Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

Nour Ain Skin Care Review | Nour Ain Beauty Care Testimoni | Nour Ain 3 in 1 Nour Ain Skin Care Review | Nour Ain Beauty Care Testimoni | Nour Ain 3 in 1
5
  Nour Ain Skin Care Review | Nour Ain Beauty Care Testimoni | Nour Ain 3 in 1 Nak kulit bebas jerawat? Bebas masalah... Nour Ain Skin Care Review | Nour Ain Beauty Care Testimoni | Nour Ain 3 in 1

 

Nour Ain 3 in 1

Nour Ain Skin Care Review | Nour Ain Beauty Care Testimoni | Nour Ain 3 in 1

Nak kulit bebas jerawat? Bebas masalah jeragat?
Anda pasti mahu sesuatu yg bebas chemical..
Ya yang pasti xda pengelupasan! Kulit akan rasa berbeza
hanya dengan sekali sahaja penggunaan..
bayangkanlah kalau pakai hari2 kan?
 
PASTI PILIH NOUR AIN SKIN CARE
 
Gunakan tanpa was-was.
*Nour Ain.. Cahaya Keanggunan Sejati*
 
Rata-rata yang telah menggunakan Nour Ain Skin Care memberikan maklumbalas yang positif..bila sudah cuba, anda sendiri akan merasa perubahan..
tidak perlu mengambil masa yang lama untuk lihat kesannya..
Nour Ain Skin Care membelai kulit wajah anda dengan lembut
 
tanpa sebarang rasa menyakitkan atau pengelupasan..
taniah kepada yang sudah mencuba dan telah berjaya
peroleh kulit kulit wajah yang di idamkan..tidak perlu
berbelanja lebih.
 

Kenapa ramai wanita memilih Nour ain skincare diantara produk lain di pasaran?

✔ Nour Ain Beauty Care ialah Produk yang dikilangkan di Malaysia. Kilangnya berlokasi di Tikam Batu, Kedah
✔ Nour Ain Beauty Care merupakan produk tempatan (Malaysia) yg beragama Islam, produk diyakini Bersih lagi HALAL
✔ Nour Ain Beauty Care telah mendapat Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)
✔ Dirumus dpd HERBA2, VIRGIN COCONUT OIL, OLIVE OIL & LEMON CITRUS (Tak terkandung bahan yang merbahaya)
✔ 100 % Jaminan tak berlaku pengelupasan pada kulit muka!!
✔ Formula sesuai digunakan untuk semua jenis kulit
+ JERAWAT
+ JERAGAT
+ KULIT KUSAM
+ KULIT KERING
+ KULIT GELAP
+ PARUT
+ BEKAS JERAWAT
Nour Ain Skin Care Boleh digunakan oleh LELAKI & WANITA
Nour Ain Skin Care Kesan positif sepantas 3 HARI, majoriti 5 HARI, dan secara purata dalam tempoh 2 MINGGU dah nampak kesan
Nour Ain Skin Care Harga Mampu milik, berpatutan dan anda akan berpuas hati walaupun hanya dengan penggunaan 1 set. 1 set boleh tahan selama satu setengah Bulan
 

Kebaikan Nour Ain Skincare

✔Beraskan Herba-herba terpilih
✔Mengandungi vitamin C
✔Sesuai untuk semua jenis kulit
✔Tiada berlaku pengelupasan
✔Memberi Keseimbangan kelembapan pada kulit
✔Menyerikan kulit wajah
✔Sesuai untuk lelaki dan wanita

Apa yang ada dalam Nour Ain Skincare?

1) NOUR AIN BEAUTY SOAP (MAL06051051K)

Kandungan : Water,Cocos Nucifera Oil,Olive Oil
Bertindak sebagai agen pembersih
Menjadikan kulit yang gebu dan lembut
Penggunaan yang berterusan akan meredakan pertumbuhan jeragat dan jerawat
Meresap jauh ke setiap liang roma untuk menyinkirkan kotoran yang terpendam
Mengawal penghasilan melamin agar kulit cerah berseri
Sesuai untuk lelaki dan wanita,remaja dan dewasa
✔Berfungsi untuk membersihkan kulit muka
✔Membuatkan kulit muka bertambah gebu & lembut
✔Penggunaan secara konsisten akan menyingkirkan segala jeragat & jerawat
✔Membersih jauh ke liang2 roma untuk membuang sel kulit mati diwajah
✔Kawal penghasilan minyak dan melamin supaya kulit cerah berseri
✔Boleh digunakan oleh lelaki & wanita, remaja mahupun dewasa.
 

CARA GUNA NOUR AIN BEAUTY CARE SOAP

Cuci muka 2x sehari (pagi dan malam)
 

2) NOUR AIN UV + FOUNDATION (DAY CREAM) (MAL05061050K)

✔Dirumus dengan bahan2 natural
✔Berfungsi untuk mencerahkan kulit, perlindungan khusus UVA + UVB membuatkan kulit wajah lebih lembut, glowing, mulus, gebu & cerah secara natural
✔Berfungsi sebagai alas bedak
✔Memperelokkan struktur kulit secara mndalam
✔Sesuai untuk semua jenis kulit
 

CARA GUNA NOUR AIN SKIN CARE DAY CREAM

Calit sedikit krim & Ratakan keseluruh muka @ bahagian yg perlu pada waktu siang (pagi & petang
 

3) NOUR AIN NIGHT CREAM (MAL06051049K)

✔Sangat efektif untuk meredakan, memudar & menyingkirkan jerawat serta jeragat. Ia juga bertindak sebagai anti kedutan
✔Membantu masalah pori terbuka dengan mengecilkan liang pori, menghilangkan blackhead, whitehead serta cela di muka
✔Menghilangkan garis2 halus, kulit kusam & tak rata, tompok2 gelap dan masalah lain.
✔Tidak akan berlaku pengelupasan utk kulit normal
 

CARA GUNA NOUR AIN SKIN CARE NIGHT CREAM

Sapukan krim secara nipis pada kulit muka & leher (malam sahaja)
 

4) NOUR AIN FACIAL TONER (LOT110200692K)

✔Nour ain facial toner membantu menyingkirkan bintik hitam disamping menyegar & menghaluskan kuit muka, ia juga dirumus utk mengecilkan liang pori serta mendinginkan kulit wajah
✔Toner nour ain membersihkan kulit wajah dpd kotoran dan meresap jauh ke dalam epidermis kulit utk merawat disamping mengembalikan kelembapan kulit wajah.
 

CARA PAKAI NOUR AIN FACIAL TONER

Semburkan toner pada keseluruhan kulit wajah selepas mencuci muka dengan nourain soap & ratakan dengan kapas muka sebelum mengunakan Night cream @ UV Foundation

Dah tau kelebihan nour ain skin care dan cara pakai beauty care.. now kita tengok nour ain beauty care testimoni pilihan dia pula

Nour ain skin care testimoni

nour ain skin care testimoni

Nour ain skin care review

nour ain skin care review

Nour ain beauty care testimoni

nour ain beauty care testimoni

Nour ain beauty care review

nour ain beauty care review

Nour ain testimoni

nour ain testimoni

Nour ain review

nour ain review

Nour ain skincare testimoni 

nour ain skincare testimoni

Nour ain skincare review

nour ain skincare review

Nour ain kosmetik testimoni

nour ain kosmetik testimoni

Nour ain kosmetik review

nour ain kosmetik review

 

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

Soalan Yang Selalu Ditanya Mengenai Nour Ain Skin Care

1) Adakah kulit muka akan menggelupas selepas menggunakan Nour Ain skin care?

NOUR AIN skin care memberikan kepuasan pada pengguna utk hasil cerah berseri TANPA proses PENGELUPASAN yg menyakitkan. Utk kesan yg lebih efektif, ambil sedikit masa utk cuci muka secara teliti dengan kaedah mmbuat putaran supaya sel kulit mati jadi lembut dan tersingkir dpda kulit

2) Berapa lama perlu guna nour ain skin care untuk nampak kesan pada wajah?

Ia bergantung pada jenis kulit pengguna. Ada yg memperoleh kesan sepantas 3 hari. Ada yg 2 minggu. Majoriti selalunya seawal 7 hari & paling lewat 1 bulan. Namun effect pencerahan hasil penggunaan NOUR AIN skincare boleh dilihat dalam minggu pertama pemakaian. Hasil turut bergantung kepada cara penggunaan samada konsisten ataupun tidak

3) Saya ada masalah jeragat pada muka. Adakah ia boleh menghilangkan jeragat?

Ya. NOUR AIN skin care mmg dirumus khas utk menghilangkan jerawat, jeragat, & menyerikan kulit kusam, lesu serta tak bermaya. Kesan Hebat serum vitamin c NOUR AIN bakal mengembalikan seri wajah disamping penggunaan set lengkap NOUR AIN. Selalunya jeragat (nipis) lebih cepat hilang berbanding jerawat kerana jeragat melibatkan lapisan kulit yg paling atas. Bagi jeragat yang sgt tebal, ia mengambil sedikit masa namun ia akan pudar dan hilang

4) Wanita hamil boleh kah menggunakan produk nour ain skin care?

Boleh. NOUR AIN skin care ialah produk yang telah diluluskan KKM & bahan2 serta sukatan yg digunakan disahkan selamat oleh KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA bahkan ia turut mempunyai sijil halal. Sukatan serta bahan2nya tak membahayakan mana2 pengguna TERMASUK wanita hamil kerana ia diperbuat dpd herba terpilih serta semulajadi
 
KKM NO.
 
a) UV+FOUNDATION – NOT110903959K
b) NIGHT CREAM – NOT120506492K
c) BEAUTY SOAP – NOT120503661K
d) FACIAL TONER – NOT120905482K
e) VIT C SERUM – NOT120503660K

5) Nour Ain skincare berasal dari mana dan dimanakah ia dikilangkan?

NOUR AIN skin care adalah barangan made in MALAYSIA. Produk tempatan yang Diasaskan di Malaysia (bukan produk yang dibawa masuk dari luar & direbrand/repack)

6) Adakah kulit saya perlu tunggu beberapa hari sebelum bertukar set penjagaan muka kepada Nour ain skin care?

Bergantung kpd pengguna sama ada mahu tukar terus daripada produk lama kpd NOUR AIN. Tapi selalunya kami sarankan supaya rehatkan kulit anda atleast 1 minggu sebelum mula menggunakan produk NOUR AIN kerana bimbang tindak balas yg tersisa dari produk lama sekiranya produk lama ada bahan kimia.

7) Apa jenis kulit yang sesuai menggunakan produk ini?

Ia sangat sesuai untuk SEMUA jenis kulit sama ada berjeragat, berjerawat, kusam, gelap atau tak bermaya.

8) Selepas pakai UV Foundation, bolehkah saya memakai make up?

Boleh. UV Foundation boleh dipakai di bawah lapisan foundation/bb cream. Ini kerana tekstur uv foundation itu sendiri yg tidak tebal. Hanya sapuan nipis diperlukan jika anda ingin menambah mekap anda.

9) Adakah produk NOUR AIN halal?

Produk NOUR AIN adalah halal 100% kerana bahan2 dalam NOUR AIN adalah 100% Minyak Kelapa Dara, Minyak Zaitun dan tumbuhan yang asli. Tak ada campuran bahan lemak haiwan @ unsur placenta haiwan @ manusia dan yang seumpama dengannya.
 

10) Bolehkah nour ain skincare menghilangkan kesan jerawat

Ya. NOUR AIN boleh hilangkan jerawat & parut jerawat. Tetapi, bagi yg ada masalah jerawat yg teruk, perlu memakai nour ain secara konsisten utk kesan yang maksimum. Lain2 faktor seperti stress @ period juga boleh menyebabkan jerawat. NOUR AIN adalah produk untuk kecantikan luaran. Pengguna dinasihatkan menjalani hidup dengan diet sihat utk mengekalkan kecantikan diri

11) Adakah boleh memakai Bedak selepas Menggunakan Produk NOUR AIN Kosmetik?

Boleh

12) Adakah boleh memakai scrub sebelum/selepas menggunakan produk NOUR AIN Kosmetik?

Boleh.

13) Adakah kulit muka boleh kena matahari selepas menggunakan produk NOUR AIN Cosmetic?

Boleh.

14) Nour ain beauty care bahaya? Produk nour ain ada merkuri? Adakah produk NOUR AIN mengandungi bahan kimia/ terlarang? nour ain bahaya?

Tidak. NOUR AIN skincare dirumus menggunakan herba2 terpilih dan sama sekali tak dicampurkan MERCURY @ HYDROQUINOIN.

15) Adakah perlu penggunaan nour ain beauty care secara berterusan?

Terpulang kepada pengguna. Tetapi disaran untuk terus menggunakan produk NOUR AIN untuk kesan terbaik kerana kemungkinan sel mati akan kembali menempel pada kulit yang akan menyebabkan kulit menjadi kusam.

16) Sekiranya berhenti menggunakan produk NOUR AIN adakah akan ada kesan sampingan?nour ain skin care bahayanour ain kesan buruk?

Tiada kesan sampingan negatif. Tetapi kulit secara beransur-ansur akan kembali kusam kerana secara semulajadinya sel kulit mati akan menempel di kulit jika tidak dibersihkan.

Dapatkan Nour Ain murah disini..dan pastinya Nour Ain Skin Care Original. Money back guarantee if not Original. Awas dengan Nour Ain Tiruan/Fake.

CARA ORDER

1)Langkah 1: Harga Nour ain 3 in 1 / Nour ain 3 in 1 Price

Nour ain 3 in 1 (TrialSet)

1.Nour Ain Beauty Soap
2.Nour Ain UV Foundation (10gm)
3.Nour Ain Night Cream (5gm)

Nour ain set 3 in 1  harga Pasaran / price

Rm54 (exc Postage)

nour ain 3 in 1 murah

 

Langkah 1: Harga Nour ain 4 in 1 / Nour ain 4 in 1 Price

Nour ain 4 in 1 (Nour Ain Exclusive) (Set Besar)
1.Nour Ain Beauty Soap
2.Nour Ain UV Foundation (15gm)
3.Nour Ain Night Cream (10gm)
4. Freshener Toner : 1pc

Nour ain set 4 in 1  harga Pasaran / Nour ain exclusive price

Rm127 (exc Postage)

nour ain 4 in 1 murah

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – CantikEmpire@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:Produk nour ain set 4 in 1,5 Kotak,RM450, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN.

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

PRODUK LAIN

Glow Glowing Skincare : Glow Glowing Skincare

Deeja Cosmetic : Deeja Cosmetic

K doll beauty skincare : Kdoll beauty

Tati Skin Care 2017 : Tati Skin Care 2017

Babies Blink 2017 : Babies Blink 2017

Save

Save

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published.