Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

Dtrim.com | D Trim original | Ubat Kurus | Dtrim Testimoni | Dtrim Review 2017 Dtrim.com | D Trim original | Ubat Kurus | Dtrim Testimoni | Dtrim Review 2017
5
  Dtrim.com | D Trim original | Ubat Kurus | Dtrim Testimoni | Dtrim Review 2017 Mempunyai masalah berat badan??..Obesiti??.. suka makan di waktu... Dtrim.com | D Trim original | Ubat Kurus | Dtrim Testimoni | Dtrim Review 2017

 

dtrim

Dtrim.com | D Trim original | Ubat Kurus | Dtrim Testimoni | Dtrim Review 2017

Mempunyai masalah berat badan??..Obesiti??..
suka makan di waktu malam??..kerap kali makan??..masalah perut buncit??..
Ingin kelihatan RAMPING,KURUS dan PERUT BUNCIT hilang??..
Sekiranya anda mengalami salah satu masalah berikut..anda patut mencuba DTRIM..tiada kesan sampingan dan yg pasti 100% SELAMAT DI GUNAKAN..
 

KANDUNGAN DTRIM SLIMMING EXPERT

Mannitol
Grape Juice Powder
Blueberry Juice Powder
Inulin. Garcinia Cambogia
Guarana Extract
Bitter Orange Extract and
Alfalfa Extract
 d trim

D Trim Manufactured by:

DTrim Slimming Expert A 100%
Natural Ingredients Wellness Product.
Manufactured In Los Angeles “B.C” U.S.A
(Leyter Nutritional Products Co. LTD).
It function for BURNING FAT,
SUPPRESS APPETITE,BOOST ENERGY.
 d trim original

Dtrim Original | Dtrim.com | D Trim original

D Trim mempunyai komposisi bahan yang sangat sempurna. Tidak memiliki unsur-unsur zat kimia berbahaya sehingga memberi kesan sampingan kepada pengguna. D Trim juga dapat membantu mengaktifkan sel-sel dalam tubuh dan membantu menghilangkan pengumpulan toksin yang ada didalam badan selama ini sekaligus menjadikan tubuh sihat dan bertenaga.
Ini membuktikan bahawa Dtrim obesity solution memiliki fungsi sebagai suplemen untuk menurunkan berat badan dengan bertindak membakar lemak-lemak yang berlebihan dan berkesan membentuk di bahagian tangan, punggung dan peha di mana kedudukan lemak yang mudah berkumpul. Tiada kesan sampingan seperti cirit-birit dan alahan.
 

CARA MAKAN DTRIM:

✔1 biji sebelum sarapan dan minum segelas air putih. Jangan sekali-kali mengambil 2 biji. Makan macam biasa, tak perlu berdiet. Hanya banyakkan minum air putih (MIN 3 LITER).
✔Untuk kesan yang lebih cepat & lebih baik, elakkan minuman berkafein & alkohol.
✔(BAGI YANG ADA GASTRIK, BOLEH AMBIL SELEPAS MAKAN)
 

Nota Penting/Tips D Trim Ubat Kurus

1. Wajib 2-3 liter sehari wajib sangat!
2. Jangan minum minuman sejuk atau berais
3. Kurangkan portion nasi
4. Lakukan senaman 30 minit hujung minggu
5. Kalau rasa pening sedikit akibat terlalu banyak minum air kosong dan kurang makan, ambil sedikit benda manis untuk elakkan kekurangan gula dlm badan
Kesan setiap individu adalah berbeza kerana kadar lemak(lemak lama atau lemak baru) & kadar metabolisma berbeza setiap org

Cara makan Dtrim Usa di bulan Ramadhan/Puasa?

Disyorkan Ambil dtrim selepas berbuka, lebih kan pengambilan air suam dan elakkan ais

 

PERATURAN DAN PANTANG LARANG DTRIM:

✔Tidak sesuai bagi golongan : Anemia
✔Masalah ginjal
✔Mempunyai penyakit jantung (koronari), darah tinggi dan penyakit cerebrovascular
✔ Ketagih dadah, ubat dan alkohol
✔Mempunyai masalah hyperthyroidism dan hati
✔Berumur kurang 18 tahun dan melebihi 60 tahun
✔Mengambil supplement atau ubat-ubatan pelangsingan yang lain
 

KEBAIKAN DTRIM:

1 – 7 Hari: –
✔Otot-otot mula melembut
✔Lemak badan mula terbakar
✔Tingkat keyakinan untuk menurunkan berat badan.
 
7 – 15 Hari:-
✔Lemak badan terbakar dengan banyak.
✔Berat badan mula turun.
d’trim slimming capsule Pengurangan saiz di pinggang, perut dan bahagian punggung.
 
1 Bulan:-
dtrim ubat kurus MemBentuk badan dan kulit kelihatan menawan dan menarik.
kesan dtrim slimming Badan jadi langsing dan nampak “sexy”.
kelebihan dtrim.com Berat badan turun dengan ketara.
 

KEISTIMEWAAN DTRIM

 
✔SANGAT MUDAH ditelan.. 1 biji sehari
✔Penurunan PANTAS
✔Tak Perlu BERSENAM
✔Halal
✔Tiada bahan2 terlarang
dtrim halal
 
Mempunyai Sijil Halal drpd “THE ISLAMIC FOOD AND NUTRITION COUNCIL OF AMERIKA”
dtrim kkm
Mempunyai SIJIL LABTEST drpd ACUMEN SCIENTIFIC LAB yg di iktiraf oleh dtrim kkm/ d trim kelulusan kkm
Dtrim slimming side effects ? 100% SELAMAT,BEBAS RACUN dan BAHAN TERLARANG
PRODUK DI IMPORT 100% drpd Dtrim USA Original
 

Peringatan:Beli Dtrim Original sahaja..jangan Terbeli Dtrim Tiruan @ Dtrim Fake

Produk D trim ORIGINAL mesti ada ciri-ciri seperti berikut:
1. Sticker diatas tutup botol mesti tertulis..www.d-trim.com.
2. Mempunyai nombor 12 digit yang boleh didapati apabila anda mengores ‘anti-fake code’ pada sticker diatas.
3. Nombor 12 digit tadi boleh disahkan keasliannya di website www.d-trim.com.
 dtrim original
Jika anda membeli produk D trim dan tidak mempunyai ciri-ciri sepert diatas, itu adalah D trim TIRUAN.
dtrim usa dan dtrim usa.net adalah dtrim bahayadtrim fake semestinya dtrim slimming bahaya. Marilah kita war2kan agar semua pengguna tidak tertipu. dtrim usa bahaya
Dtrim usa fake

dtrim fake

 dtrim original vs fake

dtrim original vs fake

 

Dtrim original and fake

Dah tau khasiat D trim dan cara makan Dtrim now kita tengok Testimoni pilihan dia pula

Testimoni Dtrim

Dtrim Testimoni

 

Dtrim Testimoni

Testimoni Dtrim

 

Dtrim Review

Dtrim Review

 

Testimoni D Trim

Testimoni D Trim

 

D Trim Testimoni

D Trim Testimoni

 

D Trim Review

D Trim Review

 

Dtrim obesity solution testimoni

dtrim obesity solution testimoni

Testimoni dtrim obesity solution

testimoni dtrim obesity solution

Dtrim obesity solution review

dtrim obesity solution review

Dtrim.com testimoni

dtrim.com testimoni

Testimoni dtrim.com

testimoni dtrim com

Dtrim.com review

dtrim.com review

Dtrim slimming testimoni 

dtrim slimming testimoni

Testimoni dtrim slimming

testimoni dtrim slimming

Dtrim slimming review

dtrim slimming review

 

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.
Dapatkan Dtrim murah disini..dan pastinya Dtrim Original. Money back guarantee if not Original. Awas dengan dtrim tiruan..pastikan dtrim com original baru beli. Dapatkan dtrim malaysia Di Cantik Empire semestinya dtrim ori. d trim obesity solution bahaya ialah yang tiruan.

DTRIM BARU /DTRIM NEW UPGRADE SEP 2016

CHECK CODE ORIGINAL DEKAT D-TRIM2013.com ( Website D-trim.com server error)

dtrim baru

dtrim new upgrade update

 

 

D-TRIM.COM & D-TRIM2013.COM

DUA2 ADALAH ORIGINAL. YG LATEST ADALAH DTRIM2013.COM. WARNA KAPSUL SAMA IAITU MERAH PUTIH.

Batch latest ni sticker tu tukar letak www.d-trim2013.com sbb sejak website kna hack aritu link www.d-trim.com tu xblh buka so  tukar link tu www.d-trim2013.com
Tp website still website yg sama xde apa yg berubah

The other reason tukar sticker tu www.d-trim2013.com sbb memudahkan cust beli check thru link ni xdelah dorg buka link lama tu xblh then check dkt fake website dtrim.usa tu

perbezaan Dtrim ORIGINAL dgn Dtrim FAKE senang je.

First, website ORIGINAL hanya ada satu je : www.d-trim.com but after website kena hack link change to www.d-trim2013.com

Yg lain tu semuanya FAKE. Jadi setiap atas penutup botol Dtrim ORIGINAL hanya akan tertulis website www.d-trim.com now replace with link www.d-trim2013.com (still same website only link change)

Second, setiap atas penutup botol Dtrim ORIGINAL mesti ada anti fake code dimana bila digores mesti ada 12 nombor shj. Nombor shj xde campur2 huruf ke apa ke. Hanya 12 nombor shj yg hanya boleh digunakan utk check dlm website www.d-trim.com (now change to link www.d-trim2013.com

dtrim2013

CARA ORDER

1)Langkah 1: Harga Dtrim/ d’trim harga/dtrim slimming price

Harga Dtrim Murah

dtrim original murah dtrim anti fake code dtrim.com murah
Borong D-Trim.com Original min 20 Botol : Whatsapp 01126271834

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – CantikEmpire@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://dtrim.wasap.my

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://dtrim.wasap.my

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Nama Produk,Kuantiti Produk,Jumlah Bayaran,Tarikh, Masa,Nama, Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Contoh:Produk D-trim.com,6 botol,RM195, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. 0123456789

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

  • sitinuraiin

    October 2, 2016 #1 Author

    Hi… can i know how can i purchase dtrim,trutox and gluatcaps..

    Reply

    • admin

      October 3, 2016 #2 Author

      Hi..yes can ..Wasap for order 01126271834

      Reply

  • Anonymous

    October 4, 2016 #3 Author

    Boleh ambil dtrim tak kalau rancang untuk mengandung?

    Reply

    • admin

      October 5, 2016 #4 Author

      boleh xde masalah

      Reply

      • Anonymous

        November 22, 2016 #5 Author

        Btl ke ble…xmganggu ke sis..

        Reply

    • Anonymous

      December 8, 2016 #6 Author

      Saya mmg makan dtrim..tp baru disahkan mengandung..bolehkah saya teruskan mkn dtrim??

      Reply

      • Anonymous

        December 8, 2016 #7 Author

        Maksud saya semasa mengandung..boleh,tak,saya teruskan,mkn dtrim..

        Reply

      • admin

        December 11, 2016 #8 Author

        Kna stop mkn dtrim..termasuk apa saja ubat kurus xbleh mkn semasa mengandung

        Reply

  • Anonymous

    October 18, 2016 #9 Author

    Nak Fb dan ig admin .bulih?

    Reply

    • admin

      October 22, 2016 #10 Author

      Xde fb n Ig

      Reply

  • Anonymous

    October 22, 2016 #11 Author

    Klo period boleh ambil ke dtrim ni?

    Reply

    • admin

      November 25, 2016 #12 Author

      Ya Blh ambil dtrim ketika period

      Reply

  • Anonymous

    October 23, 2016 #13 Author

    Stop makan naik blik tak tubuh

    Reply

    • admin

      November 3, 2016 #14 Author

      kalu lepas stop..makan tak control blek..mesti la naik berat bdn anda..apa ubat kurus pun sama

      Reply

  • Anonymous

    November 26, 2016 #15 Author

    Cod area seremban ada tak?

    Reply

    • admin

      November 30, 2016 #16 Author

      xde..smua pakai pos

      Reply

  • Anonymous

    December 7, 2016 #17 Author

    http://www.d-trim.com tak boleh masuk, mengapa?

    Reply

    • admin

      December 11, 2016 #18 Author

      Check code dekat d-trim2013.com

      Reply

    • Anonymous

      December 23, 2016 #19 Author

      Hi ada perubahan x dgn mengambil dTrim baru ni?

      Reply

  • yan

    December 29, 2016 #20 Author

    Dtrim ada packing lama tak ?

    Reply

    • admin

      January 1, 2017 #21 Author

      Tak de dah dtrim packing lama

      Reply

  • Zara

    January 7, 2017 #22 Author

    Sesuai tidak pd ibu yg sedang menyusukan anak.

    Reply

    • admin

      January 11, 2017 #23 Author

      Tidak sesuai

      Reply

Your email address will not be published.