Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

Jamu Bidan Kampung Testimoni 2017 | Jamu Rahsia Bidan Kampung Review Jamu Bidan Kampung Testimoni 2017 | Jamu Rahsia Bidan Kampung Review
5
Jamu Bidan Kampung 2017 | Jamu Rahsia Bidan Kampung  | Jamu Bidan Kampung Testimoni | Jamu Rahsia Bidan Kampung Review RASA LONGGAR?? BERBAU?? TAK... Jamu Bidan Kampung Testimoni 2017 | Jamu Rahsia Bidan Kampung Review

jamu bidan kampung

Jamu Bidan Kampung 2017 | Jamu Rahsia Bidan Kampung  | Jamu Bidan Kampung Testimoni | Jamu Rahsia Bidan Kampung Review

RASA LONGGAR?? BERBAU?? TAK SELESA??
EN SUAMI SERING MENGELAK BILA DIAJAK BERSAMA??
EN SUAMI MERUNGUT, ANDA SUDAH TAK SEPERTI DAHULU??
 
Ingin tambat hati suami lebih mudah??
Ingin Kembali MANTAP Seperti DARA??
Bebas risiko tanpa kesan sampingan..
Herba No 1 Warisan Turun Temurun
JAMU RAHSIA BIDAN KAMPUNG
rahsia pengikat kasih sayang antara anda dan suami..
Rahsia yang harus diketahui oleh semua Isteri tau.. ….
Khasiat jamu bidan kampung original Walaupun usia anda sudah cecah 40an tapi anda punya mantap seperti anak gadis. Bak kata orang Confirm Cik Abang tak cari yang lain. Kembalikan Kenikmatan Malam Pertama Dengan Jamu Bidan Kampung yang terbukti berkesan dengan sekali makan sahaja.. Bayangkan bagaimana anda mampu mengembalikan Keintiman & Kenikmatan ketika malam Pertama bersama si suami? Anda harus mengembalikan nya dari Dalam tau……
 
100% Herba Asli Traditional
100 % Akar kayu Herba Resepi Turun Temurun…
 Jamu rahsia bidan kampung

Jamu Bidan Kampung | Jamu Rahsia Bidan Kampung

Rasanya tak perlu lagi perkenalkan produk ni. Famous sangat dah kan? Siapa tak pernah dengar Jamu Bidan Kampung @ Jamu Rahsia Bidan Kampung. Jamu Bidan Kampung Testimoni dan review memang banyak melambak dah
 
Bagaimana Jamu Bidan Kampung original ini mampu berikan kesan yang hebat kepada anda?
Dengan gabungan bahan jamu bidan kampung herba tradisonal yang luar biasa hebatnya seperti Radix Hippocratea Indica, semen Quercus Infectoria, Folium Labisia Pumilia Linn, Folium Tacca integgrifolia & Folium Ficus Deltoidea ia berjaya buatkan Miss V anda kembali seperti dulu secara selamat & semulajadi. Dengan formula ini, anda boleh nampak kesan drastik & pantas tanpa kesan sampingan. Ya! tiada kesan sampingan!. Lebih Hebat, lebih puas, lebih gembira dan kekal bahagia.
 

Siapa yang perlu Jamu Bidan Kampung original ini?

Isteri yang rasa ingin buat satu kejutan untuk menggembirakan encik suami dan ingin cuba melihat, sejauh mana perubahan yang akan dirasai apabila si suami betul-betul puas selepas bersama. Nantikan pujian dari encik suami anda! Hanya mereka yang dah cuba saja tahu.
 

Kesan jamu bidan kampung boleh dirasai?

Kesan boleh dirasai seawal 1-3 hari selepas mengamalkan Jamu Rahsia Bidan Kampung ini.
 

Sebotol Jamu Bidan Kampung boleh tahan berapa lama?jamu bidan kampung berapa biji?

kandungan jamu bidan kampung mengandungi 30 kapsul, jika anda ambil sehari 1 kapsul ia boleh tahan selama 1 bulan.
 

Adakah Jamu Bidan Kampung ini halal dan selamat?jamu bidan kampung kelulusan kkm?

Ya! Kandungan jamu bidan rahsia kampung 100% dari bahan semulajadi.
Jamu mak bidan kampung ini telah diuji dan diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) MAL 07061483T dan juga telah dia sahkan oleh JAKIM (HALAL) Anda boleh guna Jamu ratu Bidan Kampung ini tanpa rasa ragu-ragu!
 

Adakah wanita yang sudah berkahwin saja boleh pengamalkannya?

Jamu bidan orang kampung ini sesuai diambil oleh setiap orang wanita yang sudah berkahwin.
 

Adakah abang poslaju tahu apa produk yang diposkan?

Tidak sama sekali, privasi anda adalah keutamaan kami. Pada bungkusan, tidak akan tertera apa-apa perkataan yang berkaitan produk untuk hubungan intim.
 

Jamu rahsia bidan kampung untuk ibu menyusu?

Boleh. Kami ada testimoni ibu menyusu anak menjadikan susu bertambah masa makan jamu bidan kampung 2016

KELEBIHAN JAMU BIDAN KAMPUNG

✔ Membantu Merawat keputihan
✔ Membantu Menyempitkan rahim dan ketat
✔ Membantu Menambat hati suami di ranjang
✔ Membantu Menghilangkan gata-gatal di miss v
✔ Membantu Melancarkan peredaran haid

Fungsi jamu bidan kampung

✔ Membantu Menegangkan bibir miss v
✔ Membantu Mengurangkan sengugut
✔ Membantu Menambahkan tenaga batin
✔ Membantu Payudara kembali tegang
✔ Membantu Mengeluarkan angin dalam badan
✔ Membantu Melancarkan peredaran darah
 

CARA MAKAN JAMU RAHSIA BIDAN KAMPUNG (RBK)

jamu bidan kampung cara makan Sehari sebiji waktu malam
cara pengambilan jamu bidan kampung 2 biji utk kesan pantas
✔ Banyakkan minum air
pantang larang jamu bidan kampung Wanita mengandung/haid/kanak-kanak dilarang makan
✔ Jauhkan dari matahari
Noted : Hanya untuk wanita yang sayang suami separuh mati, RBK WAJIB ada untuk ANDA!!
 Dah tau khasiat dan cara Guna JAMU RAHSIA BIDAN KAMPUNG ORIGINAL now kita tengok Testimoni pilihan dia pula 🙂

Testimoni Jamu Bidan Kampung

testimoni JAMU BIDAN KAMPUNG

Jamu Bidan Kampung Testimoni

Jamu Bidan Kampung Testimoni

 

Jamu Bidan Kampung Review

Jamu Bidan Kampung Review

 

Testimoni Jamu Rahsia Bidan Kampung

Testimoni Jamu Rahsia Bidan Kampung

 

Jamu Rahsia Bidan Kampung Testimoni

Jamu Rahsia Bidan Kampung Testimoni

 

Jamu Rahsia Bidan Kampung Review

Jamu Rahsia Bidan Kampung Review

 

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.
Dapatkan Jamu Bidan Kampung murah disini..dan pastinya Jamu Bidan Kampung Original. Money back guarantee if not Original. Awas dengan jamu bidan kampung tiruan. Keburukan jamu bidan kampung fake amatlah bahaya.
 CARA ORDER

1)Langkah 1: Harga Jamu Bidan Kampung/ Jamu bidan kampung Price

 jamu bidan kampung murah
Beli 5 Botol jadi jamu rahsia bidan kampung rm30 sekotak :Total rm150 Free Poslaju
Pengedar/Pemborong Jamu Bidan Kampung @ Jamu Rahsia Bidan Kampung Borong Min 10
Whatsapp 01126271834 jamu rahsia bidan kampung stokis  direct amik dari jamu rahsia bidan kampung hq


2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – CantikEmpire@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://jamubidankampung.wasap.my

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://jamubidankampung.wasap.my

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Nama Produk,Kuantiti Produk,Jumlah Bayaran,Tarikh, Masa,Nama, Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Contoh:Produk Jamu Bidan Kampung,5 Botol,RM150, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. 0123456789

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

 

Like Jamu Bidan Kampung FaceBook : https://www.facebook.com/jamubidankampungoriginal/

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

  • Zuvie

    April 30, 2016 #1 Author

    kalau period, boleh mkn ke jamu ni?

    Reply

    • admin

      April 30, 2016 #2 Author

      Jamu bidan kampung tak bleh diambil semasa period..Terima kasih

      Reply

      • Anonymous

        June 17, 2017 #3 Author

        Kenapa tak boleh ambil sewaktu datang haid

        Reply

  • Rina

    April 30, 2016 #4 Author

    ibu mngandung boleh mkn ke jamu bidan kampung?

    Reply

    • admin

      April 30, 2016 #5 Author

      Jamu rahsia bidan kampung tak bleh diambil oleh ibu mengandung kerana ada campuran manjakani dan kacip fatimah..Takot nti susah bersalin sis..Thank

      Reply

  • indri

    April 30, 2016 #6 Author

    kalau nak jadi agen dropship mcm mana

    Reply

    • admin

      May 18, 2016 #7 Author

      Whatsapp saya 01126271834

      Reply

  • Serah

    April 30, 2016 #8 Author

    Jamu ni bleh turunkan berat badan x,,atau utk dalaman saja…

    Reply

    • admin

      May 1, 2016 #9 Author

      InsyaAllah jamu bidan kampung boleh membantu jika diamalkan secara teratur dan konsisten.

      Reply

  • sarah

    April 30, 2016 #10 Author

    Jamu ni blh tmbh air susu x?

    Reply

    • admin

      April 30, 2016 #11 Author

      Ye jamu bidan kampung nie boleh tambahkan susu badan, xde kesan sampingan pade baby.

      Reply

  • Rosa

    April 30, 2016 #12 Author

    Breastfeeding boleh makan x? Sbb sy fully bf anak…hehe

    Reply

    • admin

      April 30, 2016 #13 Author

      Boleh sis..boleh tambahkan susu badan dan memberi tenaga..

      Reply

  • bella

    April 30, 2016 #14 Author

    lau dlm pantang blh mkn x? panas x?

    Reply

    • admin

      April 30, 2016 #15 Author

      Boleh sis..xde masalah..just ambil sebiji sehari..kalau boleh tahan baru amik 2 biji sehari..pastikan minum air kosong lebih ye!!

      Reply

  • Judy

    April 30, 2016 #16 Author

    Salam…kalu lepas bersalin..hari keberapa bleh mkn ye..?..tq

    Reply

    • admin

      April 30, 2016 #17 Author

      Wasalam..untuk lepas bersalin..dalam masa 14 hari puan boleh makan jamu bidan kampung ni ye.

      Reply

  • Chasyamz

    April 30, 2016 #18 Author

    ibu yg mnyusukn ank boleh mkn ke jamu nie

    Reply

    • admin

      April 30, 2016 #19 Author

      X efek pd ank walaupun ank nyusu bdn sepenuhnya.. Ank kuning pn blh amik

      Reply

  • agnes tio

    April 30, 2016 #20 Author

    Sis nk order cm ne ek

    Reply

    • admin

      May 1, 2016 #21 Author

      Detail ada kat atas dear..Whatsapp pon bleh 01126271834

      Reply

  • murni

    April 30, 2016 #22 Author

    Sis ne blh rapatkn x

    Reply

    • admin

      May 1, 2016 #23 Author

      Boleh, Jamu bidan kampung sangat berkesan dalam merapatkan serta mengetatkan miss V kerana ada kandungan manjakani dan kacip fatimah.

      Reply

  • dahlia

    April 30, 2016 #24 Author

    Dlu bslin ank ptama,mkn produk lain.
    Mslh x hilang,duit habis byk..Slps bsalin kmbr,sy try dlu Jamu ni sbtl..hilang smua mslh sy..trus sy repeat order.sy suka sgt,lgpn murah.

    Reply

    • admin

      May 1, 2016 #25 Author

      Alhamdulillah sis.. Terima kasih atas Feedback! semoga Allah membalas jasa baik sis. Smoga ianya memberi manfaat kepada orang lain! Amin…. Terima Kasih Syukur Alhamdulillah.

      Reply

  • Anonymous

    May 1, 2016 #26 Author

    Jamu bidan kampung trbaik.dh gune 7bln.mmg best.ssu mkin byk walaupn dh 8buln bby.kite sht ank suke suami pun duk puji je.huhu

    Reply

    • admin

      May 1, 2016 #27 Author

      Alhamdulillah sis.. Terima kasih atas Feedback! semoga Allah membalas jasa baik sis. Smoga ianya memberi manfaat kepada orang lain! Amin…. Terima Kasih Syukur Alhamdulillah.

      Reply

  • badriyah

    May 1, 2016 #28 Author

    Mkn jamu ni sebelum ke selepas makan?

    Reply

    • admin

      May 1, 2016 #29 Author

      Selepas makan dear

      Reply

  • Amaliyyah

    May 1, 2016 #30 Author

    best jamu ni….saya period xdatang 7bln….ada try jamu len xjadi…tp lps try jamu bidan kampung ni …dlm 5mlm…dgn izin ALLAH sya dtg period…bdn pon rasa ringan..

    Reply

    • admin

      May 2, 2016 #31 Author

      Alhamdulillah sis.. Terima kasih atas Feedback! semoga Allah membalas jasa baik sis. Smoga ianya memberi manfaat kepada orang lain! Amin…. Terima Kasih Syukur Alhamdulillah.

      Reply

  • Rina

    May 2, 2016 #32 Author

    as salam sis nk tye jamu nie sesuai ke amalkan kalau saya merancang untuk hamil?

    Reply

    • admin

      May 3, 2016 #33 Author

      Wasalam..tiada masalah puan..bleh diambil..malah kalu diamalkan jamu bidan kampung ni ..ia dapat membantu menyihatkan kesihatan dalaman wanita..terima kasih

      Reply

  • maisa

    May 6, 2016 #34 Author

    Klo mkn pil prncag.bleh mkn skali ke jamu ni?

    Reply

    • admin

      May 7, 2016 #35 Author

      Boleh je sis maisa…tp kena jarakkan masa pngambilan antara pil perancang n jamu ni

      Reply

      • Anonymous

        August 12, 2016 #36 Author

        jarakkan mcmana tu ye?

        Reply

        • admin

          August 17, 2016 #37 Author

          jarakkan masa makan tu sekurang2 nya 4 jam

          Reply

  • lifia putri

    May 6, 2016 #38 Author

    Memang best makan jamu ni walau pun bru 3 botol sy mkn..bgun diawal pagi tiada masalah badan ringan jer..lepas tu keputihan dh tak ada..haid teratur..masalah senggugut pon dh takda..terbaiklh jamu bidan kampung ni.

    Reply

    • admin

      May 7, 2016 #39 Author

      Alhamdulillah sis.. Terima kasih atas Feedback! semoga Allah membalas jasa baik sis. Smoga ianya memberi manfaat kepada orang lain! Amin…. Terima Kasih Syukur Alhamdulillah.

      Reply

  • apple

    May 6, 2016 #40 Author

    Saya sekarang umur 55, sudah berhenti period. Boleh makan ubat inikah?

    Reply

    • admin

      May 7, 2016 #41 Author

      Wasalam..tiada masalah puan..bleh diambil..malah kalu diamalkan jamu bidan kampung ni ..ia dapat membantu menyihatkan kesihatan dalaman wanita..terima kasih

      Reply

  • Mira

    May 6, 2016 #42 Author

    Menyusu badan boleh consume jamu ni kan

    Reply

    • admin

      May 7, 2016 #43 Author

      Boleh sis..boleh tambahkan susu badan dan memberi tenaga..

      Reply

  • Mia

    May 6, 2016 #44 Author

    Salam…akk nk repeat order..dah wassap tp tak jawab pun..

    Reply

    • admin

      May 7, 2016 #45 Author

      Wasalam..satu satu nti sy balas kak..takot ada order yg tinggal

      Reply

  • Ailiya

    May 6, 2016 #46 Author

    Nk tnya boleh..klu mkn pil ni..time bla yea..?brapa lma nmpk ksan..brapa botol blh nmpk ksan..?

    Reply

    • admin

      May 18, 2016 #47 Author

      berapa lama ikut metabolisma badan..slalu 1 botol dh bleh nmpk kesan dia..nk lg baik amal kn trus makan jamu bidan kampung ni

      Reply

  • Julia

    May 6, 2016 #48 Author

    Apa klebihannya? Bnyk sgt produk kt psaran so pk bnyk kali smpai xtahu nk ambik yg mn

    Reply

    • admin

      May 7, 2016 #49 Author

      Banyak sgt kelebihan dia dear..Antara nya

      ✔ Membantu Merawat keputihan
      ✔ Membantu Menyempitkan rahim dan ketat
      ✔ Membantu Menambat hati suami di ranjang
      ✔ Membantu Menghilangkan gata-gatal di miss v
      ✔ Membantu Melancarkan peredaran haid
      ✔ Membantu Menegangkan bibir miss v
      ✔ Membantu Mengurangkan sengugut
      ✔ Membantu Menambahkan tenaga batin
      ✔ Membantu Payudara kembali tegang
      ✔ Membantu Mengeluarkan angin dalam badan
      ✔ Membantu Melancarkan peredaran darah

      Dh try skali pasti nk repeat order lagi..hehe

      Reply

  • Anonymous

    May 6, 2016 #50 Author

    Sy baru mencuba jamu ni 1 botol belum abis…senang buang angin…sendawe…keputihan…inshaallah nak oder lagi.

    Reply

    • admin

      May 7, 2016 #51 Author

      Alhamdulillah sis.. Terima kasih atas Feedback! semoga Allah membalas jasa baik sis. Smoga ianya memberi manfaat kepada orang lain! Amin…. Terima Kasih Syukur Alhamdulillah.

      Reply

  • Farah

    May 7, 2016 #52 Author

    Kalau beli banyak boleh dapat diskaun tak?

    Reply

    • admin

      May 18, 2016 #53 Author

      Bleh yunk…Whatsapp saya 01126271834

      Reply

  • Nurin

    May 7, 2016 #54 Author

    Produk yg terbaik dan berkesan…bila dah mula guna pasti nak teruskan guna lg…x caya blh cuba sendiri…

    Reply

    • admin

      May 18, 2016 #55 Author

      Alhamdulillah sis.. Terima kasih atas Feedback! semoga Allah membalas jasa baik sis. Smoga ianya memberi manfaat kepada orang lain! Amin…. Terima Kasih Syukur Alhamdulillah.

      Reply

  • Sarah

    May 9, 2016 #56 Author

    mula2 mkn 2biji sehari.badan jd panas mcm nk demam.sekrg amal sebiji jer sehari.dah nk masuk 2 thn guna

    Reply

    • admin

      May 18, 2016 #57 Author

      Kalu rasa panas amik 1 je dh ckup sis..2 biji utk mula2 makan..dan terimakasih krn trus makan jamu bidan kampung

      Reply

  • Hanney

    May 10, 2016 #58 Author

    Mcm mn cara pemakanan pil ni

    Reply

    • admin

      May 18, 2016 #59 Author

      ✔ Sehari sebiji waktu malam
      ✔ 2 biji utk kesan pantas
      ✔ Banyakkan minum air
      ✔ Wanita mengandung/haid/kanak-kanak dilarang makan
      ✔ Jauhkan dari matahari

      Reply

  • Anonymous

    June 18, 2016 #60 Author

    sblum saye mkn jamu bidan kg ni, tapak kaki saye sll sakit² smpai nk berjlnpun ssh.lpas dh 2 bln saye amalkn, sakit tpak kaki saye dh hilang terus.sblum ni dh mkn jamu lain, tapi sakitnyer x hilang²..bile mkn jamu ni, sakit kaki makin lame makin kurang.

    Reply

    • admin

      June 23, 2016 #61 Author

      Alhamdulillah sis.. Terima kasih atas Feedback! semoga Allah membalas jasa baik sis. Smoga ianya memberi manfaat kepada orang lain! Amin…. Terima Kasih Syukur Alhamdulillah..terus kn consume Jamu bidan kampung ye

      Reply

  • Anonymous

    July 15, 2016 #62 Author

    saya yasotha from, klang saya period problem dua tahun saya belum anak

    Reply

    • admin

      July 30, 2016 #63 Author

      Hai Pn Yasotha..Cuba amalkan jamu bidan kampung ni ..ia dapat membantu menyihatkan kesihatan dalaman wanita..terima kasih

      Reply

  • Anonymous

    July 28, 2016 #64 Author

    Kalau masih anak dara boleh mkn ke jamu ni? Ada masalah keputihan n haid xteratur..

    Reply

    • admin

      July 30, 2016 #65 Author

      Tiada masalah dear..bleh diambil..malah kalu diamalkan jamu bidan kampung ni ..ia dapat membantu menyihatkan kesihatan dalaman wanita trmasuh masalah keputihan dan haid xteratur..terima kasih

      Reply

  • Anonymous

    September 4, 2016 #66 Author

    Sis..kalau saya memakai implanon..boleh ke saya guna jamu bidan kampung nie

    Reply

    • admin

      September 17, 2016 #67 Author

      Pasal implanon bleh tanya doc yg lakukn tu

      Reply

  • Eina

    October 12, 2016 #68 Author

    Saya xdtg period 3 bln..setelah 3 hari mkan pil ni..alhamdulillah period datang…tpi period xstop pulak….dah hampir 3 minngu….macm mana tu…
    Tolong beri pencerahan….

    Reply

  • Mandy

    November 27, 2016 #69 Author

    Saya mengambil kampung .boleh mengambil pil lain

    Reply

    • admin

      November 30, 2016 #70 Author

      Ya bleh..tp kna jarakkn dlm 3-4 jam

      Reply

  • Anonymous

    December 19, 2016 #71 Author

    Blh lancarkan membuang air besar tak..mslah sembelit…huhu

    Reply

    • admin

      January 1, 2017 #72 Author

      ya bleh..dan bykkn minum air

      Reply

  • Anonymous

    January 23, 2017 #73 Author

    Boleh ke makan jamu nie pas tu makan supplement lain ?

    Reply

    • admin

      March 9, 2017 #74 Author

      kena jarakkan 3-4 jam

      Reply

  • Sue

    May 2, 2017 #75 Author

    Kalau sy amek borong 10 botol dpt harga berape ye

    Reply

    • admin

      May 30, 2017 #76 Author

      wasap 01126271834

      Reply

  • Anonymous

    May 10, 2017 #77 Author

    Nak tanya… ubat jamu pesona wanita dan ubat jamu ketat tu boleh makan sekali tak?

    Reply

    • admin

      May 30, 2017 #78 Author

      kna jarakkan dlm 2-3 jam

      Reply

Your email address will not be published.