Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

Chubby Chubby Weight Gain Milk | Chubby Chubby Weight Gain Review Chubby Chubby Weight Gain Milk | Chubby Chubby Weight Gain Review
5
Chubby Chubby Weight Gain Milk | Chubby Chubby Weight Gain Review | chubby chubby weight gain murah Anda terlalu kurus?? Kurang berkeyakinan?? Jadi bahan... Chubby Chubby Weight Gain Milk | Chubby Chubby Weight Gain Review
Chubby Chubby Weight Gain Milk

Chubby Chubby Weight Gain Milk | Chubby Chubby Weight Gain Review | chubby chubby weight gain murah

Anda terlalu kurus??
Kurang berkeyakinan??
Jadi bahan kawan melawak kerana badan sekeping bak papan?
Geram tengok wanita lain shape cantik montok SOLID?
Bertahun sakit hati diperli tubuh macam tak cukup makan?
Suami nak main cubit-cubit pun kena fikir banyak kali?
Ingin berat badan yang ideal dengan ketinggian anda??
Tak perlu fikir banyak…cepat bertindak SEKARANG!
 
Jom try chubby chubby weight gain milk..
 
Rasanya yang sedap.. Hanya bancuh dan minum.
 
Chubby Chubby Weight Gain Milk diformulasi khusus untuk membantu mereka yang sangat kurus, cengkung dan ‘aset’ yang langsung tidak menonjol (wanita). Jom ubah bentuk penampilan anda bermula dari sekarang!!!.Jangan biarkan mereka memerli anda berterusan.Bagi mereka terperanjat kaw..kaw punya dan malu sakan dengan perubahan penampilan anda yang bermula
dari hari ini!!!.Jom sama-sama rapat dan kenalkan diri anda dengan satu produk ni yang mana ia membantu anda untuk mendapatkan bentuk tubuh badan yang lebih ideal.Tunggu apa lagi..Jom buktikan kepada mereka!!!!!
 
Dengan pengambilan konsisten ia mampu mendapatkan kembali berat badan ideal, lekuk tubuh badan yang lebih menarik dan montok serta mantap bertenaga! Ramai yang sudah dapat melihat hasilnya seawal 1 kotak yang PERTAMA!
 

FUNGSI & KELEBIHAN CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN MILK :

✔ Membantu menambahkan selera makan
✔ Menaikkan berat badan ke tahap ideal
✔ Membuatkan bentuk badan lebih solid & montok
✔ Mencantikkan kulit dengan pengambilan berterusan
✔ Membantu memudarkan parut & mencerah gebukan kulit
✔ Menganjalkan juga memantapkan payudara & punggung
✔ Tinggi kalsium untuk kesihatan gigi dan tulang
✔ Mencantikkan kuku dan rambut
✔ Kekal bertenaga, cergas walau seharian bekerja
✔ Membantu memanaskan badan & melancarkan perjalanan darah
✔ Memperbanyakkan susu ibu bagi yang menyusui bayi
✔ Kesan seawal 7 hari!
 

KANDUNGAN CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN MILK

✔Susu Skim
✔Protein
✔Gula
✔Minyak Sayuran
✔Gentian
✔Rasa Coklat Semulajadi
✔10 Vitamin
✔10 Mineral
✔Soya Lesitin
 

CARA PENGAMBILAN CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN MILK

1 sachet sehari sebelum makan
 

PANTANG LARANG CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN MILK

✔Untuk hasil yang baik Minum air kosong sekurang-kurangnya 2 liter setiap hari
✔Tidur awal,Rehat secukupnya
✔Amalkan gaya hidup sihat
✔Kurangkan makanan tidak berkhasiat
✔Lemak tinggi
✔Berminyak
✔Minuman bergas
✔Minuman keras
 

Chubby Chubby Berapa Sachet

ISI KANDUNGAN :15 Sachets / box

Dah tau khasiat chubby chubby weight gain milk dan cara minum chubby chubby weight gain milk now kita tengok Testimoni chubby chubby weight gain milk pilihan dia pula

Chubby chubby weight gain milk testimoni

Chubby chubby weight gain milk testimoni

Testimoni chubby chubby weight gain milk

Testimoni chubby chubby weight gain milk

chubby chubby weight gain milk review

chubby chubby weight gain milk review

Chubby chubby testimoni

Chubby chubby testimoni

Chubby chubby weight gain review

chubby chubby weight gain review

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

Dapatkan chubby chubby weight gain milk murah disini..dan pastinya chubby chubby weight gain milk Original. Money back guarantee if not Original.

CARA ORDER

1)Langkah 1: Chubby Chubby Weight Gain Milk Harga / Chubby Chubby Weight Gain Price

chubby chubby weight gain murah

 

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – CantikEmpire@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPPDETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:Produk chubby chubby weight gain milk,5 Kotak,RM200, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. 0123456789

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

PRODUK LAIN

Auramen turbo collagen : Auramen turbo

Auramen Pomade : Auramen Pomade

Save

Save

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published.