Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

Aurawhite Collagen Plus 2017 | Aura white collagen Testimoni | Aurawhite Beauty Collagen Aurawhite Collagen Plus 2017 | Aura white collagen Testimoni | Aurawhite Beauty Collagen
5
Aurawhite Collagen Plus 2017 | Aura white collagen Testimoni | Aurawhite Beauty Collagen | aura white collagen plus | aura white beauty plus collagen... Aurawhite Collagen Plus 2017 | Aura white collagen Testimoni | Aurawhite Beauty Collagen

Aurawhite Collagen Plus

Aurawhite Collagen Plus 2017 | Aura white collagen Testimoni | Aurawhite Beauty Collagen | aura white collagen plus | aura white beauty plus collagen testimoni | kandungan aura white collagen | kebaikan aura white collagen | khasiat aura white collagen | produk aura white collagen | pengasas aura white collagen | aura white collagen plus review

Dengan 5x stem cell, formula yang diperbaharui untuk kesan yang lebih efektif dan cepat-
 
Produk minuman pencerahan kulit yang harus dicuba, menghapuskan kekusaman, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan. Satu2 nya produk keluaran Malaysia yang menggunakan teknologi stem sel hasil gabungan 5 jenis tumbuhan/buah – tomato, epal dan roselle serta ditambah benefit kehebatan lain, L-glutathione dan kolagen ikan talapia!
 
Dengan ramuan berkualiti premium yaang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, betik, sarang burung, astaxanthin dan pinebark, pastinya gabungan mantap yang memberikan 3 kali kuasa pencerahan kulit malah berupaya merangsang penjanaan sel2 kulit baru serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan sekata hanya dalam 14 HARI !!
Aura white collagen

Aurawhite Collagen Plus 2017 | Aura white collagen Testimoni | Aurawhite Beauty Collagen | aura white collagen plus | aura white beauty plus collagen testimoni | kandungan aura white collagen | kebaikan aura white collagen | khasiat aura white collagen | produk aura white collagen | pengasas aura white collagen | aura white collagen plus review

 
FORMULA LENGKAP
 
Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta berupaya memulihkan sel tisu.
 
RASA YANG LAZAT
 
Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan
khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan dalam satu masa.
 
TANPA BAHAN TAMBAHAN
 
100 % semulajadi dan selamat ,tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.
 
Aurawhite Beauty Collagen

KEISTIMEWAAN AURA WHITE COLLAGEN PLUS 900,000MG

✔ 50% pencerahan ketara dalam masa hanya 1-2
✔ Memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah
✔ Menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembab
✔ Mengurangi kedutan dan garis2 halus
✔ Mengecilkan pori2 kulit
✔ Menguat dan mencantikkan kuku dan rambut
✔ Meningkatkan sistem imunisasi badan
✔ Mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan
✔ Mengatasi masalah jerawat dan jeragat
✔ Mengurangi sakit radang/sendi
✔ Mengandungi prebiotik dan 5 kali stem sel
✔ Sesuai untuk ibu hamil dan menyusui bayi
✔ Membekalkan tenaga optimum sepanjang hari
✔ Mengurangi kolesterol
✔ Menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit
✔ Meningkatkan kualiti tidur
✔ Sesuai untuk lelaki dan wanita
 
Aura white collagen plus

Aurawhite Collagen Plus 2017 | Aura white collagen Testimoni | Aurawhite Beauty Collagen | aura white collagen plus | aura white beauty plus collagen testimoni | kandungan aura white collagen | kebaikan aura white collagen | khasiat aura white collagen | produk aura white collagen | pengasas aura white collagen | aura white collagen plus review

CARA PENGAMBILAN AURAWHITE COLLAGEN PLUS

1) Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang.
 
2) Bancuh menggunakan air mineral /air bersih biasa.. Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang
 
3) Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.
 
4) WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas.
 
5) Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong. Di sarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam)
 

BEBERAPA SOALAN YG SENTIASA DITANYA PENGGUNA MENGENAI AURA WHITE COLLAGEN PLUS  :

a). 1 jar tahan brapa lama?
– Bergantung cara pengambilan. Jika sekali sehari, tahan 2 bulan. Tapi permulaan amal, di sarankan minum lah 2 kali sehari, pagi dan malam. Jadi ia tahan untuk sebulan.. Nak kesan bagus dan cepat kan, jadi minum banyak2 sikit..hehe.. (air bersih juga minum secukup nya ye..)
 
b). Rasa ia macam mana ye?
– Rasa manis2 lemon berry..:) sedap.. kena cuba sendiri, baru tau..
 
c). Jar tu plastik ke tin? Kang berkarat lak, bahaya tu..
– Bekas plastik yang cantik, macam tupperware.. Dah habis isi nanti boleh gantikan dengan biskut..hehe..
 
d). Alahan seafood/resdung boleh ambil?
– Boleh. Kolagen ia dari sumber akuatik – ikan talapia, tiada unsur marin. Bahan2 lain dari ekstrak buah juga sarang burung.. sangat bagus untuk kesihatan dalaman selain untuk mencantikkan kulit..
 
e). Jika ada penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis atau jantung boleh minum ke?
– Aura white selamat untuk semua. Ia minuman bernutrisi bebas gula dan pengawet. Jika makan ubat, jarakkan masa pengambilan. Jika bimbang berlakunya tindakbalas yang teruk, cuba minum dengan dos yang sedikit dulu, setengah scoop..
 
f). Berapa lama nak nampak halus, cerah, gebu ni?
– Jika konsisten 2 kali sehari, jaga pemakanan dan badan sihat, tentunya kesan terserlah pada kulit dalam tempoh 2 minggu sahaja!!
 
g). Jika berhentikan pengambilan kulit jadi kusam semula ke?
– Badan kita ni terdedah dengan radikal bebas setiap hari.. proses penuaan juga berlaku setiap saat. Beza nya jika kita mengambil nutrisi yang cukup, proses itu semua dapat dilambatkan.. Dan Aura White salah satu pilihan minuman tambahan yang sangat bagus, sebahagian dari cara anda untuk lebih muda dari usia.. Contoh mudah, kita nak bersih dan segar mestilah mandi setiap hari.. Apa jadi jika sehari tak mandi atau seminggu, apa lagi jika sebulan tak mandi? huhu..

Dah tau khasiat aurawhite collagen plus dan cara penggunaan aurawhite collagen now kita tengok aurawhite collagen testimoni pilihan dia pula

Aurawhite collagen testimoni

aurawhite collagen testimoni

Testimoni aurawhite collagen

testimoni aurawhite collagen

Aurawhite collagen review

aurawhite collagen review

Aura white collagen testimoni

aura white collagen testimoni

Aura white beauty plus collagen testimoni

aura white beauty plus collagen testimoni

Aurawhite beauty plus collagen review

aurawhite beauty plus collagen review

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

Aura white collagen online..Dapatkan aurawhite collagen murah disini..dan pastinya jamu aura white collagen Original. Money back guarantee if not Original. Berhati-hati dengan aurawhite collagen tiruan. Aurawhite collagen bahaya ialah yang fake.

CARA ORDER

1)Langkah 1: Harga aurawhite collagen plus / Aura white collagen plus price

aurawhite collagen murah

FREE SHAKER DAN AURA WHITE NANO COLLAGEN SERUM !!! WHILE STOCK LAST

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – CantikEmpire@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Nama Produk,Kuantiti Produk,Jumlah Bayaran,Tarikh, Masa,Nama, Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Contoh:Produk aurawhite collagen plus,3 Jar,RM300, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. 0123456789

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

PRODUK AURAWHITE YANG LAIN

AURA WHITE GOLD

AURAWHITE BUBBLY

PRODUK AURAMEN YANG LAIN

AURAMEN TURBO COLLAGEN

AURAMEN POMADE

AURAMEN SOAP | SABUN AURA MEN

AURAMEN SKINCARE

AURAMEN DOUBLE TREASURE

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published.