Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

Harum Malam Review | Harum Malam Testimoni | Harum Malam Untuk Hamil 2017 Harum Malam Review | Harum Malam Testimoni | Harum Malam Untuk Hamil 2017
4.5
  Harum Malam Review | Harum Malam Testimoni | Harum Malam Untuk Hamil 2017 Anda Mengalami Masalah Berikut?   ✔Masalah Keputihan ✔Miss V Berbau... Harum Malam Review | Harum Malam Testimoni | Harum Malam Untuk Hamil 2017

 

harum malam

Harum Malam Review | Harum Malam Testimoni | Harum Malam Untuk Hamil 2017

Anda Mengalami Masalah Berikut?
 
✔Masalah Keputihan
✔Miss V Berbau & Berair
✔Gatal-gatal di Bahagian V
✔Masalah Senggugut
✔Bau Period
✔Masalah Bau Badan
✔Masalah Kerap Kencing
✔Masalah Vagina Longgar

Jika jawapan anda ‘YA’ bagi salah satu pertanyaan diatas bermakna anda perlukan pertolongan!
Kini dalam seawal 7 hari dari sekarang, Khasiat Harum Malam akan lenyapkan permasalahan anda. Saya faham ramai wanita malu untuk berjumpa doktor apabila menghadapi masalah pada kemaluan atau vagina. Keadaan seperti rasa gatal, keluar lendir, alat sulit berbau dan ada kalanya menjejaskan mutu kehidupan termasuk aktiviti harian tidak berjalan dengan lancar berikutan rasa kurang selesa.

HARUM MALAM merupakan suppliment tambahan khusus buat wanita, untuk kekal sihat bertenaga dan merawat masalah dalaman seperti keputihan, gatal-gatal , mengetatkan bahagian sulit, menghilangkan hanyir haid dan membasmi bau badan yang tidak disenangi. Boleh diamalkan harum malam ketika haid, dalam pantang dan menyusui bayi.

KELEBIHAN HARUM MALAM :

✔ Membantu menyegar dan menyihatkan badan.
✔ Mencantikkan dan menaikkan seri wajah.
✔ Membantu menghilangkan bau badan dan mulut
✔ Melegakan panas badan.
✔ Menegangkan payudara.
✔ Memulihkan rasa rapat.
✔ Mengencang otot kewanitaan.
✔ Menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal.
✔ Menambah keharmonian suami isteri.
✔ Menyihatkan rahim.
✔ Mencantikkan payudara agar sihat dan montok.

Golongan yang sesuai ambil HARUM MALAM:

✔ Wanita Berkahwin
✔ Anak Dara
✔ Wanita Berpantang
✔ Sesuai untuk yang menyusukan anak
✔ Sesuai untuk usia 50 tahun ke atas

Diadun dengan ekstrak ros dan kaya dengan ekstrak herba seperti sirih, buah tin, kismis, madu, goji, limau purut, kayu serapat, buah delima, manjakani, pueraria lobata, pueraria mirifica yang dapat membantu mengatasi bau yang kurang enak dari tubuh. Hasilnya tubuh akan wangi semulajadi jika diamalkan berterusan.

Ia mampu membantu menyihatkan dan mencegah bau badan. Ianya juga dapat mencegah masalah dalaman wanita, memberikan tenaga dan menambahkan stamina untuk melakukan aktiviti seharian.

Khasiat HARUM MALAM:

✔ Membantu menyegar dan menyihatkan badan.
✔ Mencantikka dan menaikkan seri wajah.
✔ Membantu menghilangkan bau badan dan mulut.
✔ Melegakan panas badan.
✔ Menegangkan payudara.
✔ Memulihkan rasa rapat.
✔ Mengencang otot kewanitaan.
✔ Menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal.
✔ Menambah keharmonian suami isteri.
✔ Menyihatkan rahim.
✔ Mencantikkan payudara agar sihat dan montok.
✔ Bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering
✔ Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina
✔ Membantu membunuh bacteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kerap kencing
✔ Meningkatkan system tahan tubuh serta menstabilkan hormon
✔ Mengurangkan tekanan dan tension
✔ Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan

KANDUNGAN HARUM MALAM

Extrak ros , Extrak sireh , Buah tin , Kismis , Madu , Goji , Limau purut , Strawberry , Pueraria mifrica , Kayu serapat , Buah delima , Manjakani , Pueraria lobata , Senna
 

Sireh

✔Sireh yang ketahui banyak kegunaannya seperti mengubat sesuatu penyakit ataupun dijadikan sebagai sireh junjung. Dalam ramuan “Harum Malam” ini, sireh berupaya mengawal dan mencegah bau badan.
 

Buah Tin

✔Berupaya menyingkirkan keracunan (toksin), mencairkan tekak, mengurangkan batuk yang berpanjangan sekaligus melapangkan dada. Ia juga turut memberseihkan hati (kidney) dan jantung serta membersihkan lendir dalam usus.
 

Kismis

✔Membantu menguatkan daya ingatan, mengubati penyakit pelupa, mencerdaskan minda, membersihkan hati dan mencerahkan mata.
 

Goji

✔Membantu memanjangkan umur, meningkatkan tenaga dan kekuatan fizikal, membantu menurunkan darah tinggi, anti kanser, mengekalkan paras kolestrol yang sihat, mengimbangi paras glukos dan mengawal diabetes, meningkatkan libido dan fungsi seksual, tidur nyenyak, meningkatkan sistem imun, meningkatkan kesuburan, menguatkan otot dan tulang, menguatkan daya ingatan, kurangkan batuk dan membantu penghadaman.
 

Limau Purut

✔Jus buah limau nipis membunuh kuman disenteri, kolera dan tifoid, asid sitrik yang terkandung dalam limau nipis berkesan menghilangkan lemak dan menguruskan badan, melegakan perut, melancarkan penghadaman.
 

Pueraria Mirifica

✔Ianya bagus untuk kulit dalam menegangkan dan menghaluskan struktur kulit, mengurangkan garis-garis halus menyihatkan kulit yang tidak bermaya, menghaluskan liang roma dan mengurangkan minyak, melembutkan kulit supaya kulit kurang kasar dan kering, merawat jerawat dari dalam, mencegah pertumbuhan jerawat muka dan badan.
 

Kayu Serapat

✔Mengetatkan otot rahim dan seluruh tubuh agar padat, melancarkan haid, awet muda, merawat keputihan dan gatal pada kemaluan, menyihatkan rahim, menghaluskan kulit & melambatkan menopause.
 

Buah Delima

✔Dapat mengubati cirit-birit, sakit telinga, pandangan kabur, sakit gusi dan kurang lawas penghadaman, membuang lemak dan juga mengeluarkan toksin dari badan.
 

Manjakani

✔Awet muda, merawat otot-otot dalam faraj, mengawal lendir dan lelehan dalam faraj, serta nifas, menegangkan payudara, melawaskan buang air besar, dan menyingkirkan toksin dari tubuh.
 

Pueraria Lobata

✔Mengandungi estrogen yang berfungsi untuk pembesaran dan ketegangan buah dada, kulit dan rambut yang lebih sihat.
 

Senna

✔Melangsingkan tubuh badan, membantu mengurangkan kolestrol, mengecilkan perut, peluntur lemak dalam tubuh bagi penderita obesti.

JUS HARUM MALAM juga boleh diamalkan bagi mereka yang sudah berkahwin tetapi anak dara juga boleh mengamalkannya tanpa was-was. kebaikan harum malam untuk anak dara yang mengalami masalah bau badan dan masalah kulit. harum malam untuk ibu menyusu pon sesuai diamalkan. harum malam sesuai untuk ibu menyusu. termasuk harum malam untuk ibu berpantang sesuai amalkan.

Cara penggunaan Harum Malam

Minum harum malam enhanced formula 2 kali sehari 1 sudu besar setiap pagi sebelum sarapan dan 1 sudu besar sebelum tidur.Badan pasti berbau wangi dan yang paling bagus side effect bagi produk ini adalah ia dapat merapatkan organ intim wanita.

Cara Minum Harum Malam yang betul

✔Minum 2 kali sehari..1 sudu sebelum sarapan pagi..1 sudu sebelum tidur
✔Harum Malam terus diminum menggunakan sudu plastik sebaik-baiknya..Tak perlu di bancuh dengan air..Terus minum saja..
✔Jika nak minum air selepas ambil Harum Malam jarakkan 15-20 minit baru minum air..Elakkan terus meminum air selepas mengambil Harum Malam..Bagi harum malam tu meresap dalam badan baru boleh minum air ok.
✔Kalau ada ambil suppliment sama waktu dengan ambil Harum Malam jarakkan dalam 1-2jam..Tak boleh ambil sekali dalam waktu sama..
✔Elakkan mengambil suppliment yg fungsinya sama dengan harum malam..Takut bila bercampur2 x beri kesan langsung pada pengguna..Lagi satu nanti anda x tau produk mana yg betul2 berkesan pada anda

Khasiat Harum Malam 2017

✔kebaikan harum malam Membantu Mengatasi Masalah Keputihan
✔harum malam kebaikan Membantu Mengatasi Masalah Miss V Berbau
✔harum malam produk Membantu Mengatasi Masalah Gatal-gatal Pada Miss V
✔harum malam kelebihan Membantu Meningkatkan keinginan hubungan intim
✔Membantu Mempercepatkan Rangsangan Hubungan Intim
✔Membantu Mengatasi Masalah Bahagian Intim Kering
✔kebaikan harum malam Membantu Mengetatkan Dan Menganjalkan Bahagian V
✔Membantu Membunuh Bakteria Dalam Saluran Kencing
✔Membantu Mengatasi Masalah Kencing Tak Lawas
✔Membantu Menyihatkan Rahim
✔Membantu Mengurangkan Tekanan Stress

Dah tau khasiat jus harum malam dan Cara minum harum malam now kita tengok Testimoni harum malam pilihan dia pula

Testimoni Harum Malam

testimoni harum malam

Lagi Harum Malam Testimoni

harum malam testimoni

Harum malam review

harum malam review

 

Testimoni harum malam anak dara

testimoni harum malam anak dara

 

Harum malam boleh hamil?

harum malam untuk hamil

harum malam boleh hamil

 

 

InsyaAllah KENA CUBA..Try Dulu..Berusaha dulu kemudian tawakal.

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

Awas! Dengan Produk Harum Malam Tiruan!

“HARUM MALAM BAHAYA JIKA TERBELI YANG TIRUAN. PASTIKAN.. “HARUM MALAM ORIGINAL !!” harum malam halal jakim

CARA ORDER

1)Langkah 1: Harga Jus Harum Malam / Harum Malam Price

 

jus harum malam

 

Harum malam borong Min 6 Botol Whatsapp 01126271834 stokis harum malam direct ambil dari harum malam Hq

Dapatkan harum malam online disini

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – CantikEmpire@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Nama Produk,Kuantiti Produk,Jumlah Bayaran,Tarikh, Masa,Nama, Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Contoh:Produk Harum Malam,3 Botol,RM100, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. 0123456789

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 4:00 Petang dari Isnin – Jumaat dan Sabtu minggu 2-4 sebelum 2.00 petang pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan hari bekerja (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

 

Like Harum Malam FaceBook : https://www.facebook.com/KhasiatHarumMalam/

PRODUK LAIN

Manja Kaseh : Manja Kaseh

Jamu Kencur Bidan Istana : Jamu Kencur

Jamu Sedap Malam : Jamu Sedap Malam

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

  • Yati

    November 22, 2016 #1 Author

    Nak tanya..harum malam yg ada label Malay Spices tu original ke bukan ya? Sy selalu beli ada tulis legacy secret tp yg baru ni ada pelekat Malay Spices..lepas tu bila consume yg Malay Spices ni muka naik jerawat pulak..

    Reply

    • admin

      November 23, 2016 #2 Author

      Ya original.. legacy secret dh xde keluarkan dah..Sekarang malay spices yg keluarkn

      Reply

  • Anonymous

    September 28, 2017 #3 Author

    Nk tnya sy ad ambil lazz kurma blh ke sy tkr kpd harum malam nie?

    Reply

    • admin

      October 5, 2017 #4 Author

      bleh..kna jarakkn dlm 3-4 jam

      Reply

Your email address will not be published.