Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

Dianz Vitamin C & E | Dian Vitamin | Dianz Vitamin Testimoni | Dianz Vitamin Review Dianz Vitamin C & E | Dian Vitamin | Dianz Vitamin Testimoni | Dianz Vitamin Review
5
  Dianz Vitamin C & E |Dian Vitamin 2017 Nak cantik dan menawan??? Nak flawless??? Meh sini try dianz vitamin   Hisap hisap je... Dianz Vitamin C & E | Dian Vitamin | Dianz Vitamin Testimoni | Dianz Vitamin Review

 

dianz vitamin

Dianz Vitamin C & E |Dian Vitamin 2017

Nak cantik dan menawan???
Nak flawless???
Meh sini try dianz vitamin
 
Hisap hisap je terus cantik. senangkan? tunggu apa lagi?? dapatkan sekarang !! DIANZ VITAMIN C & E EXTRA PEARL
 dianz

Dianz

Produk Malaysia yang terawal menggunakan kolagen dari sumber ikan talapia sebagai alternatif kepada kolagen rumpai laut.
 dianz vitamin c & e

Dianz Vitamin C & E

Berperisa Berry yang sedap !!
boleh kunyah n hisap je
dian vitamin

Dian Vitamin

Di dalam setiap tablet dian vitamin mengandungi 6550mg:

1000mg Vitamin C daripada oren :

– menyinkirkan toksik dalam badan
– Melancarkan sistem perkumuhan
– Merawat jerawat, jeragat dan parut.
.

1000mg Vitamin E daripada maqui berry :

– Sangat tinggi khasiatnya – Melembapkan kulit
– Mengecilkan liang roma yang terbuka
– Mencegah kanser
.

2000mg Pure Collagen dari ikan talapia :

-Tidak menggunakan rumpai laut kerana kebanyakkan orang alah pada makanan laut (seafood)
– Sesuai untuk orang yang alergik makanan laut
– Menghasilkan kulit yang lembut dan gebu.
.

2000mg Glutathione :

– Memutihkan kulit seluruh badan (kesan dapat dilihat dalam tempoh 2 minggu pertama dan perlu minum banyak air)
– Memudarkan parut jerawat, jeragat dan kulit menjadi halus serta lembut. .

550mg tambahan serbuk mutiara@pearl booster

– utk lbeh cpt cerah
– extra pearl akan membuat vitamin serap lbeh cpt
– kulit lebih glowy dan berseri -memcptkan penumbuhan sel kulit baru. .
 
dianz vit c

Dianz Vitamin C

Lelaki dan perempuan sesuai untuk mengamalkan Dianz Vitamin C
Ibu mengandung dan menyusukan baby pun boleh mengamalkan Dian Vitamin
vitamin dianz

 

Vitamin Dianz

botol baru Dian Vitamin C dengan berwarna purple solid
tablet tulisan D
Label shining 3D
** untuk elak dianz vitamin tiruan/ fake
 dianz vitamin c

Dianz Vit C

kuantiti Dian Z Vitamin

30 biji
 

Cara Makan Dianz Vitamin

1 biji sehari selepas makan
@
2biji sehari utk untuk cara memutihkan kulit dengan cepat
dian z vitamin

Dian Z Vitamin

Siapa yang boleh makan Dian Z Vitamin ni.

✔️Untuk lelaki mahupun wanita
✔️berusia 16 tahun ke atas.
✔️Wanita dalam period 
✔️Wanita mengandung 
✔️Wanita dalam pantang 
✔️Wanita menyusukan bayi 
 produk dianz

Produk Dianz

Kelebihan Dianz vitamin yang baru :

✔️ lebih sedap
✔️ada tambahan serbuk mutiara@pearl booster utk lebih cepat kulit cerah
✔️extra pearl akan membuat vitamin serap lebih cepat
✔️kulit lebih glowy dan berseri
✔️mempercepatkan penumbuhan sel kulit baru
dian vitamin c

Dian Vitamin C

KEBAIKAN DIANZ VITAMIN C & E

✔ Memutihkan seluruh badan
✔ Melembabkan kulit
✔ Mencantikkan kulit
✔ Merawat jerawat, jeragat dan sel kulit mati
✔ Gabungan daripada extra berry.
✔ Menghasilkan vitamin C & E dan menggunakan collagen dari sumber ikan tilapia.
✔ Tidak memberikan kesan alahan jika anda alergik kepada seafood seperti collagen marine.
✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan 16 TAHUN KE ATAS.
✔ Ibu mengandung dan menyusu boleh ambil.

 Dah tau khasiat dianz vitamin terbaru dan cara makan dianz vitamin c & e baru now kita tengok Testimoni dianz vitamin pilihan dia pula

Dianz Vitamin Testimoni

Dianz Vitamin Testimoni

Testimoni Dianz Vitamin

Testimoni Dianz Vitamin

 

Dianz Vitamin Review

Dianz Vitamin Review

 

Dianz Testimoni

Dianz Testimoni

 

Testimoni Dianz

Testimoni Dianz

 

Dianz Review

Dianz Review

 

Dian Vitamin Testimoni

Dian Vitamin Testimoni

 

Testimoni Dian Vitamin

Testimoni Dian Vitamin

 

Dian Vitamin Review

Dian Vitamin Review

 

Dianz Vitamin C Testimoni

Dianz Vitamin C Testimoni

 

Testimoni Dianz Vitamin C

Testimoni Dianz Vitamin C

 

Dianz Vitamin C Review

Dianz Vitamin C Review

 

Vitamin Dianz Testimoni

Vitamin Dianz Testimoni

 

Testimoni Vitamin Dianz

Testimoni Vitamin Dianz

 

Vitamin Dianz Review

Vitamin Dianz Review

 

 Dian’z vitamin c & e testimoni 

dian'z vitamin c & e testimoni

Dianz vitamin c & e testimoni

dianz vitamin c & e testimoni

Dianz vitamin c & e review

dianz vitamin c & e review

Testimoni dianz vitamin c dan e

testimoni dianz vitamin c dan e

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

SOALAN YANG SELALU DIAJUKAN BERKENAAN DIANZ VITAMIN 2017

1. kalau kita stop ambil Dianz vit C & E ni.adakah ada efek buruk ?n apa akan terjadi apa kulit kita?

:kalau stop dianz vitamin c & e extra pearl tidak akan beri kepada anda seperti jerawat atau jeragat .tetapi kulit yang putih dan bersih mungkin akan kembali kusam..sbb zat2 vitamin dalam badan telah berkurang..tnya knp diri anda.jika produk yg baik utk tubuh anda knp perlu berhenti ?
 

2. Berapa lama untuk melihat kesan selepas ambil Dian vitamin C & E ni ?

: Depend atas metabolisme masing2.ada yang cepat ada yang lambat. Paling cepat 3hari.paling lambat 3bulan. So jgn baru makan dianz vitamin c dan e sebulan dah give up ye
 

3 . boleh campur makan vitamin lain jika makan Dian vitamin C & E ?

jarak kan pengambilan selama 3-4 jam
 

4. Perlu ke pantang apa2 untuk ambil Dianz vitamin C & E ni ? seperti kafein,seafood?

: ya anda perlu elakkan kafien dan air karbonat utuk kesan yang lebih cepat tetapi anda bleh ambil seafood seperti biasa.vitamin ini mggunakan collagen ikan talapia. tidak meberi alahan kepada individu yang alahan seafood
 

5.Dianz Vitamin C & E ni sesuai untuk semua peringkat umur ke?

: Sesuai .sy syokan untuk wanita yang sudah balgih.. kalau belum baligh masih kanak2. Agak tidak sesuai.hormon pun masih muda remaja.. 16tahun dan ke atas.selalunya umur 40an da stat ada jeragat.stil boleh makan.untuk pudar kan jeragat.
 

6. Dian Vitamin C & E ni untuk muka je ke?

: Vitamin C ni bertindak sama rata pada keseluruhan badan kita jgk. Dianz Vitamin c & e ini akan cair.dan akan salur melalui darah..mana mungkin darah pergi kt muka je kan ? Takkan muka kita je nak putih licin cantik berseri kan? Badan kita pun juga nak putih cantik berseri juga. Betol x?
 

7. Dianz vitamin C & E ni mengemukkan tak ?

: Hoho kalau ia mengemukkan .SAYA org pertama yang cabut lari dulu. Hehe ia tidak mengemukkan.
 

8. mengandung dan menyusu boleh ambil ke Dianz vitamin C & E ni ?

: ye boleh utk ibu menyusu dan mengandung, tetapi jika anda ragu2..anda boleh bawa vitamin berjumpa doctor untuk kepastian.. keselamatan baby Adalah yang utama kan ?
 

9. Tengah berpantang boleh makan ke Dianz ?

: boleh tetapi pendapat sy tak galakkan.sebab anda makan bersama jamu yang panas..lada hitam.so habiskan pantang anda dulu..hanya 44 hari kan.
 

10. MENOPAUSE , adakah selamat untuk saya makan Dianz vit C & E ini ?

: Iya, selamat dan disarankan untuk memakan vitamin ini kerana ia menstabilkan hormon bagi masalah yang di alami oleh sesetengah wanita yang tengah menopause.
 

11. Darah tinggi, kencing manis ,sakit jantung boleh ambil Dianz Vitamin?

Jika melibatkan ubat doctor..sila rujuk doctor anda telebih dahulu .
 

12. Waktu datang bulan (period) boleh makan vit c tak?

: Datang bulan boleh ambil mcm biasa.tiada masalah
 

13. saya ambil pil perancang.. boleh ke ambil vitamin ni ?

yea boleh 🙂

14. Dianz vitamin tak berkesan ? dianz vitamin ok ke?

Berkesan ke tidak tu bergantung kepada pada kadar metabolisma dan badan setiap individu. Tempoh yang diperlukan berbeza..semua bergantung pada tubuh masing-masing. Ikut semua nasihat dan petua dari kami..Berusaha dulu kemudian tawakal. Apa yang boleh cakap..KENA CUBA..Try dianz vitamin extra pearl.

15. Keburukan dianz vitamin/Kesan sampingan dianz vitamin?

InsyaAllah takde sebab bahan yg digunakan adalah 100% semulajadi dari bahan terpilih. Pastikan dianz vitamin ori.

 16. Dianz vitamin c extra pearl halal ? dianz vitamin kkm?

Yea , pasti halal, product bumiputra dan di buat di kilang bertaraf GMP, dan di luluskan oleh kementerian kesihatan sebagai makanan tambahan .

dianz vitamin kkm

Q:Cara makan Dianz vitamin di bulan Ramadhan/Puasa?

Disyorkan Ambil dianz vitamin selepas berbuka, lebih kan pengambilan air suam dan elakkan ais
dianz vitamin 2017

NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ – KULIT KETIAK CERAH DALAM MASA 7 HARI

NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ

 dianz nano lightener cream

Dianz Nano Lightener Cream

Muka putih bersih dan kulit badan mulus namun masih dibelenggu dengan masalah kesan hitam di ketiak dan hitam di celah peha!!
Walaupun kedudukannya sulit dan tersembunyi tetapi kesan gelap ini mencacatkan penampilan dan membuatkan wanita berasa rendah diri terutama bagi golongan yang gemar mengenakan pakaian tidak berlengan. NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ mampu mengembalikan keyakinan anda untuk tampil menawan!!! Usah berlengah lagi, jom cantikkan diri!
 

KANDUNGAN BAHAN DALAM NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ

 
Water, Glycerin, Propylene Glycol, Ceteth-20, Cyclopentasiloxane, Jojoba Oil, DL-Tocopheryl Acetate, Lactic Acid, Allantoin, Linoleic Acid, Titanium Dioxide, Kojic Acid, Caprylyl Glycol, Aloe Vera Extract, Sodium Polyacylates
 

KEISTIMEWAAN NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ

✔ Kesan seawal 7 hari
✔ Memutihkan masalah utama wanita
✔ Sesuai untuk semua peringkat umur
✔ Digunakan di bahagian ketiak, celahan miss v, siku dan lutut (tidak di galakan sapu di bahagian dada)
✔ Krim unik tanpa bahan kimia (perlu di simpan di dalam peti ais) untuk kekal lama. Jika tidak disimpan di dalam peti ais pon boleh tapi kemungkinan lebih cepat krim bertukar warna.
✔ Selepas dibuka, krim perlu dihabiskan dalam masa 1 bulan maksima 2 bulan sebelum krim bertukar kehitaman (natural based memang begitu perlu dihabiskan segera)
✔ Tiada bau-bauan
✔ Krim berwarna light purple
✔ KKM approved
 

CARA GUNA NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ

✔ Sapu nipis 2 kali sehari selepas mandi di kawasan bermasalah (gelap)
✔ Tak perlu di bilas
✔ Boleh memakai deodorant selepas menggunakan krim ini
✔ Berat 10 gm

 Dah tau kebaikan Dianz Nano Lightener Cream dan cara pakai Dianz Nano Lightener Cream now kita tengok Testimoni Dianz Nano Lightener Cream pilihan dia pula

Dianz Nano Lightener Cream Testimoni

Dianz Nano Lightener Cream Testimoni

Testimoni Dianz Nano Lightener Cream

Testimoni Dianz Nano Lightener Cream

Dianz Nano Lightener Cream Review

Dianz Nano Lightener Cream Review

Nano Lightener Cream Dianz Testimoni

Nano Lightener Cream Dianz Testimoni

Nano Lightener Cream Dianz Review

 Nano Lightener Cream Dianz Review
*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

Q & A MENGENAI NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ

 

Q : Apa itu NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ?

A : Krim berwarna light purple tanpa bau-bauan berasaskan natural untuk mencerahkan bahagian gelap seawal 7 hari
 

Q : Berapa lama 1 botol NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ boleh tahan?

A : 1 botol / 10gm boleh di gunakan maksima 2 bulan jika disimpan di dalam peti ais (contoh tempat telur) selepas dibuka
 

Q : Saya tiada peti ais, bagaimana ya?

A : Anda boleh menggunakan seperti biasa tetapi jika TIDAK disimpan di dalam peti ais, ketahanan krim mungkin bertahan 1 bulan sahaja berbanding di dlm peti ais (2 bulan)
 

Q : Saya beli kuantiti yang banyak 20 – 30 botol. Perlu ke simpan semua di dalam peti ais?

A : TIDAK. Hanya perlu di simpan di dalam peti ais selepas krim di buka
 

Q : Macam mana cara menggunakan NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ?

A : Sapukan nipis di bahagian miss v (celah paha dan permukaan), ketiak, lutut, siku atau di bahagian gelap 2 kali sehari selepas mandi. Tidak perlu di bilas / basuh
 

Q : Lelaki boleh pakai tak NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ?

A : Boleh digunakan LELAKI DAN WANITA SEAWAL usia bayi
 

Q : Baby boleh gunakan tak?

A : Ya, boleh digunakan pada baby (contoh lutut hitam akibat merangkak)
 

Q : NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ boleh disapu di bahagian mana ??

A : Lutut, siku, buku lali, celah2 miss V, ketiak dan kawasan gelap berdaki. Ia tidak sesuai utk parut dan bibir gelap
 

Q : Boleh digunakan oleh ibu mengandung dan menyusu?

A : Ya tetapi tidak digalakkan sapu di bahagian dada (nyusu bayi)
 

Q : Selepas menggunakan NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ. boleh tak saya menggunakan deadorant?

A : Ya. Anda boleh memakai deadorant selepas menggunakan NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ. Tidak perlu basuh atau bilas
 

Q : Adakah NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ mendapat kelulusan KKM?

A : Ya ADA. NOT150603581K
 

Q : Adakah krim ini boleh digunakan ketika solat? Perlukah saya membasuhnya?

A : TIDAK. Ia 100% halal
 

Q : Adakah NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ akan membuatkan bulu saya gugur?

A : TIDAK, krim ini tidak menggugurkan bulu
 

Q : Saya mempunyai kulit yang sensitif /ezcema, boleh tak saya menggunakannya?

A : Tidak digalakan jika kawasan yang ingin anda sapu sudah sedia mengelupas
 

Q : Adakah boleh digunakan di bahagian muka?

A : Tidak digalakkan
 

Q : Apakah bahan2 NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ? Adakah ia mempunyai kimia paraben?

A : TIDAK. Bahan yang terkandung dalam NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ ialah Water, Glycerin, Propylene Glycol, Ceteth-20, Cyclopentasiloxane, Jojoba Oil, DL-Tocopheryl Acetate, Lactic Acid, Allantoin, Linoleic Acid, Titanium Dioxide, Kojic Acid, Caprylyl Glycol, Aloe Vera Extract, Sodium Polyacylates
 

Q : Saya menggunakan NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ dan kulit saya menjadi gatal?

A : Bahan di dalam krim tidak sesuai / alergik untuk anda. Berhenti mengunakannya serta merta
 

Q : Adakah kulit saya akan menjadi gelap semula selepas berhenti menggunakan NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ / Adakah saya perlukan NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ sepanjang hidup saya ?

A : TIDAK. Anda boleh berhenti menggunakan NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ selepas anda berpuas hati dengan result nya dan kulit anda akan kekal cerah jika anda kurang bercukur

DIANZ VITAMILK BOOSTER | MILK BOOSTER SUPPLEMENT | MILK BOOSTER TERBAIK

dianz vita milk booster

Mengalami masalah susu badan tiada??
Stress sebab susu kurang?? Susu tak pekat??
Jom cuba DIANZ VITAMILK BOOSTER!!
Pastinya selepas mencuba,,anda akan merasakan perubahan yang sangat ketara!!
 

KANDUNGAN BAHAN UTAMA DIANZ VITAMILK BOOSTER

 
OMEGA 3
✔ Adalah penting untuk pembinaan otak dan minda bayi
 
KOLAGEN IKAN
✔ Dapat membantu mengekalkan ketegangan kulit wanita yang hamil
Membantu mengurangkan rekahan kulit
 
APRICOT DAN DELIMA
✔ Memberi antioksidan yang secukupnya kepada wanita hamil dan para ibu untuk kelihatan bertenaga
 
MADU
✔ Dapat meningkatkan pergerakan usus dan meningkatkan selera makan
 

FUNGSI UTAMA DIANZ VITAMILK BOOSTER

✔ Meningkatkan pengeluaran susu badan
✔ Menambahkan tenaga
✔ Menguatkan rahim
✔ Menegangkan payudara dan punggung
✔ Kulit menjadi lembut
✔ Muka berseri dan ‘pinky’
✔ Awet muda
✔ Menyihatkan badan dan dijauhkan penyakit
 

SIAPA YANG PERLU CUBA DIANZ VITAMILK BOOSTER

✔ Wanita yang merancang untuk hamil
✔ Wanita mengandung
✔ Wanita yang sedang berpantang
✔ Wanita yang menyusukan anak
 

KEBAIKAN UNTUK WANITA YANG BERSEDIA UNTUK MENDAPAT ZURIAT

✔ Bersedia untuk mempunyai tubuh yang baik untuk hamil
✔ Mengekalkan keseimbangan hormon ketika mengandung
✔ Menguatkan rahim
 

KEBAIKAN UNTUK IBU YANG MENGANDUNG DAN MENYUSUKAN BAYI

✔ Meningkatkan pengeluaran susu ibu 2 kali ganda
✔ Membekalkan keseimbangan nutrisi kepada wanita yang bersedia untuk melahirkan anak
✔ Membekalkan tenaga kepada wanita yang sedang hamil
✔ Menambahkan pengeluaran susu ibu
✔ Memberi keseimbangan nutrisi kepada ibu dan bayi
 

CARA PENGAMBILAN DIANZ VITAMILK BOOSTER

✔ 1 sachet sehari selepas makan pagi
✔ Sekotak 30 sachet untuk sebulan, berperisa vanilla
✔ Koyak dan tuang di dalam mulut tanpa perlu dibancuh
✔ Jika peningkatan pengeluaran susu menjadi terlalu banyak, amalkan selang sehari
✔ Boleh dimakan bersama DIANZ VITAMIN C tetapi di ambil di waktu malam
✔ Minum air putih sekurang-kurangnya 3 liter sehari
 
NOTED : Elak waktu pengambilan ubat-ubatan/jamu dengan dianz vitamilk dalam masa yang sama. Jarakkan sekurang-kurangnya 2 jam untuk proses penghadaman lebih baik
 

Q & A DIANZ VITAMILK BOOSTER

 

Q : Cara pengambilan Dianz Vitamilk Booster?

A : 1 sachet selepas sarapan, jika cik B bengkak, makan selang sehari (bila perlu)
 

Q : Adakah Dianz Vitamilk Booster boleh dimakan bersama Dianz Vitamin?

A : Boleh. Dianz Vitamilk Booster pagi ketika sarapan manakala Dianz Vitamin malam sebelum tidur
 

Q : Siapakah yang boleh ambil Dianz Vitamilk Booster?

A : Wanita berkahwin sahaja. Ibu menyusu, mengandung dan wanita yang inginkan zuriat
 

Q : Dianz Vitamilk Booster di buat dari susu apa? Lembu atau kambing?

A : Dianz Vitamilk Booster bukan sejenis susu. VITAMILK adalah singkatan kepada VITAMIN MILK BOOSTER
 

Q : Saya makan pil perancang dan saya menyusu, adakah saya boleh makan Dianz Vitamilk Booster?

A : Boleh. Tiada masalah
 

Q : Saya menyusu dan sedang period, adakah saya boleh makan Dianz Vitamilk Booster?

A : Boleh
 

Q : Saya menyusu dan dah lama tidak datang period, adakah saya boleh makan Dianz Vitamilk Booster?

A : Boleh
 

Q : Saya dah lama tiada susu, kalau makan Dianz Vitamilk Booster boleh keluarkan susu semula?

A : Bergantung kepada demand dan supply. Kalau makan Dianz Vitamilk Booster tapi tiada hisapan atau rangsangan atau pump, macam mana susu nak proses untuk keluar!!
 

Q : Saya baru pregnant 3 bulan, adakah saya boleh ambil Dianz Vitamilk Booster?

A : Boleh diamalkan seawal 1 minggu
 

Q : Saya baru makan Dianz Vitamilk Booster tiba-tiba saya disahkan mengandung perlu ke saya berhenti mengambil Dianz Vitamilk Booster?

A : Tidak perlu berhenti. Dianz Vitamilk Booster baik untuk perkembangan ibu dan anak
 

Q : Saya pregnant 7, 8, 9 bulan boleh ke saya makan Dianz Vitamilk Booster?

A : Boleh. Dianz Vitamilk Booster untuk memberi tenaga, menguatkan rahim, menaikkan seri ibu, tidak kusam dan lemah, memberi tenaga dan bersedialah untuk susu yang meriah
 

Q : Apakah peranan atau kebaikan Dianz Vitamilk Booster kepada wanita yang inginkan zuriat ?

A : Dianz Vitamilk Booster adalah ikhtiar untuk hamil, untuk menguatkan rahim terutama ibu yang pernah gugur dan membantu menghasilkan ovum berkualiti. Dianz Vitamilk Booster adalah ikhtiar untuk hamil
 

Q : Dianz Vitamilk Booster mempunyai KKM?

A : Ya, dibawah pengkelasan makanan, Dianz Vitamilk Booster tidak perlu MAL sb ia berbentuk serbuk
 

Q : Seawal umur berapa boleh ambil Dianz Vitamilk Booster?

A : 18 tahun ke atas dan sudah berkahwin dan ibu-ibu yang inginkan zuriat dan menyusu
 

Q : Saya keguguran, boleh ke makan Dianz Vitamilk Booster?

A : Boleh sangat-sangat, untuk kuatkan dan pulihkan kondisi rahim
 

Q : Dianz Vitamilk Booster boleh mencerahkan kulit?

A : Dianz Vitamilk Booster khusus untuk memberi kesihatan kepada ibu dan anak, memberi tenaga, menaikkan seri kerana ibu-ibu yang ingin zuriat, mengandung, menyusu memerlukan tenaga untuk badan sihat. Dianz Vitamilk Booster tidak dikhususkan untuk kulit

Dianz Vitamilk Booster Testimoni

dianz vitamilk booster testimoni

Dianz Vitamilk Booster Review

dianz vitamilk booster review

Testimoni Dianz Vitamilk Booster

testimoni dianz vitamilk booster

Dianz Vitamilk Testimoni

Dianz VitaMilk testimoni

Dianz Vitamilk Review

Dianz VitaMilk review

Testimoni Dianz Vitamilk

testimoni Dianz VitaMilk

Dianz Vita milk Booster Testimoni

Dianz Vita Milk booster testimoni

Dianz Vita milk Booster Review

Dianz Vita Milk booster review

Testimoni Dianz Vita milk Booster

testimoni Dianz Vita Milk booster

 

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

Dapatkan Dianz Vitamin murah disini..dan pastinya Dianz Vitamin Original. Money back guarantee if not Original. Awas dengan Dianz Vitamin Tiruan/dianz vitamin fake.

CARA ORDER

dianz vitamin 2017

1)Langkah 1: Harga Dianz Vitamin C 2017 / Dianz Vitamin Price

RM 57.00 SM/RM 62.00 SS
(1 Botol/35 Biji)
Harga Dianz Nano Lightener Cream
RM 47.00 SM/RM 52.00 SS
(1 PC/15 GM)
Harga Dianz Vitamilk Booster
RM 72.00 SM/RM 77.00 SS
(1 KOTAK/30 SACHET)

 

HARGA COMBO DIANZ MURAH

 

dianz murah

 

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – kedaidewasa24@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk Dianz

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:Produk Dian Vitamin C,3 Botol,RM158, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN.

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

 

Like Dianz Vitamin FB : https://www.facebook.com/DianzVitaminTestimoni/

PRODUK LAIN

Olicandy Premium/Fattah : Olicandy

Nikko Placenta White : Nikko Placenta

Glutacaps Blister : Glutacaps

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Your email address will not be published.