Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

Moleek Skincare Testimoni | Krim Molek Jeragat Review | Moleek Krim Jeragat Murah Moleek Skincare Testimoni | Krim Molek Jeragat Review | Moleek Krim Jeragat Murah
5
Moleek Cream | Moleek Jeragat | Krim Jeragat Moleek | Moleek Skincare Testimoni | Krim Molek Jeragat Review | Moleek Krim Jeragat Murah Takut... Moleek Skincare Testimoni | Krim Molek Jeragat Review | Moleek Krim Jeragat Murah
moleek krim jeragat

Moleek Cream | Moleek Jeragat | Krim Jeragat Moleek | Moleek Skincare Testimoni | Krim Molek Jeragat Review | Moleek Krim Jeragat Murah

Takut Tengok Muka Sendiri Dalam Cermin?
cuba macam-macam produk tapi masih jeragat tetap tak hilang?
 
Penat, kecewa, duit dah habis beribu-ribu beli macam-macam produk. Dah pakai bermacam-macam produk smpai kulit pun jadi nipis… Tapi jeragat masih lagi degil taknak hilang? Sabar dulu.. saya nak ucap tahniah sebab anda masih lagi belum give up dan masih survey-survey produk yang boleh bantu hilangkan jeragat anda. Saya nak bagitau anda bertuah sebab smpai ke laman web ni sebab pencarian produk hilangkan jeragat anda berakhir disini.
Serius Nak Hilangkan Jeragat?
 
Teruskan bacaan anda sehingga habis. Pastikan anda baca setiap poin yang telah disediakan dalam laman ini. — 2 Minit je boleh habis baca semua
 
Terbongkar! – Tak Sampai 3 Hari Guna, 10,997 Wanita 30-50an
Berjaya Hilangkan Jeragat Mereka Dengan Hanya Sapu Krim Jeragat Ini
 
Krim Jeragat Moleek
By Moleek Skincare HQ
Lenyapkan Jeragat Selama-Lamanya
 
Dengan Menggunakan Krim Jeragat Moleek, Anda akan secara efektif dan secara mudah mencapai:
 
✔Menghilangkan jeragat tebal di muka tanpa pengelupasan
✔Menghapuskan Jerawat kasar dan halus
✔Meratakan dan melicinkan kulit
✔Melenyapkan kesan parut pada kulit
✔Mencerahkan kulit secara sekata tanpa menipiskan kulit
 
Krim Jeragat Moleek
 
Krim Jeragat Moleek ialah merupakan krim No 1 Di Malaysia yang
berkesan dalam membantu anda di luar sana yang serius ingin hilangkan jeragat dari wajah!!!.Krim Jeragat Moleek sesuai diguna pakai oleh mereka yg mempunyai kulit yang bermasalah seperti tonal tidak sekata,masalah jeragat,jerawat,bintik hitam kesan parut jerawat, terdedah kepada sinaran matahari dan gelap di bawah mata.Ingredient yang ada dalam produk nie kesemuanya material gred A.
 
Hanya sapu sahaja Krim Jeragat Moleek ketika malam 1x sehari dan anda mampu memiliki wajah selembut sutera tanpa cela jeragat dalam masa yang pantas. Mudah, Pantas & 99% Terbukti Berkesan!
 
Kelebihan Krim Jeragat Moleek
 
✔Menghilangkan Jeragat tebal di muka
✔Menghapuskan Jerawat kasar dan halus
✔Meratakan dan melicinkan kulit
✔Melenyapkan kesan parut pada kulit
✔Mencerahkan kulit secara sekata
✔Merawat Kulit rosak akibat tersalah penggunaan produk yang tidak sesuai
✔Berkesan seawal 72 jam
✔Lulus KKM dan selamat digunakan
 
Kandungan bahan dalam Krim Jeragat Moleek
 
✔Aqua – digunakan untuk mendapatkan kesegaran pada kulit dan sebagai agent anti penuaan. Muda remaja uollss.
✔Macadamia – mengatasi masalah kulit kering, bersisik, kusam dan berbagai masalah kulit. Membantu membuatkan kulit menjadi awet muda. Dan ia juga berfungsi mencegah kerosakan kulit akibat sinaran UV.
✔Glisyerin – sebagai agent pelembab dan memberikan kesegaran pada kulit kita.
✔Tocopherol – sebagai agent pelembab kulit dan melindungi kulit dari sinaran UV.
✔Arbutin – merawat parut lama, menggantikan kulit lama kepada kulit baru.
✔Propylene Glycol – bertindak bagi mengekalkan kelembapan kulit.
✔Kojic Acid – berfungsi sebagai merawat jeragat.
✔Niacinamide – mengekalkan kulit sentiasa lembab dan mengawal pengeluaran jerawat serta menghalang pembentukan jeragat pada permukaan kulit.
✔Morus Alba Bark Extract – merawat sel-sel kulit yang telah mati.
 
Bagaimana Krim Jeragat Moleek Mampu Hilangkan Jeragat Anda
 
Produk ini tidak melekit, tidak berlendir, tidak menyebabkan muka berasa panas. Hanya perlu digunakan pada waktu malam sahaja sebelum tidur. Sapuan nipis krim jeragat moleek ini akan bertindak memudarkan jeragat anda sepantas 3 hari
 
5 Sebab kenapa anda harus menggunakan krim jeragat moleek ni
 
✔Jeragat di wajah berkurang dengan pantas. Ada pelanggan kami yang dah mula pudar tak sampai 3 hari.
✔Senang untuk digunakan. Hanya sapu pada waktu malam sahaja sebelum tidur
✔Boleh digunakan bersama produk-produk penjagaan kulit yang lain.
✔Hanya perlu guna sedikit sahaja. 1 botol boleh digunakan sehingga sebulan ke sebulan setengah.
✔Perubahan Tona Wajah Menjadi Cerah dan sekata tanpa pengelupasan
 
Siapa Yang Perlu Mendapatkan Krim Jeragat Moleek?
 
✔Mereka yang dah cuba bermacam-macam produk di pasaran tetapi masih tak hilang lagi jeragat
✔Mereka yang dah hampir give up dah cuba macam-macam petua.. Tempek lemon, tempek just lemon, tempek baking soda tapi tak jalan jugakk..
✔Mereka yang tak nak buat rawatan lazer yang beribu-ribu ringgit dan perlukan berkali-kali treatment. sekali treatment je dah berapa rm?
✔Mereka yang ingin mencuba produk yang selamat, tiada pengelupasan, diluluskan Kementerian Kesihatan dan telah terbukti berkesan.
✔Mereka yang ingin memiliki wajah yang perfect, flawless dan di puji oleh orang ramai.
 
Soalan-soalan yang customer saya selalu tanya
 
Macam mana cara nak pakai?
✔disarankan utk pakai waktu malam sahaja
✔pada waktu siang boleh guna pencuci muka jenama lain.
✔bersihkan wajah dgn pencuci
✔keringkan muka dgn tuala bersih
✔sapu nipis keseluruh wajah
 
Kulit muka saya sensitif, sesuai ke guna krim ni?
 
Takde masalah untuk gunakan Krim jeragat moleek ni, sekiranya kulit anda jenis sensitif sila selangkan penggunaan 1 ke 2 hari. 1 hari pakai, 1 hari berehat tak perlu pakai
 
Saya dh guna macam-macam produk tapi tak berkesan, sesuai ke saya guna krim jeragat moleek ni?
 
Alhamdulillah, produk ni mmg dpt sambutan luar jangkaan n ramai yg berpuas hati. Ada diantara customer yg dh try mcm2 produk, dh buat laser treatment tp jeragat bertambah2. Bila beralih ke krim moleek, hilang jeragatnya. Now pergi kerja xpakai foundation dah.
saya sarankan agar anda cuba dulu 1 botol untuk kegunaan sebulan utk lihat keberkesanan produk ni.
Insyallah, kita berikhtiar, tuhan yang menyembuhkan.
 
Kulit akan menggelupas ke kalau pakai krim ni?
 
Krim jeragat moleek ni takde agen pengelupasan ya. Anda boleh hilangkan jeragat diwajah tanpa kesan pengelupasan.
 
Bila dh hilang jeragat ni perlu teruskan ke?
 
Haa ini terbaik dan ramai orang tanya. Lepas jeragat tu dh hilang, anda teruskan guna untuk seminggu atau 2 minggu lagi untuk pastikan jeragat dibawah kulit betul-betul hilang smpai ke akar.
 
Pakai krim ni sebelah malam sahaja ke?
 
Mcm krim jeragat molek ni disarankn utk pakai sebelah mlm, sbb sebelah mlm kulit kita x terdedah kpd panas dan juga waktu mlm la waktu paling optimum utk sel2 kita diperbaik pulih.
 
1 Jenis Krim sahaja ke?
 
Ya, hanya 1 jenis krim ni sahaja mencukupi utk hilangkan jeragat anda.
 
Ada kesan sampingan tak?
 
Setakat hari ini, kami masih belum menerima sebarang maklumbalas negatif dari pengguna Krim Jeragat Moleek. Rata-rata mereka yang beri maklumbalas adalah perubahan kulit mereka yang lebih baik.
 
Berapa lama boleh nampak kesan?
 
Cepat atau lambat effect produk ni memang bergantung kepada individu, sebab badan kita lain2, level hormon pon lain2. Tp paling cpt customer saya bg feedback, dalam 2 hari dah MULA PUDAR jeragatnya, lepas sebulan dh licin mulus kulit mula.
 
Krim ni ada dijual di kedai-kedai luar ke?
 
Buat masa sekarang krim ni masih belum banyak ada di kedai-kedai lagi. kami hanya menjual secara online dan uruskan penghantaran melalui poslaju.
 
Berapa lama 1 botol tu boleh digunakan?
 
1 botol 10g adalah utk penggunaan sebulan. Tp kita biasa sarankan untuk guna nipis2 je, jimat, so boleh tahan dlm sebulan lebih
 
Lulus Kementerian Kesihatan ke?
 
Ya, produk ni ada kelulusan dari KKM. Nombor rujukan: NOT150700326K
 
Boleh campur guna dgn produk lain ke?
 
Sebelah siang anda boleh pakai produk atau krim yg anda biasa pakai, pencuci muka pon boleh cmpur pakai jenama lain, xde masalah sbb krim jeragat molek ni bebas bahan kimia
 
Produk ni perlu digunakan berterusan ke?
 
Bila kulit anda sudah pulih seluruhnya atau sudah mencapai tahap yang anda ingini, maka anda boleh hentikan penggunaan Krim Jeragat Moleek tanpa kesan sampingan selepas itu.
 
Sebelum pakai, kene pakai toner dulu ke?
 
Tak perlu, lepas cuci muka tu, terus je pakai krim jeragat moleek ni. Tak perlu pakai toner atau serum.
 
Betul ke berkesan ni? saya dah cuba macam-macam tapi tetap tak jadi
 
Alhamdulillah, produk ni sekarang tengah menjadi fenomena di internet. Kami telah menerima beribu-ribu testimoni pelanggan yang memberikan feedback sangat positif setelah menggunakan krim ni. Tak kurang juga ramai yang jadi agen kami lepas tu.
 
Produk ni keluaran mana?
 
Produk Krim Jeragat Moleek ni ialah keluaran Sejagat Global, produk bumiputra yang dikilangkan di Malaysia
Kesemua bahan digunakan adalah dari sumber selamat dan kilang juga berstatus Halal & Good Manufacturing Process (GMP).
Dah tau khasiat moleek krim jeragat dan cara guna krim jeragat moleek now kita tengok Testimoni moleek jeragat pilihan dia pula.

Krim molek jeragat testimoni

krim molek jeragat testimoni

Testimoni krim molek jeragat

testimoni krim molek jeragat

Krim molek jeragat review

krim molek jeragat review

Moleek krim jeragat testimoni

moleek krim jeragat testimoni

Testimoni moleek krim jeragat

testimoni moleek krim jeragat

Moleek krim jeragat review

moleek krim jeragat review

Krim jeragat moleek testimoni

krim jeragat moleek testimoni

Testimoni krim jeragat moleek

testimoni krim jeragat moleek

Krim jeragat moleek review

krim jeragat moleek review

Moleek jeragat testimoni

moleek jeragat testimoni

Moleek jeragat review

moleek jeragat review

Moleek krim testimoni

moleek krim testimoni

Moleek krim review

moleek krim review

Moleek cream testimoni

moleek cream testimoni

Moleek cream review

moleek cream review

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.
Dapatkan krim molek jeragat murah disini..dan pastinya moleek krim jeragat original. Money back guarantee if not Original. Awas dengan krim jeragat moleek tiruankrim jeragat moleek bahaya ialah belleza collagen fake. Hanya dapatkan dari stokis krim jeragat moleek yg sah.

Moleek Skincare Testimoni | Molek Skincare Review | Moleek Skincare 4 in 1

moleek skincare

Moleek Skincare Testimoni | Molek Skincare Review | Moleek Skincare 4 in 1 | pengedar moleek skincare | moleek skincare hq | cara pakai moleek skincare

Nak muka bersih,halus dan mulus tanpa jerawat,jeragat dan parut??
Inilah jawapannya
 
MOLEEK SKINCARE!!
 
Set Skincare Moleek 4 in 1
 
Set Moleek Skinare 4 in 1 terdiri daripada Cleanser, Toner, Day Cream dan Night Cream. Sesuai untuk anda yang inginkan penjagaan kulit wajah secara menyeluruh untuk menjadikan kulit muka bersih, halus, mulus tanpa jerawat, parut juga jeragat.
 
TANPA MERCURY & TANPA PENGELUPASAN DIJAMIN.
 

Kelebihan moleek skin care boleh menghilangkan masalah…

Jeragat
Jerawat
Parut Jerawat
Kulit wajah berminyak
Tona kulit tak sekata
Kulit kusam
Kulit wajah kasar (pori2 besar)
Kulit kering
 

MOLEEK SKINCARE KKM – LULUS!!!

MOLEEK SKINCARE KKM

 

KANDUNGAN & KEBAIKKAN MOLEEK SKINCARE 4IN1 :-

 
MOLEEK CLEANSER
1)Glycerin – memberikan kelembapan kepada kulit dan jadikan kulit lebih lembut.
2)Titanium Dioxide – melindungi kulit drpd sinaran matahari dan pancaran radiasi ungu dan membantu mencegah proses penuaan dan serangan kanser kulit.
3)Disodium EDTA – membantu memulihkan kerosakan pd sel kulit.
4)Propylene Glycol-memberikan kelembapan kepada kulit dan jadikan kulit lebih lembut.
5)Triethanolamine-sebagai ajen pelindung dan melaraskan nilai pH dan ejenpenstabil untuk produk
6)Fragrance – menambahkan aroma yg menyegarkan kulit anda.
 
MOLEEK TONER
1)Witch Hazel Extract – merawat sunburn, menghalang pengelupasan, menegangkan kulit muka dan membaik kerosakan kulit.
2)Propylene Glycol-memberikan kelembapan kepada kulit dan jadikan kulit lebih lembut.
3)Aloe Vera Extract – Kulit tampil lebih halus dan anjal, pudarkan kesan parut dan kekalkan kelembapan kpd kulit.
 
MOLEEK DAY CREAM
1)Caviar Extract – memberi khasiat kepada kulit dan anti penuaan.
2)Arbutin – mencerahkan dan memutihkan kulit lebih cepat, memudarkan dan kurangkan bintik gelap dan mencegah penggelapan kulit yg dsbbkan chy matahari.
3)Gluthatione – menjadikan kulit putih dan cerah, awet muda.
4) VItamin C – menegankan dan gebukan kulit secara semulajadi.
5) Collagen – melindungi kulit.
 
MOLEEK NIGHT CREAM
1)Glycerin – memberikan kelembapan kepada kulit dan jadikan kulit lebih lembut.
2)Ascorbic acid – melindungi kulit dari radiasi dan memberikan kecerahan kpd kulit.
3)Allantoin- menyihatkan kulit, merangsang pertumbuhan sel2 baru, dan melembapkan kulit walaupun kulit dlm keadaan paling kering.
4)Kojic Acid – memberi kecerahan kepada kulit.
5)Vitamn A – membantu mengendalikan produksi minyak kulit wajah (sebum), mengandungi antioksidan yg dpt melawan radikal bebas (sinaran uv), menguatkan jaringan kulit dan mencegah jerawat.
6) Vitamin B3- memerangi radang dan penuaan kulit, melembutkan kulit dan jadikan kulit lebih halus.
 

Cara Guna Skincare Moleek 4 in 1 dan Krim Jeragat Moleek :-

============================
1. Cuci muka menggunakan cleanser…lap muka kering.. sapu toner…baru pakai krim siang…
2.Untuk mlm…ulang penggunaan yg sama. Pakai cleanser terlebih dahulu, kemudian toner di ikuti dgn krim jeragat…kalau ada masalah jeragat…hanya pakai krim jeragat shj dulu…tidak perlu pakai krim malam…
Bila jeragat@jerawat dah pudar dan hilang baru teruskan pakai krim mlm pula
TAPI JANGAN….campurkan krim jeragat dgn krim mlm @ krim lain takut menganggu keberkesanan produk ni…
Dah tau khasiat moleek skincare dan cara guna molek Skincare now kita tengok Testimoni moleek skincare pilihan dia pula.

Moleek skincare testimoni

moleek skincare testimoni

Testimoni moleek skincare

testimoni moleek skincare

Moleek skincare review

moleek skincare review

Molek skincare testimoni

molek skincare testimoni

Testimoni molek skincare

testimoni molek skincare

Molek skincare review

molek skincare review

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.
Dapatkan moleek skincare jeragat murah disini..dan pastinya moleek skincare original. Money back guarantee if not Original. Awas dengan moleek skincare tiruanMoleek skincare bahaya ialah moleek skincare fake. Hanya dapatkan dari stokis moleek skincare yg sah.
BERMINAT Produk Original dari Moleek skincare HQ
JOM ORDER .
CARA ORDER

 

1)Langkah 1: Harga moleek skincare / moleek skincare Price

Moleek Skincare 4 in 1  
(Rm 95 sm/ rm100 ss)
FREE POSTAGE

Harga krim jeragat moleek / krim jeragat molek Price

 Krim Jeragat Moleek
75sm/ rm79 ss
FREE POSTAGE
Harga Set combo
Molek skincare 4 in 1 + krim jeragat moleek
rm165 sm/ rm170 ss
FREE POSTAGE

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – CantikEmpire@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:Produk Molek skincare 4 in 1 + krim jeragat moleek combo ,1 set ,RM165, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Irine nadia BT. Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. 0123456789

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

tempah-sekarang

Save

Save

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published.