Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

MaVellous Xlite True Detox Testimoni | True Detox Mavellous Review MaVellous Xlite True Detox Testimoni | True Detox Mavellous Review
5
  MaVellous Xlite True Detox Testimoni | True Detox Mavellous Review Masalah perut buncitt? Perut banyak angin? Masalah Sembelit? Tidak Lawas? Makanan susah nak... MaVellous Xlite True Detox Testimoni | True Detox Mavellous Review

 

mavellous xlite true detox

MaVellous Xlite True Detox Testimoni | True Detox Mavellous Review

Masalah perut buncitt?
Perut banyak angin?
Masalah Sembelit? Tidak Lawas?
Makanan susah nak hadam?
 
Ayuh, kempiskan perut dalam masa 2 minggu dengan Marvellous TrueDetox !
 
MaVellous Xlite TrueDetox adalah formula lengkap bersihkan usus di mana segala toksin, lemak & lendir yg melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar.’- Dr. Hazimi, Pengasas MaVellous.
 
Detox merupakan proses penyingkiran bahan toksik, racun, lemak atau bahan buangan dari tubuh badan manusia. Badan manusia mempunyai sistem detox sendiri iaitu hati, usus dan ginjal. Apabila kita berpuasa, badan akan melakukan proses detox semulajadi.
 
Detox dilakukan untuk memastikan sistem penghadaman usus bekerja dengan sepatutnya dan memastikan kulit bersih serta segar. Selain itu ia juga turut memastikan sistem buah pinggang kita berjalan dengan lancar.
 

Apa kaitan Detox dan Kurus.

✔Proses detox akan buang kotoran dan bersihkan usus. Proses kuruskan badan kadangkala tidak berkesan bukan kerana sesuatu product yang diambil tapi kemungkinan besar ianya berpunca daripada usus yang penuh toksik dan tidak menyerap nutrisi dari product secara optimum.
✔Jadi jika anda nak kurus atau dalam proses nak kurus, perkara pertama yang pelu dibuat adalah detox!
✔Bersihkan usus anda supaya penyerapan vitamin berlaku dengan lebih berkesan dan optimum.
✔Ini kerana nutrien tertentu iaitu carbo, protin dan fiber memainkan peranan yang besar dalam proses penurunan berat badan. Contohnya protin sangat penting bilamana seseorang nak kurus.
✔Protin membantu dalam membina dan membaiki tisu-tisu otot supaya kadar metabolisme badan dapat dipertingkatkan dan seterusnya membakar lemak untuk ditukarkan kepada tenaga.
✔Jadi adalah penting zat protin dapat diserap dengan baik oleh usus. Jika usus penuh toksik, zat protin tidak dapat diserap dan peranan protin tidak berlaku dengan cara yang optimum.
 
MaVellous Xlite TrueDetox adalah formula detoksifikasi yang lembut, berkesan dan mudah untuk digunakan dengan rasa yang hebat. Dengan adunan formula premix hebat yang bekerja secara sinergi untuk membantu tubuh di dalam proses detoksifikasi, program pembersihan, kempiskan perut dan juga menurunkan berat badan.
 
Formulasi istimewa True Detox MaVellous Xlite ini diformulasikan dengan:-
1. PhytoCellTec Malus Domestica (Stem Sel Apple)
Berfungsi untuk memperbaharui sel – sel tubuh untuk meningkatkan lagi tahap kesihatan organ dalam tubuh badan anda bagi mencapai kadar metabolisma pada tahap yang sempurna.
 
2. L Carnithine
Adalah sejenis amino acid pembakar lemak. Jumlah carnitine dalam sistem badan anda akan menentukan berapa banyak lemak yang boleh dihantar dan dibakar.
 
3. Ekstrak kopi hijau
Dapat membantu penurunan berat badan kerana kesannya terhadap metabolisma glukosa dan lemak. Dalam satu percubaan klinikal yang kecil, 16 individu yang mempunyai berat badan yang berlebihan mengambil dos berbeza ekstrak kopi hijau telah hilang purata 7 kilo dan 16% dari lemak badan.
 
4. Citrus Aurantium
Mempunyai keupayaan untuk meningkatkan thermogenesis dan juga dapat mengurangkan selera makan. Citrus Aurantium membantu memecahkan lemak dengan meningkatkan lipolisis dan pada masa yang sama meningkatkan kadar metabolisma.
 
5. White Kidney Bean
Bertindak sebagai penghalang kanji semula jadi atau ‘natural starch blocker’, ianya dapat mengurangkan penyerapan karbohidrat dan mempercepatkan proses penurunan berat badan.
 
6. Wheatgrass
Dapat membantu dalam proses pembersihan darah, menyahtoksin dan pembersihan kolon.
 
7. Garcinia Cambogia
Mempunyai bahan ekstrak natural yang dipanggil hydroxycitric acid (HCA). Kajian telah menunjukkan bahawa HCA dapat mempercepatkan proses penurunan berat badan sehingga tiga kali ganda dengan dua cara iaitu dengan menyekatkan penyimpanan lemak dan mengurangkan selera makan.
 
Mavellous XLite TrueDetox juga diformulasi dengan kandungan serat atau fiber yang larut air yang mana bertujuan untuk membantu melawaskan pembuangan air besar tanpa menganggu perut.
 
Kempiskan perut dalam masa 2 minggu dengan MaVellous Xlite TrueDetox
Ramai pengguna telah BERPUASHATI! Ini tandanya produk ini SANGAT BAGUS & BERKESAN!!! dijamin HALAL & LULUS KKM! Jadi tak perlu RISAU bagi yang mempunyai masalah:
 
✔SUSAH NAK MELAWASKAN PEMBUANGAN!
✔NAK PERUT KEMPIS!
✔NAK TURUN BERAT BADAN!
✔NAK KULIT CANTIK!
✔NAK SIHAT!
 
MaVellous Xlite TrueDetox adalah formula detoksifikasi yang lembut, berkesan dan mudah untuk digunakan dengan rasa yang hebat.
 
✔MaVellous Xlite TrueDetox adalah adunan formula premix hebat yang bekerja secara sinergi untuk membantu tubuh di dalam proses detoksifikasi, program pembersihan, kempiskan perut dan juga menurunkan berat badan.
✔Penambahan Daun Lotus, Aloe Vera, Chlorophyll dan Wheat Germ bersama-sama dengan bahan-bahan lain seperti Epal Fiber, Lemon dan Fructooligosaccharides membantu menyediakan vitamin, nutrisi dan antioksidan yang diperlukan oleh badan dan berkesan untuk membersihkan serta menghilangkan lemak yang tidak dingini.
 

ANTARA KHASIAT MaVellous X Lite TrueDetox

✔ Membakar Lemak
✔ Mengurangkan Berat Badan
✔ Membersih dan Penyahtoksin
✔ Meningkatkan Sistem Imun
✔ Meningkatkan Tenaga
✔ Menyihatkan dan Melancarkan Sistem Pencernaan Juga Penghadaman
✔ Melawaskan Pembuangan Air Besar
 

Antara fungsi terbaik jika kita amalkan minum minuman detox ni ialah ianya dapat :

✔Mencuci dalaman perut dan usus
✔Menurunkan berat badan
✔Mengempiskan perut
✔Melegakan sakit tekak
✔Mencantikkan kulit kerana kandungan vitamin C yang tinggi
✔Membuang toksin dalam badan
✔Mengurangkan masalah selsema
 
INGAT! apa-apa SUPPLEMENT yang kita ambil kalau TAK MENJADI, LAMBAT BERKESAN ini kerana USUS kita yang KOTOR & BERKERAK! Lakukan DETOKSIFIKASI dulu barulah boleh KURUS, KEMPIS, SIHAT & CANTIK!!!
 

CARA PENGAMBILAN MaVellous Xlite True Detox

✔Ambil 1 – 2 Scoop dibancuh dengan 150ml air dan Minum.
✔1 Scoop = 7.5gram
✔Anda disarankan untuk mengambil MaVellous TrueDetox sebelum tidur.
✔Boleh di ambil oleh lelaki & perempuan.
✔Selamat utk ibu yg breastfeed baby juga.
✔Boleh ambil waktu period.
 Dah tau khasiat MaVellous Xlite TrueDetox dan cara minum True Detox Mavellous now kita tengok Testimoni True Detox Mavellous pilihan dia pula

MaVellous Xlite True Detox Testimoni

mavellous xlite true detox testimoni

MaVellous Xlite True Detox Review

mavellous xlite true detox review

MaVellous Xlite TrueDetox Testimoni

mavellous xlite truedetox testimoni

MaVellous Xlite TrueDetox Review

MaVellous Xlite TrueDetox Review

True Detox Mavellous Testimoni

True Detox Mavellous Testimoni

True Detox Mavellous Review

true detox mavellous review

Mavellous True Detox Testimoni

mavellous true detox testimoni

Mavellous True Detox Review

Mavellous True Detox Review

Testimoni Mavellous True Detox

Testimoni Mavellous True Detox

Truedetox Testimoni

truedetox testimoni

Truedetox Review

truedetox review

 

Testimoni Produk Marvellous

testimoni produk marvellous

 

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.
Dapatkan mavellous xlite murah disini..dan pastinya True Detox Mavellous Original. Money back guarantee if not mavellous xlite Original.

CARA ORDER

 

1)Langkah 1: Harga Mavellous Xlite TrueDetox | Harga Mavellous True Detox

MaVellous TrueDetox 

Harga Pasaran: RM49.00 (sm) | RM54.00 (ss)

Kandungan: 150 gram

Lulus KKM dan 100% Halal.

mavellous xlite murah

 

Borong mavellous true detox Min 10 Jar: Whatsapp 01126271834

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – CantikEmpire@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:Produk marvellous xlite True Detox  ,5 Jar,RM155, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN.

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:30 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

 

Save

Save

Save

  • Anonymous

    October 3, 2016 #1 Author

    Assalamualaikum..
    Nak tanya jika perut buncit selepas melalui pembedahan melahirkan anak bole kempis ker?

    Reply

    • admin

      October 3, 2016 #2 Author

      Wasalam..detox fungsi dia buangkn toksin dlm bdn..kalau sblum ni try mkn ubat kurus tak berjaya..try detox dulu..kalu buncit angin insyaallah bleh hilang..kalu obesity..detox dlu..lepas tu mkn pula ubat kurus.

      Reply

  • Anonymous

    October 9, 2016 #3 Author

    Bole bancuh gune air sejuk tak

    Reply

    • admin

      October 11, 2016 #4 Author

      Boleh xde masalah..make sure true detox tu mix sempurna dlm air sejuk tu

      Reply

  • ina

    October 10, 2016 #5 Author

    hi..nk tnya so if minum true detox ni,.utk perut buncit je ye? utk kurus kena mkn ubt kurus pulak n diet? :

    Reply

    • admin

      October 14, 2016 #6 Author

      Depend metabolisma bdn..ada yg turun ada yg tak..detox lebih kepada buang toksin dlm bdn..utk kurus disarankn mkn dgn ubat kurus terbaik yg lain seperti Pure slim 7d (m,sia), surut ayu (indo), dtrim (usa) ..etc

      Reply

      • Anonymous

        November 30, 2016 #7 Author

        Boleh mkn dgn pil surut ayu pd mse yg sme ke

        Reply

        • admin

          November 30, 2016 #8 Author

          Detox dlu..pastu continue mkn pil surut ayu

          Reply

  • Anonymous

    November 24, 2016 #9 Author

    Hi nak tanya, dlm ni ade soy x?

    Reply

  • Anonymous

    December 27, 2016 #10 Author

    assalam hai admin. sy nak tnya n nk kan kpastian, betul ke RM40 untuk satu botol tu n free pos ke semenanjung???? konfirm blh smpai ke klau sy order???

    Reply

    • admin

      January 1, 2017 #11 Author

      Wasalam..ya btul..harga kt dlm website ni..smua harga terbaru.. ya bleh smpai kt mn2 je

      Reply

Your email address will not be published.