Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

Jelita pro 5 in 1 2017 | Jamu Jelita pro 5 in 1 Testimoni | Jelita pro Review Jelita pro 5 in 1 2017 | Jamu Jelita pro 5 in 1 Testimoni | Jelita pro Review
5
  Jelita pro 5 in 1 2017 | Jamu Jelita pro 5 in 1 Testimoni | Jelita pro Review NAK KURUSKAN BADAN TANPA BERLAPAR??... Jelita pro 5 in 1 2017 | Jamu Jelita pro 5 in 1 Testimoni | Jelita pro Review

 

jelita pro 5 in 1

Jelita pro 5 in 1 2017 | Jamu Jelita pro 5 in 1 Testimoni | Jelita pro Review

NAK KURUSKAN BADAN TANPA BERLAPAR?? BUANG AIR TAK LAWAS??
SELALU LENGUH BADAN DAN SAKIT KEPALA??
HUBUNGAN SUAMI ISTERI HAMBAR KERANA AURA ‘DARA’ TELAH HILANG??
STAMINA KIAN MENURUN, CEPAT LESU DAN HILANG FOKUS??
ATAU ALAMI MASALAH KULIT YANG TIADA BERKESUDAHAN??
 
Cubalah JELITA PRO 5 IN 1, supplement Lengkap Khas Untuk Wanita yang Sentiasa Ingin cantik, sihat, awek muda & kekal dara!! Rasanya tak perlu lagi perkenalkan produk ni. Famous sangat dah kan? Siapa tak pernah dengar JELITA PRO 5 IN 1. Jelita Pro 5 in 1 testimoni dan Jelita Pro 5 in 1 review memang banyak melambak dah. JELITA PRO 5 IN 1 Produk 5 DALAM 1 untuk Kurus, mengempiskan Perut Buncit , menyingkirkan Toksin di dalam badan sekaligus menjanjikan Kulit Cerah , Cantik dan Gebu.
 

Kandungan jelita pro 5 in 1: 100% HERBA TERPILIH : Ramuan jelita pro 5 in 1

– Fructus Garcinia Cambogia
– Rhizome Zingiber Officinale
– BulbusAllium Sativum
– Semen Nigella Sativa
– Folium Camellia Sinensis
– Folium Cinnamomum Iners

Jelita pro 5 in 1 KKM : MAL132025020T (jelita pro kkm) jamu jelita pro 5 in 1 kkm

jelita pro

 

KELEBIHAN JELITA PRO 5 IN 1

✔Membantu Membakar lemak berlebihan dalam badan (kuruskan badan)
✔ KELEBIHAN JELITA PRO 5 IN 1 dapat Membantu Merawat jerawat dan mencantikan kulit
✔ Membantu Melancarkan pembuangan air besar
✔ Membantu Menyingkirkan TOKSIN di dalam badan

kebaikan jelita pro 5 in 1

✔ Kebaikan JELITA PRO 5 IN 1 dapat Membantu Melancarkan perjalanan haid
✔ Membantu Menghilangkan bau badan
✔ Membantu Menyejukan badan
✔ Kebaikan JELITA PRO 5 IN 1 dapat Membantu Menghilangkan kelesuan, lemah lemah serta lenguh-lenguh seluruh badan

khasiat jelita pro 5 in 1

✔ Membantu Menyempitkan faraj (pulih dara)
✔ Membantu Mengembalikan tenaga setelah penat bekerja
✔ Khasiat JELITA PRO 5 IN 1 dapat Membantu menghilangkan Lenguh-lenguh sendi
✔ Membantu Mengawal bacaan gula
✔ Khasiat JELITA PRO 5 IN 1 Membantu memulih tenaga batin
✔ Membantu Mendapatkan zuriat
 

JAMU JELITA PRO 5 IN 1, Produk ini sangat membantu mereka yang mempunyai masalah;

✔Kurang yakin dan bertenaga untuk bersama SUAMI
✔Mempunyai Parut Jerawat atau Parut luka lama
✔Mempunyai kesan Parut selepas bersalin
✔Mengalami masalah Rekahan kaki
✔Kurang Bertenaga dan Sakit Sendi
✔Perut Buncit dan Mengeleber
✔Kulit Kusam dan Berjerawat
✔Kulit Kering dan Gelap
✔Masalah Berat Badan

FUNGSI JELITA PRO 5 IN 1 BERTINDAK?

HARI 1 – 7
* Pembuangan air besar lawas
* Nyah toksin dan lemak melalui najis berlaku
* Kecairan lemak bermula dan berat badan menurun
* Pengecilan di bahagian peha, muka, pinggul, perut dan lengan
* Faraj terasa ketat
 
HARI 10 – 30
* Badan lebih langsing terbentuk
* Berat semakin menurun
* Jerawat mengecut, kulit lebih segar dan cerah
* Masalah migrain, buasir
 
HARI 30 – 50
* Kulit semakin menegang
* Kulit semakin gebu, jerawat hilang, parut pudar
* Kulit lebih tegang dan anjal
* Payudara dan miss v semakin mantap
* Terasa lebih sihat, bertenaga dan awet muda
 

CARA MAKAN JELITA PRO 5 IN 1

Mempunyai Masalah Berat Badan
✔ Berat 50kg hingga 65kg ke Atas : Ambil 2 biji jelita pro original sehari, setengah jam sebelum sarapan dan sebelum tidur atau boleh juga diambil 2 biji jelita pro 5 dalam 1 sekaligus sebelum tidur.
✔ Berat 65kg hingga 80kg ke Atas : Ambil 3 Biji jelita pro in 1 Sehari. Ambil Pagi, Petang & Malam Sebelom Makan/Sarapan.
Mempunyai Masalah Muka, Faraj & Kulit
 
✔ Ambil 2 Biji jamu jelita pro 5 in 1 terus pada waktu malam sebelom tidur
✔ Pastikan ambil ketika perut Kosong
✔ Buka kapsul & lulurkan serbuk ke wajah/Faraj Bersama air suam
 
✔ Jamu Jelita Pro 5 In 1 sesuai diambil untuk semua
✔ Bagi yang ada masalah Darah Tinggi, Kencing Manis, Migrain & Asma pun boleh ambil
✔ Sekaligus menjadikan ANDA semakin Ramping, Cantik, & Sihat.

PENTING !! PENTING !!

1. Sila hindarkan dari minuman berkarbonat kerana ianya akan melambatkan proses penurunan berat badan dan pembuangan toksin dalam badan.
2. Rajinkan diri mengambil segelas air suam bersama perahan limau nipis selepas mengambil kapsul kalau boleh setiap pagi untuk mengempiskan perut dengan pantas.
3. Kapsul JELITA PRO 5 IN 1 boleh diambil ketika Haid. jelita pro 5 in 1 berkesan untuk menggelakkan dari senggugut, sakit sendi, sakit pinggang, masalah keputihan, faraj gatal sera berbau dan banyak lagi.
4.Pada wanita berpantang, anda hanya perlu ambil seminggu 1 biji sahaja,Habis pantang boleh ambil 2-3 hari sekali.
 
Dah tau khasiat JELITA PRO 5IN1 dan cara makan JELITA PRO 5 IN 1 now kita tengok Jelita Pro Testimoni pilihan dia pula 🙂

Jelita Pro 5 in 1 Testimoni

jelita pro 5 in 1 testimoni

Lagi Testimoni Jelita Pro 5 in 1

testimoni jelita pro 5 in 1

Jelita Pro 5 in 1 Review

jelita pro 5 in 1 review

 

Jelita pro 5in1 testimoni

Jelita pro 5in1 testimoni

 

Testimoni jelita pro 5in1 

testimoni jelita pro 5in1

Jelita pro 5in1 review

jelita pro 5in1 review

Jamu jelita pro 5 in 1 testimoni

jamu jelita pro 5 in 1 testimoni

Testimoni jamu jelita pro 5 in 1

Testimoni jamu jelita pro 5 in 1

Jamu jelita pro 5 in 1 review

jamu jelita pro 5 in 1 review

Jelita pro testimoni

jelita pro testimoni

Testimoni jelita pro

Testimoni jelita pro

Jelita pro Review

jelita pro Review

 

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

FAQ JELITA PRO 5 in 1

1) Berapa lama masa yang diambil untuk produk ni menampakkan keberkesanannya?
✔1-7 hari. Ada yg ambik masa sehingga 2 minggu . Ia bergantung kepada sistem metabolisme badan masing2 . Jgn risau JELITA PRO 5 IN 1 mempunyai bahan2 “PATI” utama YANG LEBIH AKTIF DAN DOS YANG CUKUP UNTUK MEMPERCEPATKAN PROSES mecantikkan diri anda.
2) Jelita pro 5 in 1 untuk ibu menyusu ?
✔Boleh . Kami ada testimoni yang membuktikan ibu menyusu boleh ambil produk ni dan dapat lagi menambahkan susu ibu . Amaran !! MENGANDUNG TIDAK DIGALAKKAN kerana produk kami dapat menyingkirkan kotoran di diding2 rahim dan membersihkan rahim .
3) Saya ada alahan dengan seafood,bila makan seefood naik gatal / ruam / bengkak boleh ke ambil produk ni?
✔Boleh . Kerana jelita produk tak mengandungi kolagen LAUT/IKAN. Kami cuma menggunakan extract dari buahan2 yang memgamdungi sel collagen dan vitamin c tinggi untuk kulit dan kesihatan badan lain .
4) Kulit saya naik jerawat / parut / rashes yang teruk akibat salah ambil produk, bolehkah produk ini menghilangkan kesan tersebut?
✔Boleh . Berikan kesan jelita pro 5 in 1 masa selama 7-14 HARI kepada JELITA untuk bertindak . Sebagusnya sebulan tau ! Lagi bagus 3 bulan dimakan tanpa stop untuk kesan wow wow wow
5) Saya ada masalah kulit sensetif /kering / berkerak /berpanau / menggelupas / ekzema, adakah produk ini berkesan?
✔Berkesan . Itu lah kehebatan campuran & kandungan herba yg mampu merawat masalah mcm di atas . Kami ada testimoni yg kata ekzema, kulit sensetif , lagi hebat sangat bila parut2 lama dan luka lama mereka hilang lepas makan kapsul Jelita pro 5 in 1.
6) Ada kesan sampingan Jelita pro 5 in 1 ni?jelita pro 5 in 1 bahaya?
✔100% tak ada . Produk dihasilkan oleh kilang GMP yg dipantau KKM . Kami bukan produk import Cina/Korea mahupun repacking Thailand ! jelita pro 5 in 1 fake memang bahaya
7) JELITA PRO 5 IN 1 Boleh menggemukkan?
✔Confirm tak ! Sebabnya kami tidak menggunakan collagen . Malah boleh mempercepatkan lagi proses menguruskan badan dan beri berat badan ideal . Kalau dh kurus tu takkan kurus dah . Testimoni kami kata makan PRODUK NI BADAN CEPAT kurus . Pembuangan najis juga lawas tiada masalah pencernaan . Lg hebat KERANA PRODUK KAMI kami membuang toksin sebab tu boleh KURUS ! KETAT ! CERAH & AWET MUDA !.
9)Boleh ke campur dengan supplement lain??
✔Boleh tak ada masalah . Tidak perlu jarakkan pon tak apa . Jika suplemen yg anda makan diambil pada waktu pg , anda boleh makan…
10)Betul ke produk ni boleh menganjalkan aset2 yang dah kendur & mengetatkan faraj :
✔MESTI !! 100% mampu mengembalikan keremajaan aset-aset anda .. Bukan sekadar kurus yang loggar kita KETATKAN ! Yang Londeh kita naikkan. Nak tahu sebab apa ? KERANA KITA MEMPUNYAI 3 PATI HERBA KHAS yang dirumus khas untuk pil jelita pro 5 in 1.. (BUKAN KACIP FATIMA OK ) rahsia … tapi jangan risau halal dan selamat digunakan kan ada KKM tu.
11) Saya dalam merancang untuk mendapatkan anak ,Tetapi badan saya gemuk dan mahu ambil produk jelita pro 5 in 1 . Adakah dia mengangu proses untuk mendapatkan anak ??
✔Jangan risau jelita pro 5 in 1 tidak akan membantutkan proses PENYUBURAN anda kerana 1 pati khas seperti BUNGA RATU pari yang terkandung dalam jelita pro 5 in 1 dapat menyuburkan rahim.Tak percaya ? Kami ada testimoni yang berjaya hamil setelah menggunakan produk ini !. rahsia jelita pro 5 in 1
 
12)Betul ke Jelita pro 5 in 1 dapat menghilangkan bau badan dan mulut ?
✔Boleh , Bau badan dan mulut disebabkan kandungan toksin yang tinggi disebabkan faktor pemilihan yang kurang BAIK . Dan Jelita mampu menyingkarkan toksin dalam darah anda .Dan sudah tentu tiada lagi masalah MULUT BERBAU & BADAN BERBAU.

13)Jelita pro 5 in 1 ada kkm tak?

Ada..No MAL132025020T jamu jelita pro 5 in 1 kkm

14):Cara makan Jelita Pro 5in1 di bulan Ramadhan/Puasa?

Disyorkan Ambil Jelita Pro 5in1 selepas berbuka, lebih kan pengambilan air suam dan elakkan ais
Berminat?Nak Cuba? Dapatkan Jelita pro 5 in 1 murah disini..dan pastinya Jelita pro 5 in 1 Original. Money back guarantee if not Original. Awas dengan jelita pro 5 in 1 tiruan. keburukan jelita pro 5 in 1 Tiruan sangat la bahaya

CARA ORDER

 

1)Langkah 1: Harga Jelita pro 5 in 1

Jelita pro 5 in 1 murah

 

Beli 5 Botol jadi Jelita pro 5in 1 rm40 sekotak :Total rm200 Free Poslaju
Borong Jelita pro 5 in 1 Min 10: Whatsapp 01126271834 stokis jelita pro 5 in 1


2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – CantikEmpire@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:Jelita Pro 5 in 1 ,5 botol,RM200, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN.0123456789

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

 

Like Jelita Pro 5 in 1 FB : https://www.facebook.com/JelitaPro5in1/

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published.