Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

Honey Bee Venom Multi Solution Cream Malaysia | Honey Bee Venom Murah 2017 Honey Bee Venom Multi Solution Cream Malaysia | Honey Bee Venom Murah 2017
5
  Honey Bee Venom Multi Solution Cream Malaysia | Honey Bee Venom Murah 2017 | honey bee venom korea | honey bee venom nafura... Honey Bee Venom Multi Solution Cream Malaysia | Honey Bee Venom Murah 2017

 

Honey Bee Venom Malaysia

Honey Bee Venom Multi Solution Cream Malaysia | Honey Bee Venom Murah 2017 | honey bee venom korea | honey bee venom nafura | nafura malaysia | nafura global | nafura natural | nafura honey bee venom review | kebaikan bee venom

Nak Make Up Tahan Lama??
Tak Bercapuk Walaupun Berpeluh??
Nak Muka Nampak Glowing??
 
HONEY BEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM LA JAWAPAN NYE…
 
Caranya… Sebelum uolls make up, sapu Honey Bee Venom dulu..
 

Apa Itu Honey Bee Venom? Honey bee venom untuk apa ?

Honey Bee Venom Multi Solution Cream adalah Cream muka Khas untuk melegakan masalah kulit, sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif disamping membuatkan mekap uolls nampak lebih cantik, flawless & tahan lebih lama
 
Honey Bee Venom mengandungi ekstrak royal jelly, ekstrak propolis & ekstrak racun lebah utk merawat masalah kulit. Ia mengubah kulit anda yg kusam & tak bermaya menjadi lebih lembap dan berseri-seri!
 
Honey Bee Venom Multi Solution cream. Krim penyelesaian semua dlm 1 dari yg masalah jerawat hinggalah masalah kulit kering yg disebabkan oleh udara kotor, kekurangan air dan lain2
 
Uolls kena cuba! Terutama yang ada masalah mekap selalu bercapuk, tak tahan lama. Kulit jerawat, dull dan gelap…
 
Honey Bee Venom Multi Solution, Krim yg menjadi kegilaan ramai sekarang. Dari mak andam, artis & model juga jadi rebutan untuk semua peringkat umur sbb semua boleh pakai!!.. yang kaki make up uolss wajib pakai krim ni dulu as make up base untuk smooth apply & bagi kelembapan 100% pada kulit…Honey Bee Cream ini juga bagus dipakai dlm cuaca terlalu sejuk @ terlalu panas untuk melindungi kulit muka anda
 honey bee venom cream malaysia
 

Bahan Kandungan Honey Bee Venom Multi Solution Cream

✔Bee venom
✔Madu
✔Propolis
✔Royal jelly
✔Kolagen
✔Vitamin c
✔Hyaluronic acid
 

KELEBIHAN HONEY BEE VENOM (Honey bee venom benefits)

✔Propolis dan Bee Venom – Untuk kulit yg lembut
✔Royal jelly dan Madu – Membekalkan nutrisi pada kulit
✔Vitamin c – Untuk mencerah & menyekatakan tona kulit
✔Collagen – Untuk kulit yang anjal dan gebu
✔Hyaluronic acid – Melembapkan kulit
 honey bee venom multi solution cream malaysia
Produk ni gel-based so memang tak melekit atau berminyak.
Jadi yang mana ada problem kulit sensitif tu, uolls jangan risau. Boleh pakai n boleh treat skali minor skin problem
 

KENAPA ANDA PERLU MEMILIH HONEY BEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM?

Honey Bee Venom melicinkan kulit muka, menambah keserian & daya tahan kulit serta membekalkan kelembapan. Bahan Hyaluronic Acid didalamnya meningkatkan kadar collagen dan kelembapan supaya kulit lebih lembut, anjal & ringan. Ia turut membantu meredakan jerawat
 
Honey Bee Venom really moisturize your skin. Sesuai untuk semua skin type!
 
Ramai Tanya.. Moisturizer apa yg terbaik??
Yesss.. Honey Bee ni moisturizer terbaik uolls… Tak boleh move on bila make up tak pakai HBV ni. Tambah2 yg kulit kering lagi laaa kesan superb nak apply n blend fondation senang . Kaum Lelaki pon boleh pakai secara rutin elok utk jaga kulit ~
 
Apa Kata Pengguna yg Berkulit Sensitif Bila Pakai Honey Bee Venom?
 
“I got lots of question tanya sama ada Honey Bee Venom ni sesuai for sensitive skin or not. So, my own testimony, i used to suffer from severe eczema. Memang teruk time kena eczema disebabkan jerebu hari tuh..
 
Takde lah nk cakap Honey Bee Venom ni hilangkan eczema i, tu menipu namanyer sebab eczema nie mmg kena pakai krim khas yg kena ada doctor prescription je..
What i want to say is, kulit i nie mmg jenis sensitif. Sensitive level extreme punyer. Tak boleh salah pakai.. But, Honey Bee Venom ni alhamdullilah serasi dgn kulit i.
 
Takde side effect negative at all. Kulit pon nampak healthy, moist & lembut jer slalu..
So for those yg ada kulit sensitif jangan risau… Honey Bee Venom nie dermatologist tested, jadi mmg sesuai for all skin type including sensitive skin. Satu tube tu tahan lama. Best.. berbulan-bulan pakai, really worth ur money!”
 

Fungsi Honey Bee Venom Multi Solution Cream

Honey Bee Venom sesuai dipakai sebagai krim pelembab pada waktu pagi & malam. Bahan kandungannya dpd Madu, Bee Venom, Collagen , Propolis, Vitamin C, Hyaluronic Acid umpama magic cocktail utk buatkan kulit kita makin lembap, berseri dan bermaya seawal penggunaan. Selain tu, HBV berupaya mencerahkan kulit & merawat kulit bermasalah seperti kusam dan pimples. kesan jerawat pun senang pudar dgn penggunaan berterusan
 
Bisa lebah ini bernilai tinggi & mahal walaupun kandungan nya hanya 5% sahaja!!
 
Kenapa ianya sangat bernilai?
Ini Kerana bisa lebah ubat mujarab utk merawat semua sakit kulit seperti sunburn, melecur, jerawat, kudis, chicken pox, nappy rash (gatal lampin). Ia juga berfungsi sebagai anti radang (anti inflammation) so uolls tak perlu risau untuk mencuba!
 

KEBAIKAN HONEY BEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM

✔Menegang dan membuatkan kulit tampak lebih muda
✔Melembapkan Kulit kusam dan tak bermaya
✔Memberikan nutrisi yg bagus untuk kulit kerana ia mempunyai collagen & vitamin
✔Membuatkan kulit lebih gebu, licin, berseri & anjal sepanjang hari
✔Boleh diguna sbgai pelembap kulit atau ‘base make up’ utk senang apply foundation/bb cream dan menjadikan make up uolls lebih flawless + tak nampak cakey (bercapuk di wajah)
 
1 Bekas Honey Bee Venom Murah : 55ML (Tahan sampai 3-4 Bulan!)
 
Uolls Nak Tau kenapa Honey Bee Venom ni lebih Special dari moisturizer yang lain?
Jom baca info bawah ni ye~
 
✔Honey Bee Venom Menjadikan kulit licin, disamping melembab dan menggebukan kulit.
✔Sesuai dipakai utk kulit sensitif, bersifat anti radang & berupaya merawat minor skin problem
✔Sesuai digunakan sebelum make up, sebelum tidur atau semasa aktiviti santai harian
✔Mencerah & menganjalkan kulit, hasil dari pembentukan sel2 kulit baru
✔Selamat digunakan, tak mengandungi minyak mineral, paraben @ benzophenone-4
✔Pengganti kepada BOTOX dan kesan standing dengannya
✔Menjimatkan wang tahan sehingga 3-4 bulan
✔Ada Kelulusan KKM NOT140800675K
 
Kalau husband belikan honey bee yang ni memang suka sangat..
Bukan ‘honey’ yang tuuuu tauu..!
 honey bee venom multi solution malaysia

KEISTIMEWAAN HONEY BEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM

✔ Membuatkan kulit cerah berseri
✔ Melembapkan & merawat kulit muka kusam
✔ Menghilangkan jerawat dan parut jerawat
✔ Memudarkan segala jenis parut
✔ Menyembuhkan luka melecur @ melecet
✔ Menghilangkan kesan sunburn (selaran matahari)
✔ Sesuai digunakan utk kulit sensitive
✔ Memudar & menghilangkan stretch mark
✔ Mengawal kulit berminyak
✔ Make up tahan lebih lama
✔ Merawat bibir kering dan sensitif
✔ Meremajakan kulit muka
✔ Memperbaiki kulit yg rosak akibat sinaran UV
✔ Mengganti & memperbaharui sel kulit yang rosak
✔ Kedutan semakin pudar dan hilang (anti penuaan)
 
Honey Bee Venom Multi Solution Cream brg yg wajib ada
kat dalam beg make up uolls!!
 
Kami nak share tips make up tahan lebih lama, muka glowing pinkish habiss… yang penting tak menghakis atau membahayakan kulit. Honey Bee Venom ni bukan skincare yaa.. jangan terkeliru. Ianya moisturizer pelembap muka tak nak bagi kulit muka kering, kusam dan malap
buatkan kulit muka uolls fuhh.. lembut…
apply sebelum pakai make up
 
Honey Bee Venom ni cepat meresap tau.. yg penting tak berminyak. dia punya wangi tu..tak tau nak habaq lagu mana.. bau dia rasa mcm nk ambik masuk dlm mulut. Bau manisss sgt uolls!! bukak je tube dah bau wangi
Malam2 sebelum tidur pon boleh pakai. uolls buat masker, esok pagi haaa sentuh kulit lembut gemalai haa..
 

CARA PAKAI HONEY BEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM

Calit sedikit Honey bee venom & sapu rata diseluruh kawasan muka
Digunakan sebagai pelembap
Pakai Sebelum makeup & sebelum tidur. Glowing semulajadi uolsss
Pakai je rasa sejuk muka. kalau uolss tak make up boleh buat masker malam2 yaa
Dah tau khasiat honey bee venom cream malaysia dan cara pakai honey bee venom cream malaysia now kita tengok Testimoni honey bee venom pilihan dia pula

Testimoni honey bee venom

Testimoni honey bee venom

Honey bee venom Testimoni

honey bee venom Testimoni

Honey bee venom review

honey bee venom review

Honey Bee Venom Multi Solution Cream Testimoni

Honey Bee Venom Multi Solution Cream Testimoni

Honey Bee Venom Multi Solution Cream Review

Honey Bee Venom Multi Solution Cream Review

Honey bee venom cream Testimoni

honey bee venom cream Testimoni

Honey bee venom cream Review

honey bee venom cream Review

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

NAFURA HONEY BEE SERUM | HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SOLUTION SERUM
Dapatkan honey bee venom murah disini..dan pastinya honey bee venom multi solution cream malaysia Original. Money back guarantee if not Original. Awas dengan honey bee venom Tiruan/Fake.

CARA ORDER

 

1)Langkah 1: honey bee venom harga/honey bee venom price

honey bee venom rm

1 kotak Honey Bee Venom Murah : 55ML (Tahan sampai 3-4 Bulan!)

Honey Bee Venom KKM NOT140800675K

HARGA CANTIK EMPIRE : 

1 BOTTLE RM75 SM / RM80 SS

FREE POSTAGE

Honey bee venom borong min 10 kotak Whatsapp 01126271834 honey bee venom stokis ambil direct honey bee venom HQ

 

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – CantikEmpire@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:Produk honey bee venom multi solution cream , 1 Bekas, RM75, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. 0123456789

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

 

Save

Save

Save

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published.