Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

Ekstrak Belacak Original | minyak belacak besarkan payudara | khasiat minyak belacak untuk wanita Ekstrak Belacak Original | minyak belacak besarkan payudara | khasiat minyak belacak untuk wanita
5
Ekstrak Belacak Original | minyak belacak besarkan payudara | khasiat minyak belacak untuk wanita | minyak belacak original | ❎Malas Telan Pil ❎ Malas... Ekstrak Belacak Original | minyak belacak besarkan payudara | khasiat minyak belacak untuk wanita

Ekstrak Belacak Original

Ekstrak Belacak Original | minyak belacak besarkan payudara | khasiat minyak belacak untuk wanita | minyak belacak original |

❎Malas Telan Pil
❎ Malas Pantang
❎ Payudara Kecik
❎ Payudara Kendur
❎ Punggung Jatuh
❎ Puting Tenggelam
❎ Payudara Tidak Sama Size
❎ Zakar Kecik
❎ Tidak Tahan Lama
 

KENAPA EKSTRAK BELACAK ORIGINAL SANGAT BERKESAN?

Ekstrak Belacak Original (EBO) diperbuat dari 80% PATI minyak ikan belacak yg dari segi kajian saintifik nya mempunyai bahan yg amat istimewa iaitu “stem cell”.
 
Ianya berinteraksi dgn hormon dan darah kita. Terdapat setengah orang memakan ikan belacak didapati awet muda dan bertenaga kerana pengaktifan hormon dlm badan. Oleh kerana ikan belacak susah didapati, orang dulu dulu menjadikan ia dalam bentuk minyak.
 
Setelah dikaji oleh saintis moden, Stem Cell dari ikan belacak akan dijadikan bahan commercial dan telah mula mendapat permintaan ramai. Ini kerana EBO kami telah diadun RAMUAN nya,dgn beberapa bahan asli lain (SECRET HERBS) bagi menambahkan keberkesanan serta memberi kesan cepat kepada pengguna.
 

RAMUAN / KANDUNGAN EKSTRAK BELACAK ORIGINAL ( EBO ) BY HERBHOUSE JOHOR :-

 
Pinang muda, Minyak belacak, Umbun kelapa, Dan lain ramuan turun temurun hingga 100% lengkap.
minyak belacak besarkan payudara

Cara guna minyak belacak untuk payudara | Ekstrak belacak original untuk lelaki

 

KHASIAT / KEBAIKKAN EKSTRAK BELACAK ORIGINAL ( EBO ) BY HERBHOUSE JOHOR :-

Lelaki:
Urutan atau sapuan untuk membesarkan, memanjangkan dan lebih tahan lama untuk keharmonian dalam hubungan seks (suami isteri) dapat menjaga kehidupan suami isteri dan penuh ghairah bila bersama.
 
Wanita:
boleh memontokkan serta menegangkan payudara yg kendur dan dapat menyembuhkan gejala gejala kanser payudara. Memontokkan dan menaikkan punggung. Menembamkan bibir faraj. Dan juga mengetatkan faraj
anak dara, wanita berkahwin, hamil/pregnant n breastfeed/menyusu baby juga boleh guna
 

CARA PAKAI / GUNA EKSTRAK BELACAK ORIGINAL ( EBO ) BY HERBHOUSE JOHOR :- Cara guna minyak belacak original

-Sapu saja pada bibir dan celah2 faraj serta dlm faraj waktu mlm
-3 minit urut pagi dan malam PADA punggung / payudara / zakar
 
-lepas sapu dan urutan; kalau nak bersama suami isteri tak perlu cuci dulu, kalau nak cuci pun boleh tapi lepas 1jam pakai EBO supaya EBO meresap sepenuhnya dulu
 
KESAN BOLEH DIRASAI SEAWAL 3 HARI!!
Dijamin Original
 
khasiat minyak belacak untuk wanita

Q & A EKSTRAK BELACAK ORIGINAL ( EBO ) BY HERBHOUSE JOHOR :-

1. ADAKAH EKSTRAK BELACAK ORIGINAL MENDAPAT KELULUSAN KKM DAN HALAL OLEH JAKIM?

 
Tiada kelulusan kkm dan halal kerana produk ini adalah produk jenis homemade.
Namun begitu, hq herbhouse johor menjamin bahan bahan dalam produk ini adalah 100 peratus herba tradisi orang melayu sahaja.
Untuk makluman anda, hq herbhouse johor adalah syarikat bumiputera 100 peratus.
 

2. BERAPA LAMA PENGGUNAAN 1 BOTOL EKSTRAK BELACAK ORIGINAL?

Satu botol produk ini boleh bertahan selama 30 hari (penggunaan 2 kali sehari). Berat kandungan minyak dalam 1 botol produk ini adalah 15 ml.
 

3. ADAKAH EKSTRAK BELACAK ORIGINAL SESUAI DIGUNAKAN KETIKA PERIOD (HAID)?

Ya, boleh digunakan ketika period. Tiada masalah.
 

4. ADAKAH EKSTRAK BELACAK ORIGINAL SESUAI DIGUNAKAN OLEH WANITA BUJANG, IBU MENYUSU & WANITA HAMIL?

Ya, produk ini sesuai digunakan oleh wanita bujang, ibu menyusu dan wanita hamil.
– Cuma kepada ibu menyusu, pastikan minyak ekstrak belacak original tidak disapu pada puting (nipple) payudara anda.
-kalau pregnant / hamil tak boleh pakai kat lubang faraj
 

5. BERAPA LAMA KESAN PERUBAHAN PADA PAYUDARA?

Insyallah, kebiasaannya dalam masa 3 hari pertama dan ke atas, sudah ada perubahan awal pada payudara anda.
Kesan perubahan awal biasanya adalah rasa sakit berdenyut denyut pada payudara, bra yang dipakai terasa sendat dan lain lain.
Kami syorkan anda lakukan ukuran saiz tubuh dan saiz cup (berdasarkan cara ukur saiz bra) sebelum dan selepas anda mencuba produk ini untuk memastikan sejauh mana keberkesanan produk ini pada payudara anda.Use johor
 
Soalan Femes dari Cust EBO:
📍Kalau Kerap Guna Breast tak terlebih besar ke nanti?
➡Jawapan:
Tiap body ada limit pembesaran,klu dah sampai limit ia akan maintain dan kekal mekar,Jadi kita boleh Sapu dan Urut untuk bagi up dan kekal montok 😍😘
 
📍Berapa lama kesan boleh dilihat?
➡Jawapan:
Kesan adalah seawal 3 hari penggunaan mengikut hormon masing-masing. Ada pelanggan baru guna sehari dah berkesan. Ada pula dah habis sebotol, baru dapat kesan..
MENGAPA?? Setiap hormon & ketebalan kulit kita adalah berbeza dan mempengaruhi kadar resapan minyak EBO terhadap kulit.
 
📍 ASET dah besar,boleh ke saya guna EBO ni?
➡Jawapan:
Boleh.Tak ada masalah. Cara penggunaan boleh diamalkan 1x kali seminggu atau 2x kali seminggu untuk kekalkan bentuk ASET.
 
 
💕Apa istimewanya EBO ni ialah, LELAKI DAN PEREMPUAN boleh guna. Dari seusia 18 tahun keatas. Ada pelanggan yang usia 50an dah cuba EBO ni, dan kesannya mengalahkan anak dara. Payudara yang kendur dah kembali anjal dan montok.
Dah tau khasiat ekstrak belacak original dan cara pakai ekstrak belacak original now kita tengok ekstrak belacak original testimoni pilihan dia pula

Ekstrak belacak original testimoni

Ekstrak belacak original testimoni

Testimoni ekstrak belacak original

Testimoni ekstrak belacak original

Ekstrak belacak original review

Ekstrak belacak original review

Testimoni minyak belacak

Testimoni minyak belacak

Minyak belacak testimoni

Minyak belacak testimoni

Minyak belacak review

Minyak belacak review

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.
Dapatkan ekstrak belacak original murah disini..dan pastinya ekstrak belacak original. Money back guarantee if not Original. Berhati-hati dengan minyak belacak tiruan..minyak belacak bahaya ialah yang fake.

CARA ORDER

1)Langkah 1: Harga Ekstrak Belacak Original / Ekstrak Belacak Original Price

RM 55 SM / RM60 SS
FREE POSTAGE
(20 ml)

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – CantikEmpire@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Nama Produk,Kuantiti Produk,Jumlah Bayaran,Tarikh, Masa,Nama, Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Contoh:Produk Ekstrak Belacak Original,1 Bottle,RM55, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. 0123456789

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published.