Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

Gluta Panacea Malaysia | Gluta Panacea Review | Gluta Pancea Original 2017 Gluta Panacea Malaysia | Gluta Panacea Review | Gluta Pancea Original 2017
5
  Gluta Panacea Malaysia | Gluta Panacea Review | Gluta Pancea Original 2017 Kulit gelap dan SUSAH NAK PUTIH? Dah cuba injection ataupun gluta... Gluta Panacea Malaysia | Gluta Panacea Review | Gluta Pancea Original 2017

 

Gluta Panacea Malaysia

Gluta Panacea Malaysia | Gluta Panacea Review | Gluta Pancea Original 2017

Kulit gelap dan SUSAH NAK PUTIH?
Dah cuba injection ataupun gluta lain tp kurang menampat hati?
Ingin memiliki kulit cantik, sehat bersih, dan bercahaya serta bebas dari jerawat dalam waktu yang cepat?
Anda tidak perlu risau lagi, kini telah hadir pemutih kulit yang berkualiti iaitu Gluta Panacea.
 
Gluta panacea B&B v By Pang Kwangchanok (CEO Wink White) adalah produk kecantikan premium asli dari Thailand. Gluta Panacea sudah banyak digunakan oleh artis – artis thailand. Gluta Panacea dikeluarkan oleh Wink White Thailand.
 
BUKAN JE PUTIH saja tp “SUPER PUTIH “, yang luar biasa , kulit pun bersih
Didatangi direct dari Thailand.. Produk ini cukup famous di Thailand mahupun di Indonesia.
Lulus FDA DAN GMP INTERNATIONAL DAN THAILAND
GLUTA PANACEA FDA NUMBER: 11-1-03654-0023
ISI KANDUNGAN : 30 CAPSULE
gluta panacea

Gluta Panacea

KEBAIKAN GLUTA PANACEA:

✔Gluta Panacea Malaysia Mengurangi lingkaran hitam pada bawah mata , hilangkan eyebag .
✔Gluta Panacea Malaysia Meningkatkan daya tahan tubuh dan stamina sehingga wajah kelihatan baby face, wajah pink merona ! MENGHALUSKAN KULIT. Say goodbye to jerawat bruntusan.
✔Gluta Panacea Malaysia Memudarkan bekas2 hitam, jerawat, luka, flek jg kulit 2 tones
✔Gluta Panacea Malaysia Merawat jerawat DEGIL sehingga wajah BEBAS JERAWAT.
✔Gluta Panacea Malaysia MENUTUP PORI2 besar di seluruh wajah.
✔Gluta Panacea Malaysia Mengatasi jerawat di bagian belakang badan , bahagian dada , lengan dan lain lain bahagian .
✔Gluta Panacea Malaysia Memutihkan bahagian lipatan
✔Gluta Panacea Malaysia Memutihkan SECARA MENYELURUH dalam 7 hari, cukup 1 KAPSUL DALAM 1 HARI!
✔Gluta Panacea Malaysia membantu Menghalang penuaan
✔Gluta Panacea Malaysia membantu Melindungi kulit yg terkena sunburn atau rosak seban sinar matahari. Dan many more.
gluta panacea b&v

Gluta Panacea B&V

KANDUNGAN GLUTA PANACEA

ALA (Alpha Lipoic Acid)

✔yang berfungsi mempercepat proses penyerapan & kerja gluta di dalam tubuh.

POMEGRANATE EXTRACT

✔Diperkaya oleh ZAT LYCOPENE yg menjadi anti oxidant tinggi bagi kulit

ROSE HIP EXTRACT

✔Diperkaya oleh VITAMIN C yg tinggi sehingga mempercepat proses pembentukan sel kulit yang lebih bersih dan sehat
 

GRAPE SEED EXTRACT

✔Zat OLIGOMERIC PROANTHOCYANIDIN membantu mencerahkan, memutihkan dan meratakan warna kulit, sangat baik utk memutihkan kulit yang gelap dan meratakan belang pada bagian tubuh yang biasa terjadi karena sinar matahari.
 

L- GLUTATHIONE – Anti oxidant tinggi

✔Memutihkan kulit secara menyeluruh, cepat dan sempurna untie membantu ginjal utk mengeluarkan zat bahaya dan racun keluar dari tubuh.
gluta panacea thailand

Gluta Panacea Thailand

Gluta panacea bahaya? gluta panacea aman atau tidak ? gluta panacea bahaya atau tidak? gluta panacea halal ?

Jangan risau ya gluta panacea aman/selamat dan halal untuk di makan..Semua dari bahan bahan yang semulajadi dan selamat..Ada kelulusan GMP + FDA. Gluta panacea bahaya adalah gluta panacea palsu/tiruan.

Gluta Panacea Asli dan Palsu

gluta panacea asli dan palsu

Gluta Panacea Palsu

gluta panacea palsu

 
Gluta panacea ori, yang nak putih flawless pinkish xyah sibuk2 nak inject sana sini, try consume gluta panacea ori ni, hasil nya memang confirm memuaskan ., testimoni mmg brlambak2 dkt Thailand,Malaysia dan indonesia. Gluta panacea kapsul ni khas utk sesiapa yg mempunyai masalah lingkaran gelap di bawah mata, sehingga menjadikan lingkaran mata kelihatan fresh.. and ofvcoz untuk menghaluskan kulit, memudarkan bekas2 jerawat, luka, flek2 dan tona kulit yg tidak sekata Memutihkan bahagian gelap di celah peha, ketiak, siku. Gluta Panacea Malaysia Memutihkan secara menyeluruh seawal 3 hari.

Kebaikan Gluta Panacea..ciri gluta panacea asli 

Gluta panacea ingredients mengandung L-Ghutathione paling tinggi 15,000mg
Gluta panacea ori berkesan dalam 3 -7 hari
Gluta Panacea original mengurangkan jerawat
Gluta Panacea kapsul mengurangkan jeragat Dan bintik – bintik hitam Gluta Panacea halal Dan lulus GMP
Gluta Panacea Malaysia berkesan buat semua jenis kulit

Dah tau khasiat Gluta panacea dan cara makan Gluta panacea now kita tengok Gluta panacea review pilihan dia pula

Testimoni Gluta Panacea Malaysia

Testimoni Gluta panacea

Gluta panacea Testimoni

Gluta panacea Testimoni

Gluta Panacea Review

Gluta panacea review

 

Gluta panacea review indo

Gluta panacea review indo

Testimoni gluta panacea indonesia

testimoni gluta panacea indonesia

Testi gluta panacea indonesia

Testi gluta panacea indonesia

Gluta panacea review malaysia

Gluta panacea review malaysia

Gluta panacea di malaysia

gluta panacea di malaysia

Gluta panacea indonesia review

gluta panacea indonesia review

Gluta panacea untuk jerawat

gluta panacea untuk jerawat

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

SOALAN YANG SELALU DIAJUKAN BERKENAAN GLUTA PANACEA

Q:Gluta panacea bahaya? gluta panacea aman atau tidak ? gluta panacea bahaya atau tidak? gluta panacea halal ?

Jangan risau ya gluta panacea aman/selamat dan halal untuk di makan..Semua dari bahan bahan yang semulajadi dan selamat..Ada kelulusan GMP + FDA. Gluta panacea bahaya adalah gluta panacea palsu/tiruan.

Q: Gluta panacea bpom/ gluta panacea kkm?

Bila Di Indonesia adalah BPOM, Bila Di Malaysia adalah KKM . Gluta Pancea sudah lulus FDA (Food and Drug Administration USA)  bermakna gluta panacea aman/selamat digunakan.

Q: Gluta panacea untuk ibu menyusu/Breastfeeding?

Untuk ibu Menyusu/Breastfeeding takde masalah, boleh makan Gluta panacea dengan selamat. Lebih bagus lagi jika baby dah 3 bulan keatas sebab masa tu digestion system baby lebih bagus.

Q: Gluta panacea untuk ibu hamil 

Boleh ..tetapi Tidak digalakkan

Q: Gluta panacea isi berapa kapsul 

Ada 30 kapsul

Q: Gluta panacea cara pakai/makan?

  • Makan 1 kapsul sebelum tidur. dalam keadaan perut kosong.
  • Untuk kesan pantas ambil 2 kapsul sehari,  1 kapsul sebelum sarapan, dan 1 kapsul sebelum tidur.
  • minum air masak secukupnya sekurang kurangnya 3 liter sehari untuk kesan yg lebih cpt Gluta Panacea Malaysia
  • elakkan minum minuman berkafein dan makanan laut kerana melambatkan proses dan menyerap khasiat gluta panacea
  • Elakkan air kelapa kerana ia dpt meneutralkan khasiat didalam Gluta Panacea Malaysia
  • kesan Gluta Panacea Malaysia bergantung pd hormon seseorang

Q: Gluta panacea boleh makan masa period

Boleh tapi lepas 4 hari baru makan balik

Panacea Slim Malaysia | panacea slim review | panacea slim w plus review

Panacea Slim Malaysia

 

Panacea Slim Malaysia | panacea slim review | panacea slim w plus review

Supplemen yang dapat mengurangkan berat badan melalui “Block and Burn “
Panacea slim merupakan supplement yang memberi tumpuan untuk mengurangkan selera makan,
membantu membakar lemak berlebihan pada badan.
Selain itu Panacea slim dapat membentuk badan untuk lebih fit & firm serta
membantu proses detoks.

KELEBIHAN PANACEA SLIM

Tidak perlu berlapar lagi
Mempercepatkan kadar metabolisme badan
Mengurangkan keinginan untuk makan
Tiada side effect
Mengurangkan penerima karbohidrat
Tak perlu bersenam berlebihan

KANDUNGAN PANACEA SLIM

L- Carnitine L-tartrate GarciniaCambogia, Konjac cactus White Kidney Bean
Green Tea Chitosan, Capsicum, Kelp , Chormium Picolinate
 

CARA MAKAN PANACEA SLIM

SEHARI SEBIJI DENGAN AIR SUAM SEBELUM SARAPAN
MINUM AIR PUTIH 2-3 LITER AIR PUTIH
PANACEA SLIM MENGANDUNGI 30 KAPSUL

Dah tau khasiat panacea slim malaysia dan cara makan panacea slim malaysia now kita tengok panacea slim review pilihan dia pula

Testimoni panacea slim

Testimoni panacea slim

Panacea slim review

panacea slim review

Panacea slim w plus review

panacea slim w plus review

Panacea slim testimoni malaysia

panacea slim testimoni malaysia

Panacea slim review malaysia

panacea slim review malaysia

 

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

PANCEA FIBER | PANACEA FIBER MALAYSIA

PANACEA FIBER MALAYSIA

 

Apa yang best dengan PANACEA FIBER???
3 SEBAB UTAMA kenapa wajib beli PANCEA FIBER ???

PENDETOKS PLING POWER!!!
Detoks merupakan sistem penghadaman yang penting untuk badan. Pengambilan suplemment tanpa sebarang detox boleh membantutkan penyerapan khasiat nutrisi dan vitamin dengan sempurna. Justeru, PANCEA FIBER pilihan paling tepat kerana kandungan fiber dan nutrisi tinggi (Pre-biotik) yang terdapat di dalamya. Fiber membantu mempercepatkan pengeluaran racun/toksin yang ada di dalam badan terutamanya bahagian usus. Usus bersih, badan sihat! .

CEPAT KURUS UOLLS!!!
Extract Citosan dan Garcinia bertindak sebagai penyingkir lemak tepu sekaligus membantu mengekalkan berat badan yang ideal. Pancea fiber dikeluarkan khas dalam bentuk serbuk + air (sachet) adalah salah satu sebab korang cepat kurus kerana penyerapan nutrisi ke dalam badan yang lebih menyeluruh.

KULIT CERAH & SIHAT
Kurus dah, bdan pun cergas, kulit msti nk lawa dan putihkan. Xpayah susah2 cari supplemen lain. Panacea fiber pun dah ckup. Extra buah-buahan berry merupakan anti toksida yang terbaik dan menjadikan kulit lebih sihat dan awet muda.

Cara pengambilan

1kotak : 7sachet
 
Rasa : Masam-masam manis
 
1. Koyak sachet dan tuangkan dalam gelas
2. Tambahkan lebih kurang 150ml air suam/sejuk
3. Sedia diminum dan lihat kesannya seawal 7hari.

Berminat?

Nak Cuba Gluta Panacea Malaysia, Panacea Slim Malaysia, atau  Pancea fiber?”

TAK PERLU FIKIR PANJANG LAGI”

Dapatkan gluta panacea murah disini..dan pastinya gluta panacea Original. Money back guarantee if not gluta panacea ori. Awas dengan gluta panacea palsu tiruan yang banyak dipasaran sekarang. Hanya dapat gluta panacea malaysia murah di Cantik Empire .

gluta pancea malaysia

CARA ORDER

1)Langkah 1: Gluta Panacea Harga / Gluta Panacea Price

gluta panacea harga

 

Borong Gluta Panacea Malaysia min 10: Whatsapp 01126271834

Langkah 1: Panacea Slim Harga

Panacea Slim Malaysia murah

 

Borong Panacea Slim Malaysia min 10: Whatsapp 01126271834

Langkah 1: Harga Combo: Gluta Panacea + Panacea Slim

Gluta panacea Panacea Slim murah

 

Langkah 1: Panacea Fiber Harga / Panacea Fiber Price

panacea fiber murah

 

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – CantikEmpire@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:Produk Gluta Panacea Malaysia, 3 kotak, RM195, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN.

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

PRODUK LAIN

AL Razi Skincare : AL Razi Skincare

Set Bersalin Spa & Ma : Set Bersalin Spa & Ma

Set Bersalin DHerbs : Set Bersalin DHerbs

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

  • Anonymous

    July 2, 2016 #1 Author

    Admin,blog ni ada fb page tak or insta

    Reply

  • Anonymous

    June 15, 2017 #3 Author

    Hello, tumpang tanya. Kalau sedang mengambil ubat darah tinggi boleh tak ambik gluta pancea?

    Reply

    • admin

      July 5, 2017 #4 Author

      ada sakit kronik bleh mintak nasihat doctor dlu ambil sebarang supplement

      Reply

Your email address will not be published.