Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

AMIRNA 2017 | Amirna Plus Tablet | Amirna Pills | kelebihan amirna plus AMIRNA 2017 | Amirna Plus Tablet | Amirna Pills | kelebihan amirna plus
5
  AMIRNA 2017 | Amirna Plus Tablet | Amirna Pills | kelebihan amirna plus MASALAH KEPUTIHAN TIADA KESUDAHAN? HUBBY COMPLAIN SINI LONGGAR SANA GELEBER?... AMIRNA 2017 | Amirna Plus Tablet | Amirna Pills | kelebihan amirna plus

 

amirna plus tablet

AMIRNA 2017 | Amirna Plus Tablet | Amirna Pills | kelebihan amirna plus

MASALAH KEPUTIHAN TIADA KESUDAHAN?
HUBBY COMPLAIN SINI LONGGAR SANA GELEBER?
TERCARI-CARI JAMU YANG SESUAI SELEPAS BERSALIN ?
MACAM-MACAM JAMU DAH CUBA?
IKLAN JE GEMPAK TAPI BILA GUNA LANGSUNG TAK BERKESAN?
HARGA MAHAL?
 
JOM TRY JAMU MAI KEDAH NI.. MANTAP BAQ HANG!
 
Kini anda boleh tersenyum lebar dengan AMIRNA PLUS TABLET jimat dan berkesan. Aura anak dara kini kembali!
Bagaimana? Dengan hanya amalkan AMIRNA PLUS TABLET herba kesihatan khusus utk para wanita yg mementingkan kesihatan dalaman dan luaran.
32 biji sebotol
Sehari 2-3 biji
Membantu merasai Aura Anak Dara dalam Masa 3 hari!
Membantu Cantik Luar Cantik Dalam Pasti Suami Makin Sayang!
 
Amirna Plus Tablet mengandungi campuran herba terpilih yang terbukti mampu merawat dan menyembuhkan beberapa masalah kesihatan wanita.Rumusan turun menurun sejak 1913.Sudah berjaya membantu ramai kaum wanita yang menghadapi masalah kesihatan.Pengambilan amirna tablet plus yang berterusan akan membantu melambatkan proses monopause.
amirna plus

Amirna Plus Tablet | Amirna Pills

Amirna Plus Tablet mendapat kelulusan daripada kementerian kesihatan malaysia dan didaftarkan dengan no. siri MAL15060023TC amirna pills kkm beserta HOLOGRAM yang diiktiraf oleh KKM. Amirna plus juga telah di “Trademark” atas “jenama” Amirna pills dibawah kawalan undang-undang Malaysia dan Antarabangsa.Pengiktirafan dan kelulusan penuh ini membuktikan Amirna Pills adalah produk yang selamat digunakan dan berkesan sepertimana hasil kajian yang dilakukan oleh banyak pihak.
 

RAMUAN AMIRNA PLUS TABLET :

✔Buah Manjakani
✔Kacip Fatimah
✔Bunga Pakma
✔Daun Sirih
✔Akar Kayu
 

KELEBIHAN AMIRNA PLUS TABLET

✔Membantu mengatasi masalah penyakit senggugut
✔Membantu menghilangkan lendir keputihan berlebihan
✔Membantu mengetatkan pangkal rahim sendat dan padat
✔Membantu menegangkan payudara gebu dan montok
✔Membantu mengatasi masalah buasir
✔Membantu kaum wanita memiliki keupayaan seksual yg kuat
✔Membantu merawat wanita lepas pantang atau selepas datang bulan, setelah cuci dari kekotoran tersebut
✔Membantu melancarkan peredaran darah haid teratur
✔Membantu menambahkan susu ibu yg menyusu baby
✔Membantu mengatasi masalah penyakit yg berkaitan dengan urat saraf (sakit tumit, lutut dan sengal sengal badan)
 

KHASIAT AMIRNA PLUS TABLET:~

✔Membantu keputihan hilang dengan serta merta…
✔Membantu menyegarkan tubuh badan dari keletihan…
✔Membantu mengetatkan pangkal rahim selepas 6 jam pengambilan….
✔Membantu merawat wanita lepas pantang dan selepas datang bulan…..
✔Membantu melancarkan peredaran haid teratur / senggugut
✔Membantu menambahkan susu ibu yang menyusu….
✔Membantu mengatasi masalah buasir….
✔Membantu mengatasi masalah penyakit yang berkaitan dengan urat saraf (sakit tumit,lutut & lenguh2 badan)…
✔dan lain-lagi masalah wanita
 

Cara Guna Amirna Plus Tablet / cara makan amirna plus

1.Penyakit keputihan (Candidiasis Vaginal ,Vulvovaginal Candidiasis)

Ciri-ciri penyakit ini adalah cairan bening yang dikeluarkan oleh alat kelamin intim wanita yang berbau menyengat, cairan bening, agak kental, berwarna putih, kekuning-kuningan, kehijau-hijauan atau kemerah-merahan yang keluar dari vagina.
 
Salah satu ciri yang lain adalah keluarnya cairan tersebut diikuti gejala rasa gatal, iritasi, rasa nyeri saat berhubungan intim, rasa nyeri pada perut bahagian bawah, berbau atau aroma tidak sedap kadang-kadang diikuti oleh pendarahan.
 
Cairan bening yang dikeluarkan atau disekresi organ kelamin wanita pada bahagian rahim(uterus), leher rahim (cervix uterus) dan vagina akibat terinfeksi organ tersebut oleh mikroorganisme.
 
cara penggunaan amirna plus
✔Makan 1 biji 3 kali sehari
✔Masukkan 1 biji pil kedalam faraj selama minima 6 jam setiap malam.
 

2.Sengugut (Dysmenorrhoea)

Himpunan simptom fizikal, psikologi, dan emosi yang berkait dengan kitaran haid wanita. Berkait rapat dgn proses ovulasi yg berlaku pada kitaran haid.kesakitan sengugut primer oleh pengeluaran PROSTAGLANDIN dari dinding rahim secara berlebihan menyebabkan pengecutan otot rahim berlaku dgn lebih kuat.
 
cara penggunaan amirna plus
✔Makan 1 biji 3 kali sehari
(Terbaik diamalkan selama 1 bulan secara berterusan.
 

3.Merapatkan Pangkal Rahim / Faraj

Otot faraj dan kawasan perinium akan menjadi semakin lemah dengan pertambahan usia.Sewaktu kehamilan, tubuh wanita mengalami beberapa perubahan fizikal. Selepas kelahiran, tubuh wanita juga mengalami perubahan termasuk pada faraj yang didapati tidak lagi sama seperti dulu.
 
Hubungan seks tidak lagi memuaskan seperti sebelumnya. Koyakan faraj yang anda alami mungkin berlebihan memandangkan saiz bayi yang dilahirkan dikategorikan sebagai besar (melebihi 4 kg).
 
Prosedur forseps juga boleh menyebabkan trauma pada faraj kerana ia membabitkan guntingan episiotomi yang lebih panjang. Trauma yang dialami seperti koyakan pada faraj, koyakan pada serviks dan keadaan otot dubur serta permukaan dalaman dubur juga mempengaruhi keadaan ini.Untuk merapat dan mengembalikannya.
 
cara penggunaan amirna plus
✔Makan 1 biji 3 kali sehari
✔Masukkan 1 biji pil ke dalam faraj selama minima 6 jam setiap malam
(Terbaik diamalkan selama 1 bulan secara berterusan)
 

4.Mencantikkan payudara (Gebu dan Montok)

Payudara kecil atau lembik disebabkan banyak perkara. Pertama kerana kekurangan hormon dan menyebabkan pertumbuhan terbantut.
 
Faktor kedua disebab faktor seperti lepas melahirkan anak. Wanita yang melahirkan anak kebanyakannya berlakunya perubahan hormon dan kematian sel-sel kulit.
Armina Plus Tablet mengandungi rumusan yang membantu mencantikkan payudara anda.
 
cara guna amirna plus tablet
✔Makan 1 biji 3 kali sehari
(Terbaik diamalkan selama 1 bulan secara berterusan)
 

5.Rawatan Selepas Bersalin

Trauma dengan proses kelahiran – Bayi yang keluar melalui vagina wanita akan menyebabkan tisu vagina yang lembut luka. Apatah lagi, yang digunting (episiotomi) dan dijahit. Luka ini akan mengambil masa sehingga berminggu-minggu untuk sembuh sepenuhnya.
 
Perubahan hormon dan emosi – Kelahiran anak akan membawa perubahan yang besar dalam hidup. Penjagaan anak dan proses berpantang akan sedikit sebanyak membawa tekanan emosi kepada ibu. Ditambah lagi dengan perubahan hormon yang akan mempengaruhi emosi dan keinginan seksual ibu.
 
Perubahan fizikal – Jarang wanita lepas bersalin merasa seksi kerana bentuk fizikal yang mengalami perubahan ketara seperti tubuh yang makin berisi, menggeleber, kulit perut merekah dan badan berjerawat. Ibu merasakan dirinya tidak menarik lagi.
 
Masalah Kelonggaran Faraj :Kawasan faraj juga menjadi longgar dan otot di kawasan berkenaan menjadi lemah dan keadaan akan berterusan jika rawatan yang sepatutnya tidak diambil.
 
Amirna Plus Tablet :membantu mengembalikan kekuatan otot dan mengetatkan faraj .Menyerap dan membuang kotoran/toxin yang terdapat serta memulihkan se-sel yang rosak.
 
cara guna amirna plus tablet
✔Makan 1 biji 3 kali sehari
✔Masukkan 1 biji pil kedalam faraj selama minima 6 jam setiap malam.
(Terbaik diamalkan selama 3 minggu secara berterusan)
 

6)Meningkatkan Kepuasan Seksual

Antara faktor yang penting dalam hubungan kelamin ialah mencapai kepuasan seksual dimana proses kemutan dan keketatan lubang faraj menjadi antara aspek utama yang mempengaruhi.
 
Mengekalkan faktor ini amat sukar memandangkan manusia amat dipengaruhi oleh proses penuaan,kematian sel ,trauma,jangkitan kuman/penyakit dan proses melahirkan anak.
 
Amirna plus tablet mengandungi rumusan yang terbukti bukan sahaja membersihkan kawasan tersebut dan menyerap kotoran malah menguatkan otot faraj/pangkal rahim (bulbo cavernosus) serta mengetat dan merapatkan bahagian sensitf tersebut.
 
✔Makan 1 biji 3 kali sehari
✔Masukkan 1 biji pil ke dalam faraj selama minima 6 jam setiap malam
(Terbaik diamalkan selama 2 minggu secara berterusan)
 

7.Membersihkan faraj selepas pantang atau haid

Proses haid akan membuang keluar darah, mukus dan sel-sel yang sudah mati. Proses ini berlaku dalam tempoh yang agak tetap daripada masa akil baligh sehinggalah menopaus (putus haid) kecuali semasa mengandung dan penyusuan.
 
Sering menyebabkan ketidakselesaan dan kekotoran mendap yang menyebabkan jangkitan kuman dan berbagai penyakit lain.
 
Amirna Plus Tablet terbukti berfungsi menyerap semua kotoran seperti span dan membersihkan kotoran dalam aliran darah dan bahagian yang terbabit.
 
✔Makan 1 biji 3 kali sehari
✔Masukkan 1 biji pil ke dalam faraj selama minima 6 jam setiap malam
(Terbaik diamalkan selama 2 minggu secara berterusan)
 

8) Untuk masalah buasir, sakit tumit dan lenguh badan

✔Makan jamu amirna plus tablet 2 biji , dalam masa 2 jam akan sembuh..In shaa Allah.
 

AWAS: Amirna plus tablet bahaya kepada perempuan mengandung menggunakannya . Anak dara tidak dibenarkan memasukkan pil ke dalam faraj.

Dah tau khasiat jamu amirna plus dan cara Guna Amirna Pills now kita tengok Testimoni pilihan dia pula 🙂

Testimoni Amirna Plus Tablet

testimoni amirna plus

Amirna Plus Tablet Testimoni

amirna plus testimoni

Amirna Plus Tablet Review

amirna plus tablet review

 

Testimoni Amirna Plus

Amirna Plus Testimoni

Amirna Plus Testimoni

Testimoni Amirna Plus

Amirna Plus Review

Amirna Plus Review

Amirna Pills Testimoni

Amirna Pills Testimoni

Testimoni Amirna Pills

Testimoni Amirna Pills

Amirna Pills Review

Amirna Pills Review

 

Testimoni jamu amirna plus

testimoni jamu amirna plus

Jamu amirna plus testimoni

jamu amirna plus testimoni

Jamu amirna plus review

jamu amirna plus review

Testimoni jamu amirna

testimoni jamu amirna

Jamu amirna testimoni

jamu amirna testimoni

Jamu amirna review

jamu amirna review

 

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.
Dapatkan Amirna Plus murah disini..dan pastinya Amirna Plus Original. Money back guarantee if not Original. Berhati hati dengan Amirna Plus tiruan. amirna plus tablet bahaya ialah yang tiruan.

Amirna Pills

 

Amirna Plus Tablet @ Amirna Pills

CARA ORDER

1)Langkah 1: Harga Amirna Plus Tablet / Amirna plus tablet harga Pasaran

Rm45 SM / RM50 SS

Amirna Plus review

Borong Amirna Plus Tablet @ Amirna Pills Min 12: Whatsapp 01126271834 stokis amirna plus tablet


2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
c
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
m
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – CantikEmpire@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:Produk Amirna Pills ,6 botol,RM162, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN.

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

 

Like Amirna Plus Tablet FB : https://www.facebook.com/AmirnaPlusTablet/

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published.