Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

B Confident Serum Testmoni | B Confident Review | Testimoni BConfident B Confident Serum Testmoni | B Confident Review | Testimoni BConfident
5
B Confident Serum Testmoni | B Confident Review | Testimoni BConfident| B confident besarkan payudara Anda ada masalah payudara kecil, kendur dan layu? hati... B Confident Serum Testmoni | B Confident Review | Testimoni BConfident
B Confident Serum

B Confident Serum Testmoni | B Confident Review | Testimoni BConfident| B confident besarkan payudara

Anda ada masalah payudara kecil, kendur dan layu?
hati runsing memikirkan bentuk payudara yang kecil ,kendur ,leper ??
“Nak Payudara Anjal, Montok Dengan Bentuk Yang Menarik…Dan Lihat Kesan Seawal 3 Hari Sahaja?”
Sehingga Suami Tergoda…Dan Melekat Saja Kat Rumah!
Tukarkan payudara anda kepada yang lebih anjal,
lebih besar,lebih montok,lebih anggun dan lebih seksi!!.
Adakah anda ingin membesarkan payudara kerana kecewa dengan saiz payudara anda yang kecil dan kendur? Pernah tak anda rasa cemburu dengan teman-teman yang mempunyai payudara montok, gebu dan anjal? Anda rasa hilang keyakinan diri, stres dan merasakan orang sekeliling mentertawakan saiz payudara anda?
Berikut antara sebab-sebab terjadinya masalah payudara kendur dan kecil:
Kekurangan zat
Perubahan hormon selepas bersalin/menyusu
Keturunan
Pemakanan/Merokok
Mengenakan bra yang salah
Posisi tidur yang tidak betul
Diet ekstrim
Postur tubuh yang buruk
Pastinya amat menyedihkan bila ‘aset’ anda tidak kelihatan menggiurkan…lebih-lebih lagi bila suami mula menunjukkan sikap yang dingin. Dan anda mula rasa ragu-ragu dengan suami anda, takut sekiranya dia dah tertarik dengan wanita lain pula.
Bila ini terjadi, ia boleh menjejas hubungan anda dengan suami…pastinya anda tidak ingin perkara ini terjadi.
Jadi anda perlu lakukan sesuatu untuk buat suami terliur bila melihat anda!
Penting Untuk Anda Dapatkan Cara
Besarkan Payudara Anda!
Suami mana yang tidak suka payudara isterinya besar dan pejal. Agak normal bagi kebanyakkan lelaki untuk rasa terpesona dengan wanita yang mempunyai payudara dan punggung yang montok dan tegang…sehingga tak kelip mata memandangnya!
Payudara yang “segar bugar” juga melambangkan tahap kesuburan wanita. Bukan itu saja, keyakinan diri juga akan bertambah…selain kelihatan anggun dan menawan mengenakan apa jua jenis pakaian.
Tapi ada ke cara membesarkan payudara dengan selamat dan berkesan TANPA melakukan pembedahan, ambil pil supplement, berselindung di sebalik push-up atau pam sedutan…dan dalam masa yang pantas?
Jika selama ini anda tercari-cari cara besarkan buah dada dan punggung, saya ada berita baik buat anda!
Anda BOLEH Membesarkan Payudara Anda
Dengan Mudah, Pantas Dan Selamat!
Hanya terdapat satu ‘masalah’ – Dengan bentuk payudara yang bagus, ramai wanita yang akan cemburu dengan anda nanti.
Formula 2-in-1 daripada pakar dermatologi ini mampu menyelesaikan masalah payudara dan punggung yang kecil dan kendur dengan menggunakan Nano Technology, iaitu partikel yang sangat halus dan kecil yang menghantar molekul sehingga boleh menyerap dengan pantas ke lapisan kulit yang berada dilapisan bawah.
Memperkenalkan…
B Confident

B Confident Serum Testmoni | B Confident Review | Testimoni BConfident| B confident besarkan payudara

B Confident ialah produk yang berfungsi untuk mengembalikan keanjalan payudara wanita.Tak payah nak cocok-cocok,tak payah nak makan pil,kos murah dan selamat!!!!SUAMI HAPPY,SUAMI GERAM,HUBUNGAN PALING MERIAH,
SUAMI SUKA,SUAMI BAHAGIA dengan adanya B Confident!!!. .
.
Alhamdulillah para isteri kini memilih B Confident untuk mengembailkan ASET PAYUDARA mereka yang bernilai BERJUTA !Hebat sangat ke B Confident ni ??
Memang la hebat uoll , 1001 kebaikan dan kejutan buat uoll . WAHHH ! Hebat betul B Confident ni kan .Produk ini tidak melekit bila disapu kerana Pantas Menyerap. Jadi
anda akan Selesa walaupun memakai bra.Bau yang Harum akan meningkatkan keyakinan anda bersama pasangan.Kesan seawal 3 hari je.Dan yang paling best ia adalah BREAST SERUM PERTAMA di Malaysia berasaskan NANO TEKNOLOGI!!.
.
B confident!!.Produk khas untuk wanita yang mempunyai masalah miss B Kendur,Lembik,Jatuh??.Jom cuba B Confident Pakai-pakai confirm confident terussss .Nak macam anak dara semula ??.Nak hubby tergamam ??.Jom cuba B Confident!!Best pakai serum *PAYUDARA B CONFIDENT* ni. Selesa, tak melekit, cepat meresap dan bau wangii…Hari-hari sapu, ikut cara guna dan teknik urutan yang betul insyaallah mslh *PAYUDARA TERLALU KECIK, LEMBIK, KENDUR,
JATUH* dpt diselesaikan.. Senang je cara nak tambat hati suami skrg ni.. Tak perlu berbelanja lebih, tak perlu suntik atau makan pil.. Sapu B Confident cara termudah dan selamat !!

FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT B CONFIDENT

Kelebihan b confident Membentuk semula lekuk tubuh pada pinggul dan payudara
Kelebihan b confident Mencerahkan kulit dan mengilangkan kedutan.
Menyeimbangkan saiz payudara wanita
Membesarkan payudara yang kecil (FAKTOR KETURUNAN)
Melembutkan KULIT PAYUDARA DAN PUNGGUNG
Mengeluarkan puting yang tenggelam
Mencerahkan puting yang gelap (PUTING PINK)
Kami beri jaminan !!!Tiada kesan sampingan seperti kulit gatal
(sesetengah produk jenama lain memberi kesan sampingan),
malah TUMBUHAN
HERBA yang ada dalam produk ini mampu menghindarkan anda daripada kanser payudara yang merisaukan semua Wanita !
Pasangan anda akan lemas dalam pelukan anda.
Menegangkan ASET anda seawal 3 Hari.
Menjadikan PAYUDARA dan PUNGGUNG anda TEGANG BENTUK MENARIK SAIZ YANG DIIDAMKAN
Mengangkat dan membentuk struktur payudara yg jatuh disebabkan faktor menyusukan anak dan lanjut usia
Siapa yang patut gunakan ‘B Confident’?
Jika anda mempunyai masalah payudara dan punggung yang kecil dan kendur, produk ‘B Confident’ ini sesuai digunakan tidak kira samada anda:
Gadis sunti
Wanita hamil
Wanita yang sudah berkahwin
Wanita yang menyusukan bayi
Wanita berusia 50 tahun keatas pun boleh guna

KANDUNGAN B CONFIDENT

Sea Weed
Pueraria Mirificia Extract
Kandungan dalam B CONFIDENT adalah
selamat dijamin 100%.
Kesan yang cepat seawal 3 hari sahaja

CARA GUNA B CONFIDENT (cara pakai b confident)

Picitkan sedikit B Confident di atas telapak tangan.
Ratakan B Confident dari tengah dada ke luar secara bulatan sebyk 5 kali.
Usap dari tulang dada melingkari payudara,angkat dengan tapak tangan,
ulang sebanyak 5 kali.
Menepuk-nepuk dengan tangan yang menelungkup pada kedua-dua dada,
lakukan sebanyak 5 kali.
Usap dari tulang dada melingkari payudara,angkat dengan tapak tangan,
ulang sebanyak 5 kali seperti langkah 3.

TIPS BERKESAN DAN SELAMAT ANJALKAN ASET PAYUDARA

Bersihkan tangan dahulu menggunakan sabun.
Seeloknya selepas mandi atau masa mandi boleh mulakan urutan.
Sapukan gel mirifica.
Gunakan telapak tangan urut dari bawah ke atas berulang-ulang supaya payudara yang kendur kembali anjal. Sekurang-kurangnya 5 minit.
Bahagian tepi pula tolak ke tengah buat berulang kali selama 5 minit.
Buat urutan seperti anda merasa sedang memakai push up bra.
Lakukan urutan sekurannyang 15 minit untuk sebelah breast.
Lihat hasilnya dlm masa 2minggu.Payudara akan mulai mengencang, dan terasa lebih tegang dan anjal.
Teruskan selagi anda mendapat saiz yang anda impikan.
KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)
B Confident produk 100% ASLI ORIGINAL dijamin HALAL dan disahkan KKM !.
pengasas b confident

Pengasas b confident

B confident kkm NO KKM: NOT160303037K

Dah tau kebaikan b confident dan cara menggunakan b confident now kita tengok b confident testimoni pilihan dia pula

B confident testimoni

B confident testimoni

Testimoni b confident

Testimoni b confident

B confident review

B confident review

Bconfident testimoni

Bconfident testimoni

Testimoni Bconfident

Testimoni Bconfident

Bconfident review

Bconfident review

B Confident Serum Testmoni

B Confident Serum Testmoni

Testmoni B Confident Serum

Testmoni B Confident Serum

B Confident Serum review

B Confident Serum review

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

Dapatkan b confident murah disini..dan pastinya b confident Original. Money back guarantee if not Original. Berhati-hati dengan b confident tiruan..b confident bahaya ialah yang b confident fake. B confident tidak berkesan ialah yg tiruan dan mempunyai kesan sampingan.

CARA ORDER

1)Langkah 1: Harga b confident / b confident serum price

harga b confident serum

Free Postage !!!

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – CantikEmpire@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:Produk B Confident serum,3 kotak,RM180, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN.

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

PRODUK LAIN

Jamu Tip Top : Jamu Tip Top

Jamu Young Gold Perfect Lady : Jamu Young Gold

V Grip Serum Pengetat : VGrip

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published.