuskan jerawat dari akar dan memastikan tak ada lagi jerawat baru tumbuh.
✔Cara guna kena apply secara nipis di seluruh muka.. walaupun jerawat hanya kat pipi, still kena sapu jugak cecair ajaib ni satu muka (reason, tak nak merebak ke tempat lain). Mudah meresap ke dalam kulit dan tak berminyak!Biarkan kering dan sapu lagi layer ke 2.
✔Kesannya parut pun boleh hilang
 
STEP 2:-
SATIN SKINZ ACNE CREAM (Ubat Jerawat)
satin skinz acne cream
Kalau tadi satin skinz ance serum untuk matikan dan pastikan jerawat tak tumbuh lagi kan?
 
Satin skin Acne Cream ni pulak untuk mengecutkan jerawat yang aktif!
Tak kan nak biarkan jerawat tu kat muka selama 2-5 hari? Tak kan nak picit? Kang muka berlubang2 macam bulan Haaa..sebab tu step ke2 kena pakai acne cream..
✔Cara guna ambil secalit dan sapu pada jerawat sahaja! Tak perlu sapu satu muka..
Hasilnya jerawat 5x ganda lebih cepat mengecut dan hilang!
 
ACNE CREAM ni cuma tampal pada jerawat sahaja! Hasil nya jerawat akan cepat masak dan kecut!! Segala isi dan nanah2 akan bertukar jadi keruping.. yes.. bila tukar jd keruping tandanya jerawat tu takkan datang lagi sebab nanah tu dah kering.. ingat ya.. ACNE CREAM BY Satin skinz takkan benamkan lagi jerawat korang.. tapi keluarkan segala isi dan mengering.. produk lain hanya benamkan semula jerawat.. hoishh kalau benam kan balik buat pe.. esok lusa tumbuh balik… tu pasal muka korang tak pernah surut dengan jerawat
 
Yeayyy…Pasti dah membayangkan kulit yang cantik bersih tanpa jerawat kan .
 
ACNE CREAM dan ACNE SERUM satin skinz untuk ibu mengandung boleh digunakan kerana bahan-bahan yang digunakan adalah 100% bahan semula jadi!!
SATIN skinz ance SERUM SATIN skinz ACNE CREAM
HARGA SET COMBO JERAWAT KRONIK :
SATIN SKINZ ANCE SERUM + SATIN SKINZ ACNE CREAM
RM95 SM / RM100 SS
FREE POSTAGE
Ehem ehem..untuk yang berjerawat teruk tu..
 
Nak lagi power pakai SATIN SKINZ FACIAL GREE TEA… yang ni untuk rawat muka berjerawat batu nanah2 yang kononnya dah tiada harapan nak baik tu… Penat2 kerja jangn kedekut untuk spend duit ye..kita kena manjakan kulit.. jangan biar je jerawat macam gunong ganang.
satin skinz facial serum cream combo
PROMOSI COMBO RAMADHAN SET JERAWAT KRONIK :-
SATIN SKINZ FACIAL GREEN TEA SKINCARE + SATIN SKINZ ACNE CREAM + SATIN SKINZ ACNE SERUM
RM170 SM/ RM175 SS
FREE POSTAGE

Satin Skinz Feminine Wash

Satin skinz feminine wash

HARGA SATIN SKINZ FEMININE WASH

RM45 SM/ RM50 SS
FREE POSTAGE
Eh, dah cuci MISS V belum sebelum tidur??? Jangan nanti suami komplen bau mucukkk.. maluuuuu
Buat ANAK DARA… ada masalah panties berlubang.. bau musyuukk, gatal, then ada daki putih bila di gosok??? .
Buat ISTERI… masalah panties terlekat lendir putih susu, kuning, hijau, atau paling teruk lendir hitam tapi bukan haid?? Di tambah pula bau benda tu macam susu basi? Gatal merenyammm??
 
Alamakkk… bahaya!! Kalau di biarkan akan mendapat penyakit kencing kotor! Nak kencing pun sakit tauu.. Paling teruk jika di biarkan akan menyebabkan kanser rahim / ovari…
 
Jangan ambil mudah! Benda nak pakai lama yangg.. Muka tak cantik tak pe.. Tapi benda tu kena tip top tau…. .
 
Produk terbaruu Satin Skinz Eve dari Missma Beauty Resources di sahkan selamat oleh KKM.. Produk Ginseng Fem.wash no 1 di Malaysia uolllss… jom gunakan tanpa was2 demi yg tersayangg
 

MANFAAT SATIN SKINZ FEMININE WASH EVE :-

✔Ginseng feminine wash no 1 di Malaysia !
✔Mencerahkan Miss V
✔Merawat masalah keputihan
✔Merawat jangkitan penyakit kulit pada Miss V seperti kurap, ruam, timbul jangkitan berbentuk mata ikan, dll
✔Mengetatkan otot Miss V yg longgar
✔Miss V segar harum sepanjang hari
✔Mengubati luka akibat proses bersalin
✔Meningkatkan ghairah suami
✔Memberi keseimbangan PH
✔Menghalang pembiakan bakteria jahat dan mengekalkan bakteria baik
✔Memperbaiki peredaran darah
✔Meningkatkan keyakinan ketika bersama suami
 

BAHAN – BAHAN SATIN SKINZ FEMININE WASH

Panax Ginseng, Minyak Jarak / Castor Oil, Manjakani, Kacip Fatimah, Serapat, Aloe Vera, Daun Sireh, Minyak Zaitun / Olive Oil
 
SELAMAT DI GUNAKAN OLEH ANAK DARA DAN ISTERI… UMMPPPPH ???? .
LULUS KKM : NOT 151102247 K

Dah tau kebaikan satin skinz feminine wash now kita tengok testimoni satin skinz feminine wash pilihan dia pula

Satin skinz feminine wash testimoni

Satin skinz feminine wash testimoni

 

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

Satin Skinz Juliet Manja

satin skinz juliet manja

 

Pernah cemburu tak melihat wanita korea yang ramping bagaikan bentuk nombor 8, Kulit halus bak sutera satin, muka berseri tanpa secalit bedak?
 
Tak hairan la mereka mempunyai aset terbaik di asia kerana masyarakat sana telah di ajar untuk mengamalkan ginseng seawal umur 15 tahun.
 
SATIN SKINZ JULIET MANJA ada rahsianya
 

KANDUNGAN SATIN SKINZ JULIET MANJA GINSENG :-

Gabungan herba Korea dan Indonesia yang di namakan Juliet Manja merupakan PERUBATAN alternatif menggunakan herba 100%
korean Ginseng, Manjakani, Serapat, Kacip Fatima, Pueraria Mirifica dan Mix Berry
 
Rasa macam mana? Pahit ke? Busuk ke?
Hoishh… tak dela uolls.. Rasa sedap sangat sebab kita mix dengan khasiat serat mixberry. So rasa berry je uolllsssss… tiada bau busuk, tiada pun rasa pahit.. Sesuai di amalkan dari anak dara ke nenek org uolllsss.. orang-orang korea dia dah ajarkan anak2 mereka makan ginseng start umur 15 tahun tau… Kita je
belum terdedah lagi dengan ginseng sebab orang kata ginseng mahal.
 

MANFAAT SATIN SKINZ JULIET MANJA

✔Mengatasi masalah keputihan
✔Kempiskan perut dalam masa 7 hari
✔Menegangkan, memantopkan serta membesarkan size payudara dan mencerahkan puting
✔Miss V lebih kemerahan tidak berbau
✔Mengetatkan otot rahim dan Vagina yg lendut akibat bersalin. Dinding dan pintu vagina lebih elastik dan ketat semulajadi
✔Pinggul tegang motok, nampak terletak dan tidak jatuh
✔Menghalang jangkitan pada Miss V serta mengaktifkan cairan semulajadi ke dlm faraj
✔Membantu menggelapkan rambut beruban dan menggalakkkan pertumbuhan rambut
✔Melambatkan proses penuaan
✔Mencerahkan kulit dan menaikkan seri wajah
✔Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim
✔Menganjalkan kulit yang melendut
✔Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih ‘muda’
✔Mengatasi masalah sukar tidur
✔Menambah tenaga dan kecergasan
✔Mengecutkan cyst & fibroid
✔Membentuk dan meramping bentuk tubuh wanita yg seksi
✔Merawat masalah haid yg tidak teratur
✔Menjadikan anda seorang wanita plg istimewa buat suami. KEISTIMEWAAN yg hanya anda dan suami merasainya
 

TIPS DAN CARA PENGAMBILAN SATIN SKINZ JULIET MANJA

Sehari 1 biji sudah memadai.
Jika nak tindak balas yang cepat boleh amalkan 2 biji sehari
(just kemam/hisap atau telan)
 

CARA PENGAMBILAN JULIET MANJA BERSAMA SATIN SKINZ:-

kalau ada consume SATIN SKINZ PREMIUM,
Satin Skinz waktu pagi (sebelum sarapan) dan sebelum tidur ;
Juliet Manja pada jam 11am dan 8pm
 
✔Sesuai di amalkan seawal umur 17 tahun.. Anak dara pun boleh consume untuk kesihatan dalaman wanita.
✔Elakkan kafein 3 jam sebelum dan selepas consume jamu untuk serapan yang baik
✔Tidak sesuai untuk ibu mengandung dan menyusukan bayi
✔Minum air masak 3-5liter sehari

Dah tau kebaikan satin skinz juliet manja dan cara makan satin skinz juliet manja now kita tengok testimoni satin skinz juliet manja pilihan dia pula

Satin skinz juliet manja testimoni

satin skinz juliet manja testimoni

Satin skinz juliet manja review

satin skinz juliet manja review

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.
HARGA JULIET MANJA GINSENG:-
RM 120 SM / RM125 SS
HARGA JULIET MANJA MURAH CANTIK EMPIRE :-
RM 70 SM / RM 75 SS
1Botol 60 Biji ( Tahan 2bulan )
Nak set combo?
satin skinz feminine wash juliet manja combo
SET MONTOX RAPAT : RM110 SM /RM115 SS
FREE POSTAGE

Dapatkan Satin Skinz Original.. Dan Satin skinz Murah disini..cepat sementara stok masih ada. Money back guarantee if not Original. Satin skinz bahaya ialah satin skinz tiruan..Satin skinz fake memang satin skinz tak berkesan..Dapatkan satin skin murah hanya di Cantik Empire.

CARA ORDER

1)Langkah 1: Harga Satin Skinz / Satin Skinz Gluta Tabs Price

harga satin skinz murah

satin skinz white booster

HARGA SATIN SKINZ WHITE BOOSTER

RM80 SM / RM85 SS
FREE POSLAJU
satin skinz glutatabs satin skin white booster combo
HARGA COMBO PROMOSI  :-
SET TERPAKSA CANTIK :
RM190 SM / RM195 SS
FREE POSLAJU
satin skinz facial

HARGA SATIN SKINZ FACIAL GREE TEA @ ROSA

RM80 SM/ RM85 SS
FREE POSLAJU
satin skinz botanical serum
HARGA SATIN SKINZ BOTANICAL ACNE SERUM
RM55 SM / RM60 SS
FREE POSLAJU
satin skinz acne cream

HARGA SATIN SKINZ ACNE CREAM :

RM45 SM/ RM50 SS
FREE POSTAGE
SATIN skinz ance SERUM SATIN skinz ACNE CREAM
HARGA SET COMBO JERAWAT KRONIK :
SATIN SKINZ ANCE SERUM + SATIN SKINZ ACNE CREAM
RM95 SM / RM100 SS
FREE POSTAGE
satin skinz facial serum cream combo
PROMOSI COMBO SET JERAWAT KRONIK :-
SATIN SKINZ FACIAL GREEN TEA SKINCARE + SATIN SKINZ ACNE CREAM + SATIN SKINZ ACNE SERUM
RM170 SM/ RM175 SS
FREE POSTAGE
Satin skinz feminine wash

HARGA SATIN SKINZ FEMININE WASH

RM45 SM/ RM50 SS
FREE POSTAGE
 satin skinz juliet manja
HARGA SATIN SKINZ JULIET MANJA GINSENG
RM 70 SM / RM75 SS
FREE POSTAGE
satin skinz feminine wash juliet manja combo
SET MONTOX RAPAT
RM110 SM /RM115 SS
FREE POSTAGE

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – kedaidewasa24@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:Produk Satin Skinz GlutaTabs,3 kotak,RM330, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN.

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

 

Like Satin Skinz Facebook : https://www.facebook.com/SatinSkinzTestimoni/

PRODUK LAIN

Toujours Advanced Collagen Shot : Toujours Advanced

Jemaima Whitening Pills : Jemaima Whitening Pills

Belleza collagen original : Belleza collagen

Radiance Signature : Radiance Signature

Save

Save

Save

Save

Save

  • Anonymous

    April 24, 2016 #1 Author

    mau dong ada yg bisa d kontek

    Reply

    • admin

      April 25, 2016 #2 Author

      Bisa..+601126271834

      Reply

  • Anonymous

    April 18, 2017 #3 Author

    salam hai.. untuk pesakit yg ade psoriasis klu nak consume satinz skin premium, bole ke?? ade kesan sampingan x? Ade x lagi testimoni yg dari pesakit psoriasis@eczema?

    Reply

Your email address will not be published.